Forum despre Ubisoft Romania


hello Sambata, 14 Decembrie 2013
imi poate spune cineva in ce consta testul de SQL, am aplicat pt un post de BU Support analyst, si ar trebui sa dau cica 3 teste, unul de engleza, de SQL si unul de customer support.
multumesc!
hello Sambata, 14 Decembrie 2013
hey, buna sic

am vazut ca ai fost la ei pt postul de BI support analyst, poti sa imi spui in ce a constat testul de SQL, cam cate intrebari, si in mare cam ce intrebari?

multumesc
Fasterach Miercuri, 18 Decembrie 2013
Salutare, cam cat ar fi un salariu pentru partea de sunet ? Multumesc frumos
Fasterach Miercuri, 18 Decembrie 2013
Salutare, cam cat ar fi un salariu pentru partea de sunet ? Multumesc frumos
anonim Miercuri, 8 Ianuarie 2014

Posturile de programatori sunt libere in primul rand din cauza ca nu se gasesc programatori pe piata, nu din cauza ca pleaca cei din Ubi.

animator Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Salut, ceva pozitii de animator 3D exista in Ubi sau macar pe motion capture ori totul se face prin Franta si Canada. Pe partea artistica nu prea am vazut nimic mentionat pe aici...
animator raspuns Joi, 16 Ianuarie 2014

@animator pe parte artistica nu prea ai ce sa ceri in Ro stam cam prost . Cei care sunt deja stau de nevoie deoarece este destul de greu in Ro sa gasesti un job ok in domeniu . In mare parte pot sa iti zic faptul ca daca nu esti unul dintre cei ,, alesi'' adica sa aiba cine sa te aduca aici nu ai nicio sansa.Aici in genere se scot la postat joburi cu denumiri generice gen ,, Tools programmer'' , pentru care firma tot angajeaza de ani buni .Logic ca nimeni nu se angajeaza aplicand pe net , 99 la suta angajarile se fac pe recomandari interne , intelegi tu..

animator Vineri, 17 Ianuarie 2014
Merci de informatie...deci, recomandarile sunt sfinte inteleg, suna destul de compicat. Pe acelasi principiu se fac oare angajarile si la Gameloft ?
nou Vineri, 17 Ianuarie 2014
Hello ,
aveti idee la ce nivel de C++ trebuie sa ai pentru a avea sanse sa fii angajat pentru o pozitie de junior? Trebuie sa ai expreienta in programare pentru pozitiile acestea ?
Multumesc
ubi Duminica, 19 Ianuarie 2014
@nou - trebuie sa ai experienta cat mai mare in cerut putini bani, muncit pana crapi, si neaparat sa ai experienta in tinut capul plecat si inghitit orice mizerie
unul dintre ei Joi, 6 Februarie 2014
Salut,

Am lucrat aproape 3 ani jumate la Ubisoft ca game tester. Am plecat la inceputul lui 2011, deci e posibil ca lucrurile sa se mai fi schimbat intre timp. O sa incerc sa ating punctual cateva subiecte de interes pentru oricine este interesat de o pozitie la aceasta firma in departamentul de testare.

Interviul:
Initial standardele de recrutare erau pertinente: bacul luat, limba engleza avansat, experienta in gaming, cateva cunostinte despre terminologia de testare. Cu timpul aceste standarde au scazut, fiind suficient sa stii sa tii un controller in mana.
Salariul:
La sfarsitul lui 2010 salariul de baza pentru un T0 (proaspat angajat fara experienta) era de 950 lei. Un T4(nivelul maxim in departament) avea in jur de 2100.
Promovari:
Promovarea insemna cresterea salariului si a responsabilitatilor in functie de rezultatul evaluarii tale pe o anumita perioada. Initial perioada asta era de 3 luni, a crescut mai apoi la 6, ca in final sa se faca doar o data pe an. Cu timpul conducerea si-a dat seama ca parca e mai bine sa angajeze multi T0 decat sa ii promoveze pe cei pe care ii au. Principiul era simplu, noii angajati aveau salarii mici, aveau contract pe o perioada determinata si erau mai entuziasmati (lucru care nu se reflecta neaparat in calitatea muncii).
Overtime:
In principiu overtimeul era platit dublu. In realitate smecheria era ca in contract salariul era calculat din euro la un curs foarte mic (gen 3.3 lei pe un euro), diferenta pana la cursul real oferindu-se ca bonus. Eh, cand era vorba de overtime, orele chiar se calculau la cursul din contract! Alternativ puteai alege sa primesti zile de concediu in loc de bani, dar de cele mai multe ori acest privilegiu iti era refuzat.
Locul de munca:
Cladirea in sine fusese initial gandita ca parcare supraetajata. Transformand-o in cladire de birouri automat avea cateva probleme cu ventilatia, incalzirea, acustica, etc.
Jobul in sine:
Jobul presupunea testarea unui joc video pe consola/consola mobila sau PC. Scopul era gasirea si raportarea bugurilor intr-o baza de date locala, apoi retestarea lor pe versiuni viitoare pentru a verifica validitatea unui fix.
Ubisoft ca rampa de lansare in domeniu:
Desi jobul in sine nu necesita un efort intelectual foarte mare, are multe in comun cu majoritatea pozitiilor de qa din alte firme: time planning, raportare de buguri, invatarea terminologiei din domeniu, regression testing, etc. In functie de cat de mult iti dai interesul si cat inveti de unul singur alte lucruri legate de QA, poti sa continui cu o firma 'mai serioasa' dupa ce te-ai calit la ubisoft. Majoritatea colegilor mei din acea perioada lucreaza inca in domeniu dar la alte firme, pe salarii mai mari, cu mai multe oportunitati de dezvoltare personala, unii trecand la testarea automata sau chiar pe development. Si eu unul, ma numar printre ei. Deci, da Ubisoft poate fi o rampa de lansare, dar in nici un caz un este o firma unde sa faci cariera.
Spor la treaba!
Mark Luni, 10 Februarie 2014
La Ubisoft se face doar programare si game testing? Cam toate discutiile au la baza subiectul asta. Nu prea am vazut pe nimeni sa discute pe aici de modelare, rigging, concept de personaj sau animatie.
victoras Vineri, 14 Martie 2014
Salut.
Imi puteti spune va rog in ce consta a doua etapa a interviului pt game tester?
Nicolae Miercuri, 26 Martie 2014
@victoras O discutie cu o persoana din cadrul departamentului HR.
aaa Joi, 10 Aprilie 2014
Salutare
Stie cineva in momentul de fata cam cat are un Software Tester?
George Sambata, 12 Aprilie 2014

@aaa: Salariul incepe de la 2000 de lei si poate urca, in functie de recomandari/promovari in decursul anilor.

Mara -Craiova Joi, 24 Aprilie 2014
Da, am fost si eu la un interviu in Craiova anul trecut si am avut impresia ca m-au chemat doar asa ca sa fie la numar si ca deja aveau omul pt. postul respectiv.....
No name Joi, 1 Mai 2014
Salut,
Din ce am citit parerile sunt in mare parte impartite. Pentru cine nu stie: in Ubisoft exista 3 departamente: Testare, Productie si IT. Nu pot sa imi exprim parerea decat despre de departamentul de IT si anume: atmosfera foarte ok, salarii bune(daca stii sa negociezi), beneficii si facilitati. Eu personal sunt multumit de jobul pe care sunt.
Madalina Joi, 8 Mai 2014
Hei! Stie cineva care e salariu pe partea de support in franceza si in ce consta testul tehnic la ei?

Multumesc cu anticipatie.
stefy Joi, 22 Mai 2014
Salut!Am fost chemata la un interviu pt game moderation lb spaniola.Va rog poate cnv sa mi spuna in ce consta testarea si cateva detalii despre post,salariu si program?Multumesc anticipat

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?