Forum despre Ubisoft Romania


gooby Sambata, 24 Mai 2014
Este posibila angajarea ca game tester doar pe perioada verii (3-4 luni)?
x Sambata, 24 Mai 2014
Mara, pentru ce post ai venit la interviu?
decenu Vineri, 30 Mai 2014

Eu sunt interesat sa merg pe un post de junior programmer (pentru AC sau WatchDogs, asa scrie in descriere). Imi puteti da mai multe informatii , cei cu experienta ? Cum e salariu,atmosfera,etc.

CR Joi, 24 Iulie 2014
Puteti da mai multe detalii despre Craiova? Ce e bine si ce e rau?
Johnnyfamas Vineri, 25 Iulie 2014
Salut. Ce salarii au leazii? Dar asistentii? Multumesc
John Luni, 28 Iulie 2014
Cam ce salarii primesc programatorii PHP cu experienta pe acolo?
anonim Marti, 9 Septembrie 2014
Ubisoft ofera optiunea turei de noapte?
Peanut Gallery Luni, 15 Septembrie 2014
Am lucrat la Ubi pe timp de vara in Testare. Voi incerca sa fiu cat mai neutru si sper ca poate va ajuta impresia pe care mi-am facut-o, desi poate e superficiala ptr ca nu am stat mult acolo.

1. Natura generala a postului.

Daca vreti sa lucrati in QA cred ca e important pentru evitarea nemultumirilor sa se inteleaga natura acestui post. QA e ca munca necalificata in varianta "guler-alb". Aceasta afirmatie nu se vrea cinica. Cerintele sunt minime: engleza peste mediu, sa te fi jucat macar nitel la viata ta, sa poti tine controllerul in mana si sa nu respiri pe gura. Plata e pe masura. E chintesenta jobului de student. Nu implica cine stie ce responsabilitati enorme. Nu e "rocket science". La naiba, nici nu cred ca ai nevoie de bac pentru a depune o astfel de munca. Departamentul de QA e foarte important luat in intregimea sa dar testerii sunt multi (sute) si sunt foarte usor de inlocuit. Din nou, nu vreau sa par cinic ci realist. Sa inteleaga omu' ce se asteapta de la el.

2. Jobul in sine poate deveni extrem de repetitiv si plictisitor. Da, te joci pe consola timp de 8 ore dar nu e jucatul standard pe care il faci acasa. Dupa a suta-si-ceva oara cand treci prin aceeasi arie care ti-a fost asignata, facand aceleasi chestii de fiecare data, incepi sa te cam saturi. Acum evident depinde de la persoana la persoana cat de mult tolereaza asa ceva.

3. Mediul social - este in general OK. Eu am nimerit la sefi de treaba deci nu am de ce sa ma plang. Cat despre colegi, cu 80% as iesi la o bere. Restul de 20% sunt genul ala care dau o reputatie nasoala gamerilor. Barbati la 25+ ani care n-au mai crescut emotional de la varsta de 14 ani. Nu ma consider un om politically correct dar exista un punct in care umorul teribilist de prost gust nu isi mai are locul, mai ales la munca. Asta nu e desigur vina firmei, tine de structura demografica a comunitatii de gaming. Neckbeards gonna neckbeard.

Concluzii:

Daca asteptarile tale sunt corespunzatoare, jobul in Testare la Ubisoft e ok. In opinia mea nu e genul de munca pe care sa o faci pe termen lung dar nu strica sa ai cativa bani in buzunar pana gasesti ceva mai bun. Cerintele nu sunt prea ridicate, jobul e plictisitor dar destul de degajat. Salariul e mic.Mediul social e destul de bunicel, facand abstractie de pivnitari si neckbeards. Multa bafta.
a Marti, 30 Septembrie 2014
Salutare. Stie cineva in ce consta testul pt localization specialist pe spaniola? Programul este de zi? Se lucreaza de sarbatori?Salariul peste 2000 de roni? Ms frumos.
Alejandro Sambata, 4 Octombrie 2014
Salariul este SUB 2000 de lei. De fapt la Ubi in general salariile sunt sub acea suma. Exceptiile le fac leazii veterani din testare si programatorii cu experienta, bineinteles.
a Luni, 6 Octombrie 2014
@Alejandro Ai putea te rog sa-mi dai te rog mai multe informatii despre program daca este pe zi? ok inteleg ca salariul nu este 2000 ai putea sa-mi spui cat la cat ajunge? macar 1800? Se lucreaza pe zi, in week-end sau de sarbatori?
a Luni, 6 Octombrie 2014
@Alejandro mersi frumos pt raspuns apreciez foarte mult.
Alex Marti, 11 Noiembrie 2014
Salutare! Am fost invitat la un interviu pentru pozitia Russian Localization Specialist.. Stie cineva care ar fi grila de salarizare? Ma gandesc sa cer 2500 lei... A mai dat cineva testul pentru rusa?

@a: ai fost la interviul pentru spaniola? In ce consta testul? Alte impresii ?

Mersi!
Alex Joi, 13 Noiembrie 2014
Am fost azi la Ubi pentru testarea pe rusa si engleza. Testul engleza - relativ usor. Test rusa - nivel mediu. Am avut emotii, (data viitoare imi iau mai multa ciocolata cu mine :), dar zic ca m-am descurcat bine. Desi atunci cand am iesit din cladire mi-am dat seama de 2-3 greseli de ortografie... Am avut proba scrisa - corectarea erorilor de ortografie, gramatica si punctuatie + compunerea unui eseu. Ramane sa astept maxim 3 saptamani pentru primirea unui raspuns.
Domnisoara de la HR a fost foarte draguta, mi-a placut sediul, desi e cam departe ...Sper sa fie un raspuns pozitiv si sa ajung in etapa urmatoare :)
Alex Duminica, 7 Decembrie 2014
a aplicat cineva la pozitia asta?
Junior ERP Support Developer
Un eventual range pentru salariu?Mersi!
gigikent Marti, 14 Iulie 2015
stie cineva ceva despre testul 'skillmeter' pentru pozitia de software tester?
DorRis Vineri, 24 Iulie 2015
Si eu as fi interesat de Junior ERP Developer. Ceva detalii? Poate ar trebui ca cineva de la Ubisoft sa intre si sa ne zica (oficial sau nu) cate ceva. Multumesc oricum.
marianh Vineri, 11 Septembrie 2015

@gigikent engleza cat sa te descurci, ceva atentie la detalii si sa nu fii paralel cu jocurile.

catalinF Vineri, 9 Octombrie 2015
@victor cum a fost testul SQL? tip grila sau nu, in engleza sau romana, teorie sau exercitii? Nu spulbera nimeni misterul?
CristinaBratu Luni, 12 Octombrie 2015
Buna, stie cineva detalii despre pozitia de financial/planning analyst jr? Multumesc!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?