Forum despre UCMR-ADA (Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania - Asociatia pentru drepturile de autor)


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 1 Iulie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in UCMR-ADA, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de UCMR-ADA (Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania - Asociatia pentru drepturile de autor).

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
dfl Marti, 11 Septembrie 2012
Ganditi-va de 10 ori, si fugiti ! Sclavie, esti amenintat cu concedierea la fiecare pas. La angajare, daca ai noroc poate scapi fara sa-ti completezi si demisia in alb. Norma de munca, iti este majorata de la o luna la alta. Salariul de la angajare, ramai cu el pana pleci - rar vezi o marire si aia minora. Dupa ce ai plecat, nu mai esti binevenit pe acolo. Farfuria in care mananci (nu ai voie sa parasesti incinta) o speli la wc. Daca rezisti la stres si stai bine cu sanatatea, succes !
raluca Joi, 18 Aprilie 2013
alte pareri ale oamenilor care stiu ce se intampla pe acolo?
coane fanica real Joi, 18 Aprilie 2013
l-am vazut odata pe presedinte mort de beat sprijinindu-se de una de douj de ani, cu doua capuri mai inalta. probabil era din colege:)))
raluca Joi, 18 Aprilie 2013
cine face parte din conducerea ucmr? ca am vazut ca au 2 sedii si probabil sunt aceeasi oameni la conducere
raluca Joi, 18 Aprilie 2013
ma intereseaza cam cat este salariul la departamentul repartitii si programul de lucru
coane fanica real Joi, 18 Aprilie 2013
Dariana Joi, 18 Aprilie 2013
In 12 luni au plecat mai mult de 10 oameni care aveau destula experienta. Bine, daca e sa te iei dupa directoare, au plecat de puturosi si nu din cauza incompetentei conducerii ori a sefelor frustrate. Cuvintele care descriu cel mai bine atmosfera de acolo e mentalitate comunista, bataie de joc si rea vointa. Concluzia o tragi singura.
raluca Duminica, 5 Mai 2013
mersi Dariana pentru informatii. Stie cineva care sunt salariile de la repartitii sa stiu macar daca ma mai agit pentru un post acolo. Multumesc
anonimus Vineri, 24 Mai 2013
Dariana iti dau dreptate. Cat timp am lucrat acolo am vazut numai nedreptati din partea conducerii si ma refer in special la directoare si presedinte. se comporta f urat cu angajatii, mai ales directoarea care tipa si jicneste, nu se intereseaza de anumite situatii daca sunt sau nu corecte...nu recomand nimanui sa ajunga in acel mediu unde bataia de joc este stapana. Nu se tine cont de fisa postului, se baga sarcini in plus si esti sanctionat la salariu si la bonurile de masa chiar daca ai dreptate!!!! Niste oameni frustati care se cred mari sefi au ajuns sa distruga o adevarata institutie care a fost creata de oameni cu adevarat oameni de-a lungul a zecilor de ani! RUSINE!!!!!
gogu de la gaze Vineri, 2 August 2013
Dariana, vorbesti de mentalitate comunista, bataie de joc si sefe frustrate? Ai uitat cand luai prima de 1 si 8 martie de 1500 de lei? Ai uitat cand ai ajuns sefa si iti tratai colegele ca pe niste nimicuri? Ai uitat cand au venit ziarele de scandal la sediu pentru a-ti lua interviu? (stii foarte bine la ce ma refer). Aaaa, sau acum cand nu mai esti sefa ai superiori frustrati? Anonimus are perfecta dreptate in ce zice, chiar asa e viata la ucmr, dar cand tot vorbesti de ceva, iti vezi lungul nasului si nu uiti de unde ai plecat.
hahaha Joi, 10 Octombrie 2013
fugiti!!!! inchisoare!!! nu ai voie sa fumezi decat jumatate de ora in 8:30 ore. nu ai voie sa cobori la alimentara, nu ai voie sa cobori la secretariat. anisoara e speriata de bombe!
a Vineri, 16 Mai 2014
Nu se merita sa te angajezi la UCMR-ADA:
- mediu de lucru foarte stresant;
- esti umilit de catre directoare;
- se lucreaza dupa ureche, deoarece multi oameni care stiau ce trebuie facut in firma au plecat;
- daca nu te conformezi cu ordinele primite de sus, in ideea sa iti spui parerea, ti se taie bonurile de masa si esti certat, luat in vizor si urmarita fiecare miscare pe care o faci;
- turnatori cu gramada, care mai de care sa se afirme;
- ti se pun in carca o gramada de sarcini aiurea de nu mai stii cand sa le rezolvi.
Partea ok este ca salariile sunt platite la timp.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?