Forum despre Unicarm SRL


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 18 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Unicarm SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Unicarm SRL.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
anonim Joi, 18 Iulie 2013

Eu sunt angajata la Unicarm SRL tot ce pot sa spun e ca salarul nu ne-a venit la timp si am stat la lucru pana le-o venit mintea la contributie ca nu mai au bani,si totusi am lucrat in plus dar tot nu ne-au dat bani pe card.

client Luni, 22 Iulie 2013
cati bani trebuie sa primim pe card?
000 Luni, 22 Iulie 2013
MAI PRIMIM BANI?
paul Miercuri, 31 Iulie 2013

buna sunt din arad si as dori sa lucrez la unicarm ; cat este salariul ...? si spuneti-mi si partile bune nu doar ce e rau ,... ca parti rele pot gasi la orice loc de munca ..eu doar vreau sa lucrez

Vineri, 2 August 2013
salarul e 912,65 lei cu bonuri cand ar trebui sa fie 1000
angajat Miercuri, 13 Noiembrie 2013
va pot spune eu cu cat mai este salariul acum ...pt ca lucrez in prezent si tocmai azi l-am primit am lucrat 180 de ore si am primit 589 de lei plus 100 avans.
Angajat Joi, 5 Iunie 2014
Am lucrat la unicarm 1 luna si ceva , dar mi-o fost de-ajuns, m-am convins singur, am muncit cate o ora in plus timp de 6 zile , asta inseamna ca e aproape inca o zi de munca, si ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?