Forum despre UniCredit Bank


Iulia Duminica, 31 August 2014
Buna,

Stie cineva cum decurge interviul pe postul de Credit Support Specialist pe Operations?
E greu?
Cum e mediul?
Program, Salariu?

Multumesc si astept raspuns.
CV Miercuri, 24 Septembrie 2014
Stie cineva care este salariul net al unui relationship manager mass market in aceasta banca ? Multumesc!
alice Miercuri, 24 Septembrie 2014
Buna
Eu am fost chemata la un interviu pt casier mobil regional. Dupa comenturile de mai sus, ma gandesc daca se merita....ati mai auzit de aceasta functie?
Alex Luni, 20 Octombrie 2014
Care sunt etapele procesului de recrutare?
Maria Marti, 18 Noiembrie 2014
pe postul de Customer service adviser ce salariu ar fi? am fost la interviu si am dar un interval dar cred ca era destul de mic: 1000-1300. Cred ca salariul ar fi totusi mai mare. Stie cineva cam cat ?
papusa blonda Marti, 23 Decembrie 2014
Hello! Stie cineva ce salarii sunt le Unicredit pe operatiuni in centrala? Retail, persoane fizice...
Ecleru Miercuri, 24 Decembrie 2014
Stie cineva aici se fac angajari cu pile?Ce fel de pile tre sa ai?
trecut prin ele Miercuri, 24 Decembrie 2014
mai peste tot angajarile se fac pe baza de recomandari.
ce fel de pile trebuie sa ai? cat mai mari ca sa ai sanse reale
danaaura Vineri, 6 Martie 2015
Ce salariu are un consilier vanzari credite?
rp82 Joi, 10 Septembrie 2015
Am fost si eu sunata de o firma de recutare ptr un post de Customer service advisor la Unicredit Bank si am sustinut doua interviuri cu ei ( in zile diferite ,unul telefonic si altul pe skype ) urmand sa fiu programata ptr un interviu cu cei de la Unicredit . Toate bune !!! Ajung la interviu si aflu acolo ca sunt 3 ture ptr partea de suport ( asta dupa ce eu ma oprisem sa aleg aceasta varianta ) . Dimineata ,pranz si noapte . Salar 1100 spus de cei de la firma de recutare ( fara alte benefici ) . Tinand cont ca imi doresc sa revin pe piata muncii le-am spus ca pot face compromisuri ptr inceput .Nu am pus prea multe intrebari sperand ca voi avea mai multe sanse decat la alte interviuri . Mi s-a spus ca vor reveni cu un tel daca voi fi acceptata . La doua zile primesc un telefon de la firma de recutare ptr a ma ruga sa le trimit o copie dupa CI ptr ca am fost acceptata de cei de la Unicredit si ca vor sa-mi faca contractul .Asa ? Fara o oferta in prealabil ? Intreb eu .Da imi raspunde domnisoara ,fara .Ce ? Nu ati discutat la interviu ? Sunteti angajata ! Va trimit contractul si daca doriti il semnati ,daca nu ,nu il semnati . Am ramas surpinsa de politica lor . A si inainte de a trimite contractul ma vor programa ptr analize medicale . Ce tare ? Si daca eu nu sunt de acord cu acel contract ? Acum astept . Ce surpize mai am ? Urmeaza sa ma sune ptr a ma informa in legatura cu ora si ziua ptr analize . Mi se par destul de ciudatei .
cemile Joi, 17 Septembrie 2015
imi poate detalia cineva mai mult despre jobul la call center? Salariul pe part si full time, salariul pe noapte, ce sporuri sunt, unde se afla call center-ul (eu nu am reusit sa gasesc deloc unde se afla - pt bucuresti vreau sa stiu) , conditiile de munca, daca primiti un training ceva inainte. Eu nu am nici un fel de experienta , nici in banca, nici in call center, nu am lucrat deloc, si ma gandeam sa incep din call center si apoi sa ma indrept catre banca. Cum se comportau sefii cu voi ? erau intelegatori ? puteati sa va invoiti?
cemile Joi, 17 Septembrie 2015
si despre postul de operator ghiseu, sau casiere, nici nu stiu exact cum se numeste ce imi puteti spune ? e bun pt inceput daca nu am mai lucrat deloc inainte? ma pot angaja si part-time la caserie ? si in ce consta munca mea? stiu ca incasez plati (rate facturi etc), schimb bani , dar alte operatiuni care ar mai fi ? si salariul pt inceput care ar fi ? si pt part time si pt full time ??
Ela88 Marti, 7 Iunie 2016
Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu detalii pt manager relatii clienti...salariu,bonusari,mod de lucru, stat peste program.multumesc tare mt!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?