Forum despre Unilever Romania


Vlad Duminica, 8 Decembrie 2013
Sunt primul care da start sectiunii dedicate Unilever si ma astept sa primesc de la voi informatii corecte si opinii obiective.
Am aplicat de 2 ori la pozitii deschise in cadrul acestei companii in departamentul de Marketing, pozitii publicate pe site-uri de recrutare bestjobs/ejobs dar nici intrun caz pe site-ul oficial Unilever, desi am fost printre primii 20 de aplicanti la aceste job-uri niciodata nu mi-a fost macar vizualizat CV-ul si mentionez ca am 7 ani de experienta relevanta in domeniu si cerintele postului mi se potriveau perfect.
Care este modalitatea de recrutare la ei? Cum as putea ajunge cel putin la un prim interviu? Cum este mediul de lucru si managementul?
irina Joi, 6 Martie 2014
A fost cineva la interviul de Brand Building Executive? Am trimis CV-ul acum o sapt catre o persoana de la HR...si inca nu am nici un raspuns.
Andrei Marti, 29 Aprilie 2014
A aplicat cineva pentru "unilever future leaders program" .Cred ca am ajuns la ultimul interviu cu directorul general si interviul contine un test :Case study for a business situation.Are cineva idee ce inseamna ?
1234 Miercuri, 30 Aprilie 2014
@Andrei...E bine ca ai ajuns pana acolo...eu am aplicat pe site de la inceputul lunii aprilie si inca imi spune Application Status : under review...Felicitari ca ai ajuns pana acolo si multa bafta!
Andrei Marti, 6 Mai 2014
@1234 Multumesc, dar vreau sa aflu ce inseamna acest assessment centre.
Mircea Luni, 12 Mai 2014
@Andrei, la ce program ai aplicat? Ai fost contactat ca ai trecut de interviul cu HR?@1234 ai facut cele 2 teste on-line?
Andrei Luni, 12 Mai 2014
@Mircea .Da am trecut de testele online si de interviul cu HR si sunt la ultimul interviu
Mircea Marti, 13 Mai 2014
@Andrei, la ce program ai aplicat? Supply chain, marketing, business, etc.
Andrei Marti, 13 Mai 2014
@Mircea Eu pentru supply chain ,insa din interviuri vad ca mai mult iti cer partea de business ,oricum daca te angajeaza o sa treci prin toate
Mircea Marti, 13 Mai 2014
@Andrei, cand trebuie sa te duci la assessment centre? Am fost si eu la interviu dar raspunsul il primesc abia saptamana viitoare.
Andrei Miercuri, 14 Mai 2014
@Mircea ,pe 29 .Ai fost la assessement centre deja?
Mircea Miercuri, 14 Mai 2014
Inca nu, raspunsul il primesc abia saptamana viitoare.
Andrei Miercuri, 14 Mai 2014
@Mircea, eu am pe 29 la fabrica din ploiesti , si am auzit ca este un interviu destul de dur
Mircea Duminica, 18 Mai 2014
Multa bafta, te rog sa revii cu un feedback!
alin Vineri, 4 Iulie 2014
buna Andreiai luat ultimul innterviu?era pt unilever Romania?merci mult
aecrim 4 Miercuri, 15 Octombrie 2014
salut, angajarile se fac in special prin cunostinte.Acesta este primul criteriu. Ele se anunta pe site-uri dar vor aplica si cei vizati , dar nu este un criteriu 100 %. Apoi dupa ...
Alexandra Marti, 28 Octombrie 2014
Hello, am si eu intrebare in ce consta pozitia de Brand Building Assistant, este un fel de BM Assistant, si care ar fi sansele sa ajungi BM de pe aceasta presupunand ca vii de pe ...
Deea Marti, 2 Decembrie 2014
@alexandra Sunt sanse destul de mici sa ajungi Brand Manager deoarece toate pozitiile de BM sunt ocupate de cei mai buni oameni din companie. De plecat nu prea pleaca, doar ...
same Vineri, 15 Mai 2015
A început a doua etapă pentru programul septembrie 2015, respectiv interviul prin skype.E absolut cretin, te întreabă aceleași lucruri pe care le-ai scris în aplicația ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?