Forum despre United Romanian Breweries Bereprod SRL


ADMIN - undelucram.ro Luni, 25 Iunie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma United Romanian Breweries Bereprod (Tuborg), informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de United Romanian Breweries Bereprod (Tuborg).

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
andu Miercuri, 13 Februarie 2013
lucreaza cineva la ei, cum e? agent de vanzari.
adar Marti, 28 Mai 2013
Daca nu raspunde nimeni poate ca nu mai exista firma asta!?
Si eu caut recomandari de la ei si nu gasesc deloc.....ori le este frica sa vorbeasca?
George Miercuri, 29 Mai 2013

eu zic ca sunt ok.

emil Joi, 26 Septembrie 2013
Stie cineva detalii despre postul business system analyst? E pus de curand.
Alex_Popescu Miercuri, 15 Iunie 2016
Experienta interviului a fost una dezamagitoare.
Primul interviu- telefonic- a constat in 16 intrebari la care trebuia sa raspund cat mai concis deoarece persoana de la HR trebuia sa isi noteze pe hartie raspunsurile mele. Am primit un raspuns favorabil si am fost invitata la o testare/ un interviu care ar fi trebuit sa inceapa la ora 09:00 si sa se termina la maxim 14:00. Justificarea pentru durata testarii era ca va cuprinde si o vizita a fabricii. In realitate, interviul a inceput undela dupa ora 09:30 si a durat pana la 15:30, nu a inclus nicio vizita a fabricii, ci o testare f stufoasa (excel/PPt + completarea CV-ului, desi il aveau deja+ un test cu tot felul de intrebari pt a-ti crea un profil psihologic dar si unele despre consum de droguri, infractiuni comise, cazier, etc.).
Dupa aceasta testare am fost rugati sa completam un chestionar online care a durat undeva la 1 ora- aceasta a fost practic a 3-a etapa a procesului de recrutare. Dupa cateva zile am primit un raspuns favorabil urmand sa primesc indicatii despre ultimul interviu. Am asteptat 2 saptamani, apoti i-am contactat sa-i intreb ce se intampla cu aplicatia mea. Am primit un raspuns negativ, standard si desigur in contradictie totala cu ce spusesera inainte. Le-am trimis feedback-ul meu legat de tot acest proces de recrutare iar raspunsul a fost tot unul standard "Iti multumim pentru feedback...." cu mentiunea ca vor sa imi adauge CV-ul in baza lor de date.

Aplicatia era pentru postul de Media&Digital Coordinator. Per total a fost o experienta neplacuta atat din cauza proastei organizari ( o multime de teste+ the "Master test/interview" care a durat aproape o zi normala de lucru) cat si a atitudinii HR-ului. A, si as mai putea adauga faptul ca testele contineau erori gramaticale si erori de logica si argumentare destul de grave care nu iti permiteau sa raspunzi ok la intrebari.

Asta a fost experienta mea si a inca 2 persoane cu care am pastrat legatura dupa testare. Sper ca vor imbunatati procesul de recrutare.
Multa bafta!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?