Forum despre UPC Romania


Matei Miercuri, 7 Martie 2012
chiar...... interesant! lucreaza cineva la cei de la UPC, poate da cineva detalii despre atmosfera ceva? :) cu drag, Matei.
George Marti, 8 Ianuarie 2013
Buna la toata lumea, cum este procesul de recrutare pana la urma la UPC, ce salarii sunt ?, am avut un interviu, daca cineva are informatii, sa ne zica si noua aici.O zi buna tuturor !!!
Bizi Marti, 22 Ianuarie 2013

Am fost si eu chemat pentru postul de Dispecer dupa ce am sunat pe cineva din interior si a vorbit cu cineva de la HR.Mi-au dat un test care din pacate imi depasea cunostiintele, va dau un mic exemplu:"care este acronimul IP-ului?" :D(pe mine nu m-au interesat niciodata acronimele)

eu Luni, 28 Ianuarie 2013
@ Bizi
vrei sa lucrezi in dispecerat la o firma telecom si sa nu stii de la ce vine IP ?!?!?
probabil ca daca iti zicea cineva ceva de "ping" scoteai paleta la el si incepeai un ping-pong nu-i asa ? :)))
probabil esti unul dintre elevii care "a-u lu-at bacalaoriatul" anul trecut ....
Bogdan Joi, 7 Martie 2013
bizi poti da mai multe detalii despre acel test?
alin Sambata, 9 Martie 2013

Bizi - IP - INTERNET PROTOCOL - adresa calculator - fiecare are una. Nu ma mir ca nu te-au angajat. In IT e cel mai ok cred eu, dar pt asta tre sa inveti diverse limbaje, etc, in caz ca n-ai faculta in domeniu, ci in altul.

gogu Sambata, 9 Martie 2013
"INTERNET PROTOCOL - adresa calculator - fiecare are una." - :)))) alt expert
Este o mica diferenta de experimare intre IP ca protocol si IP address ca si adresa logica de 32 biti( aia pe care o sti tu).
Vezi ca nu numai calculatoarele au o adresa IP. Toate terminalele si echipamentele de retea au un "ozn" din asta .
Invatati sa faceti o diferenta intre domenii : TELECOM e unul , IT e altul .In cazul de fata domeniul este Telecom . Daca stai la calculator nu inseamna ca lucrezi in IT. Secretara noastra de la front-desk chiar daca "lucreaza la calculator" nu o face IT-ista.
je Joi, 28 Martie 2013

Am lucrat la upc in departamentul billing&collection. Salarii de la 1200 lei pt un post pe account receivable pana la maxim 2000 lei pt un post de analist.

F Vineri, 29 Martie 2013
Eu lucrez la UPC de 4 ani si sunt incantata de conditii. Intr-adevar salariile sunt destul de mici, dar daca muncesti mult si iti vezi de treaba, exista sanse reale de promovare. Am inceput in Call Center, iar pana acum am fost promovata de 4 ori, fara sa lingusesc pe nimeni. Imi place foarte mult ce fac, dar oricat de mult am "crescut", salariul meu este abia de 2000 lei, deoarece la UPC marire majora inseamna cel mult 300 lei...
angajat Marti, 16 Aprilie 2013
Eu am avut niste interviuri la ei si mi s-au parut foarte ok si profesionisti.Mai ales pe partea tehnica oamenii sunt foarte bine pregatiti si intrebarile de la interviu au fost ok si pertinente.
Se misca putin mai greu la partea de feedback insa nu este asta o crima.
mmm Vineri, 5 Iulie 2013
despre departamentul de achizitii la UPC ce parere aveti? a lucrat cineva acolo? detalii..
X UPC Joi, 1 August 2013

Exista, ca in orice companie de altfel, aspecte pozitive si negative. Impresia mea generala este:
- s-a format un colectiv destul de unit si omenii cu care lucrezi sunt foarte ok, se intampla rar sa ceri ajutorul cuiva si sa nu ti-l acorde in secunda 2 ( nu discut la nivel managerial );

- foarte rar se inampla sa fii intrebat daca vrei sa-ti dezvolti vreo aptitudine si sa fii integrat intr-ul program de dezvoltare personala.Chiar si asa, nu e ce vrei tu ci ce-a ramas/decis altcineva;

- salariile sunt micute intradevar,comparativ cu celelalte companii de pe piata dar pot fi negociate periodic daca ai noroc de manager ;

- acolo chiar sunt oameni destepti, profestionisti care "tin in carca" tot ce misca - toata partea operationala.


Merita incercat.

X UPC Joi, 1 August 2013
@mmm : din ce stiu, pe Achizitii se fac angajari externe ( prin Lugera ) dar este foarte posibil sa ma insel. Mergi pe mana managerului de acolo, e foarte ok :)
elen Sambata, 5 Octombrie 2013
Buna. Va rog, stie cineva cat este un salariu mediu pentru consilier clienti in unitatile upc/magazine? Target-ul este realizabil, va luati bonusurile luna de luna? Multumesc frumos.
User Joi, 10 Octombrie 2013

1000 de lei plu s bonuri de masa.

xyz Joi, 10 Octombrie 2013
stie cineva cam cat sunt salarii pe postul de Specialist Retentie si Ofertare?
vlad s Luni, 14 Octombrie 2013

Eu am trecut de toate interviurile lor acum cateva luni pentru pozitia de Hunter B2B, in departamentul de vanzari. I-am refuzat pe motiv ca imi gasisem un alt job, mai bine platit si cu posibilitati mai usoare de avansare.

Salariul era putin peste 2000 ron + comision din vanzari + masina non-stop.

Mie mi s-au parut de la interviuri ca sunt foarte rigurosi in privinta respectarii regulilor din cadrul firmei si nu mi se pare nimic senzational in asta tinand cont ca toate multinationalele care se respecta isi trateaza angajatii uneori mai dur decat ar vrea ei pentru a obtine eficienta si productivitatea dorita.

Sa rezum, mi-au oferit tot ce le-am cerut si mi-au zis ce trebuie sa fac si sa respect pentru a primi ceea ce am cerut. Nu mi-au lasat senzatia de control freaks pentru ca si-au justificat fiecare punct.

Oamenii mi s-au parut mai mult decat ok, profesionisti si empatici in acelasi timp spre deosebire de marele lor competitor RDS care are un departament HR pentru vanzari parca luat de pe strada sau din ghiseele institutiilor publice si niste team-leaderi care habar n-au de cele mai elementare lucruri pe care ar trebui sa le cunoasca cineva intr-o astfel de pozitie.

Dana Marti, 15 Octombrie 2013
Buna, sunt chemata la un interviu la UPC pentru postul de spacialist retentie si ofertare. Stie cineva in ce consta acest interviu si ce teste se dau?
Alexxa Miercuri, 23 Octombrie 2013
Buna, poate cineva sa imi spuna ceva despre postul de retentie si ofertare? am trecut de interviuri si in cazul in care raspunsul va fi pozitiv vreau sa stiu daca este in regula sa renunt la actualul job pentru acesta.se fac angajari des? targhetul este de bun simt?
Hanna Sambata, 9 Noiembrie 2013
Buna,

Am fost chemata la un interviu pentru postul de Consilier Feedback Clienti...imi poate spune cineva ce salariu se poate cere si care sunt conditiile de lucru la UPC??

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?