Forum despre UPC Romania


@hanna Sambata, 9 Noiembrie 2013
eu am fost la inceputul anului la un interviu pe acelasi post,nu stiu daca s-a mai schimbat ceva,dar pot sa iti spun urmatoarele:
-angajarea se face prin Lugera;
-perioada de proba este de 20 zile lucratoare;
-contractul este pe perioada determinata de 12 luni( cu posibilitatea de prelungire dupa);
-programul este 9.30-17.30;
-salariul este de 740 lei net,bonuri de masa in valoare de 180 lei si asigurare medicala;
-exista si niste target-uri(undeva la 40 apeluri pe zi),dar nu ai comision din ele.
Hanna Luni, 11 Noiembrie 2013
Multumesc pentru informatii!
Alex Miercuri, 27 Noiembrie 2013

Buna seara,
Am fost la un interviu la UPC pentru agent vanzari teren.Iti ofera salariu fix+comisioane.Problema este la contracte,se fac foarte greu spre imposibil.Tarife mari si pachete slabute.Competitorii Upc-ului au multe avantaje si investesc foarte mult in infrastructura.Va dau si exemplu concret UPC impartea zona Bucuresti cu RDS acum cativa ani,intre timp ce rds a tras retea in tot Bucurestiul+ILFOV si se duce cu reteaua la 40-60 km de capitala UPC a cablat cateva scari in zona de monopol RDS. Recomand acest post vanzari doar daca esti student si vrei sa faci un ban.

snake Luni, 9 Decembrie 2013

Buna ziua,
Si eu am fost sunat pt a ma prezenta la un interviu in functia de agent vanzari pe teren.Imi puteti spune mai concret ce salarii au? Am nevoie de bani si trebuie sa fac ceva.Va multumesc !

C Joi, 26 Decembrie 2013
Buna ziua,
Am fost chemata la un interviu si m-ar interesa care ar fi Salariul pentru un consilier portofoliu clienti, intr-un magazin din provincie, program 8-19?Se impune targhet?
Va multumesc,
X Miercuri, 5 Februarie 2014

Stiti ce salariu mediu exista la UPC, in departamentul de achizitii? Orice detalii despre sefi, colegi, din acest departament mi-ar fi de folos....
sa ma duc la interviu... sau nu are rost?
Multumesc frumos si multa bafta in continuare!

alex Duminica, 9 Februarie 2014
ca agent de teren cum este?
asd Marti, 25 Februarie 2014
specialista achizitii stie cineva conditii etc? cum este dep de achizitii? Multumes
paulina Marti, 18 Martie 2014
ce salariu dau pentru postul de consilier feedback clienti full time??multumesc anticipat,
Masochistul Sambata, 22 Martie 2014
Am avut pentru o scurta perioada de timp contact cu firma UPC pe partea de vanzari directe - agenti de teren. Este un job in care daca iti faci treaba pleci multumit acasa. UPC-ul oferea (si cred ca a ramas la fel) cele mai mari comisioane de pe piata (spun asta deoarece am prieteni care lucreaza la concurenta). Vanzarea de servicii telecom pe o piata suprasaturata nu este un lucru usor insa daca reusesti sa gasesti cheia succesului vei avea parte de satisfactii financiare si nu numai.
Pro:
- program de lucru flexibil si timp redus de lucru: 4-6 ore pe zi (am apreciat asta abia dupa ce am ajuns la urmatorul angajator, unde aveam un program de 9-10 ore pe zi)
- salariu si comisioane platite la timp conform muncii prestate
- colegi si coordonator OK (nu stiu cum este in alte parti)
- firma care isi respecta clientii

Contra:
- este din ce in ce mai greu sa vinzi (aspect care nu tine de firma ci de piata)

Fost angajat UPC D2D Galati 2013.
rosi Miercuri, 23 Aprilie 2014

Buna. Ar trebui sa ma duc la un interviu pt o pozitie de analist raportare, dar sunt putim reticenta. Aveti idee cum este echipa si salariul? Multumesc!

viky Miercuri, 7 Mai 2014
Buna! Imi poate oferi cineva mai multe informatii despre postul consilier portofoliu clienti?
Va multumesc!
Ady Joi, 8 Mai 2014
Stie cineva cat e salariu unui manager in UPC?
angajat Vineri, 9 Mai 2014
@ady - e un termen prea generic, depine ce departament.
@viky - este vorba de activitate in magazine UPC si faci de toate: incasezi facturi, faci contracte, tii evidenta stocurilor de echipamente din magazin, preiei reclamatii etc. daca esti angajat prin lugera salariu e undeva la 1000-1100 de lei net +bonuri de masa+comision din vanzari ( se da lunar insa pt abonamentele facute cu doua luni in urma ), ctr este pe perioada determinata de 6 luni cu posibilitati de prelungire. nu stiu nimic de salariu daca esti angajat direct UPC dar cu siguranta nu difera foarte mult. Beneficiile sunt acelasi:bonuri, asigurare medicala, etc. Se lucreaza in schimburi, se pune presiune pe realizarea cator mai multe contracte, ti se da lunar un target pe care esti nevoit sa-l faci, daca il depasesti treci la alta grila de comisionare.
Ady Marti, 13 Mai 2014
In departamentul de B2B
Anda Marti, 13 Mai 2014
Buna. Ar trebui sa ma duc la un interviu pt o pozitie de inginer logistica . Aveti idee cum este echipa si salariul? Cu respect,
adevar Duminica, 18 Mai 2014
Ce nasol e upc-ul din toate punctele de vedere, mai ales si upc Iasi. Doua dudui iti iau interviu ..una mai...p....a decat alta....cine naiba le-a angajat pe alea doua????
Diana Joi, 29 Mai 2014
Stie cineva ceva despre programul de internship de la UPC Romania? Este platit? Cum se desfasoara? Multumesc
Mara Vineri, 20 Iunie 2014
Voi merge la un interviu pentru postul de procesare plati la sediul central. Cunoaste cineva care este salariul de pornire si programul?
upc-ist Vineri, 20 Iunie 2014
@mara - 1300-1400 lei net+ bonuri.nu exista mariri,se da o singura prima pe an de craciun de 300 de lei impozabil (ramai cu aprox 200 lei).program 9-17:30,luni-vineri,echipa tanara

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?