Forum despre Urban si Asociatii SRL


ADMIN - undelucram.ro Marti, 19 Martie 2013

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Urban si Asociatii SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Urban si Asociatii.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

alin Miercuri, 2 Octombrie 2013
Buna, nimeni nu ofera nicio parere?
x Luni, 14 Octombrie 2013

tot nimic?

Corny Vineri, 19 Decembrie 2014

Ce sa spun, mediul de lucru este la fel ca in toate firmele de marime medie, oameni nasparlii vei gasi peste tot deci si aici poti sa te astepti, dar exista si colegi ok, programul cam prost organizat, practic iti mistuie toata ziua 09-18, munca este destul de prost remunerata si se fac multe favoritisme. Daca esti cunostinta nu stiu cui vei avea un trai destul de comod, in caz contrar va trebui sa muncesti dublu ca sa nu fii luata la ochi si cicalita in permanenta. Altfel vei avea un trai destul de dificil si de scurta durata la U&A. Este recomandat celor cu experienta minimala in campul muncii sau deloc, mai ales pentru cei de la dept. juridic, se investeste foarte putin spre deloc in training insa dupa un an doi de activitate acolo tot se prinde ceva de tine (asta in cazul in care e ceva de capul tau), la dept. vanzari pre multe nu trebuie sa stii decat sa fii bun de gura, salariile variaza intre 1200 si 1700 (am avut colege care au primit si 1000 in unele luni) dar daca ai some good special skills...poti depasi binisor acest prag. So...go ahead, nu aveti nimic de pierdut dintr-o astfel de experienta ! :)

Alex Duminica, 4 Ianuarie 2015
Buna! As dori sa imi exprim si eu parerea in calitate de fost angajat al U&A. Am avut sansa de a lucra aproape 2 ani de zile in aceasta societate, si tin sa fac unele precizari. Colectivul este tanar, foarte multi absolventi de drept (proportie covarsitoare), colegi cu care cu siguranta voi pastra legatura. Mentionez ca nu am cunoscut pe nimeni din interiorul firmei la momentul angajarii, nu sunt de acord cu parerea expusa mai sus (favoritisme), in sensul ca nu am simtit niciodata aceasta triere pe propria piele. Este de apreciat faptul ca se ofera sanse tinerilor la inceput de drum, ce doresc sa acumuleze experienta in domeniul juridic.(consilieri juridici/avocati). Salariile sunt variabile, in functie de rezultate si competente (insa peste media pietei). Programul este 09-18 cu o ora pauza de masa, cam acesta este programul standard la majoritatea firmelor. All in all, este o experienta benefica pentru young professionals si ii indrum pe cei care isi doresc o cariera in domeniul juridic sa ia in considerare aceasta varianta deloc de neglijat. Last but not least: niciodata nu se sta peste program:)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?