Forum despre Urbio Romania


Elena Marti, 25 Februarie 2014
Buna ziua. Am aplicat pentru un post de Responsabil resurse umane la URBIO si as fi curioasa daca ar putea sa imi dea cineva mai multe detalii despre procesul de recrutare, programul de lucru, sau grila salariala pt acest post...
Va multumesc anticipat!
1/2 Sambata, 1 Martie 2014
Salutare,
Stie cineva daca si care sunt departamentele la care se lucreaza sambata la Urbio Iasi ?
Si care este programul.
Sturzu Duminica, 27 Aprilie 2014
Pe mine m-au invitat in 2013 la Bucuresti pentru un post pe achizitii la sediul lor de pe Soseaua Colentina. La ora stabilita am avut surpriza sa vad ca mai erau cinci persoane invitate.
In mod normal trebie sa ti se spuna daca interviul este "in evantai", pentru ca poate nu esti de acord sa mai stie in acel moment si altcineva ca esti interesat de post.
Nu ni s-a facut nicio introducere, ci doar am fost invitati fiecare la cate un calculator (s-au ridicat cativa angajati sa ne cedeze locul) si nu s-a pus cate un vraf de hartii pe masa - intrebarile testului de rezolvat pe calculator. La plecare, iarasi, nu a simtit nimeni nevoia sa isi ia ramas bun de la noi sau sa ne dea vreo informatie despre cum/cand vom primi vreun raspuns. Daca erai curajos si intrebai tu in momentul in care predai "lucrarea de control", bine. Daca nu, nu. Era trecut bine de ora 18 si oamenii inca mai erau la lucru.
Laura Marti, 22 Iulie 2014
A fost cineva consilier juridic la URBIO Iasi?
Macar pe acest post se respecta ziua de salariu si programul de lucru?
carina Vineri, 12 Septembrie 2014
Buna! imi poate spune cineva ,niste adr de call center in limba romana? Va multumesc!
candidat_urbio Luni, 20 Octombrie 2014
Sunt un candidat la postul de gestionar. Merita sa incerc? Mai stie cineva ceva in legatura cu ei?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?