Forum despre VMS Vehicle Management Systems


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 22 Octombrie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma VMS Vehicle Management Systems, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de VMS Vehicle Management Systems.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Ron Luni, 27 Octombrie 2014
stie cinva ce salariu ar fi in departamentul de Suport Clienti Administrativ?
anonim10 Miercuri, 3 Decembrie 2014

salut
Am fost la un interviu la VMS...nu pot sa spun ca a fost ceva aiurea dar nici foarte ok,in urma interviului care sa sustinut cu un domn a carui pozitie nu o stiu din simplu motiv ca nu a spus. in urma interviului ramasese sa ne anunte in maxim 2 zile daca am fost selectat sau nu....se fac cred ca 2 3 luni poate si nici macar nu a avut bunul simt sa dea un tel sa anunte decizia sa referitoare la mine...cred ca tine de bunul simt si de calitatea acestei firme respectiv angajati...oricum nu reomand si asta si ptr ca in anunt era trecut ceva iar la interviu am fost anuntati ca pe langa asta tre sa mai facem si alte chestii.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?