Forum despre Vel Pitar


Denisa Luni, 5 Noiembrie 2012
Buna ! Poate sa ne spuna cineva care sunt salariile la Vel Pitar ? Care este salariul unui Facturist ?
Marta Vineri, 25 Octombrie 2013
M-au chemat la interviu pentru agent servicii clienti. As dori sa stiu cum este in departamentul asta, cat este salariul, ore de munca, mediu de lucru. Ce am citit mai sus m-a ingrozit. Multumesc!
Bogdan Luni, 14 Aprilie 2014
Marta, Agent Servicii Clienti este un post in departamentul CNC , centru national clienti , programul este unul flexibil avand 4 ture , 7-15 , 10-18 ,11-19 , 12-20 . Niciodata nu muncesti peste program in acest departament , iar daca se intampla sa stai o ora peste program , o recuperezi in alta zi. Ce pot spune despre post este ca , este unul de call center, stres maxim , dar are si parti bune.
frank Vineri, 16 Mai 2014

sal e de 800 leí si 20 bonuri

andrei Marti, 9 Septembrie 2014
Stie cineva cum e la interviul pentru postul de agenti de vanzari? Poate sa imi dea cineva cateva detalii? Multumesc
strumfu Vineri, 12 Septembrie 2014
stie ce program are un gestionare,daca se lucreaza in ture sau doar un schimb, cate libere pe luna? ...etc
cristina Sambata, 11 Octombrie 2014
sunt chemata la un interviu pt postul de gestionar, va rog ajutati-ma cu detalii...sa stiu daca se merita. ca sa ajung la interviu trebuie sa renunt la singurile zile de concediu ale sotului...si as dori sa stiu daca se merita
nea' Nicu Luni, 3 Noiembrie 2014
Legat de postul de sofer livrari stie cineva ceva? Va multumesc
toteu Miercuri, 10 Decembrie 2014
Coordonatorii/managerii ce salarii au?
naD Marti, 16 Decembrie 2014
Salut. Stie careva detalii despre agentii de vanzari? Sau, a fost careva agent de vanzari pe Ploiesti sau eventual pe Prahova la ei? Orice detalii ajuta pt ca-s putin temator, nu am auzit nimic despre ei
ara Vineri, 13 Martie 2015
Eu lucrez doar de cateva zile la ei, dupa un interviu destul de greu...nu s-a pus problema de angajare pe relatii...au fost extrem de corecti in selectare....este intradevar mult de munca dar pt cine vrea sa invete...are ce.....si par destul de seriosi si profi. Va tin la curent!
busuioc Joi, 11 Februarie 2016

Buna ziua !

Doresc sa va impartasesc si dvs experienta mea legata de un interviu pe care l-am sustinut la Vel Pitar, punctul de lucru Iasi.

Interviul s-a desfasurat in cursul anul trecut (septembrie 2015) pentru postul de inginer tehnolog (indeplineam perfect cerintele impuse de ei: facultatea terminata pe domeniu si vechime de un an pe un post similar).

Revenind la postul de inginer tehnolog. L-am sustinut cu o persoana care conform unor surse, a terminat facultatea la Universitatea Mihail Kogalniceanu !!! Universitatea particulara care are 2 specializari: Drept si Comunicare. Cum naiba a ajuns HR la Vel Pitar nu se stie….sau se banuieste :)

Toate bune si frumoase, interviul l-am trecut cu brio, dar fusesem asigurat de catre ea ca voi fi sunat in cursul saptamanii pentru a fi chemat la un al doilea interviu cu directorul general. Bineinteles ca nu am fost sunat deloc nici dupa o luna, desi repet, fusesem asigurat, de vreo 3 ori in timpul interviului, ca ma va suna.

Culmea nesimtirii din partea acestei doamne este ca primesc la 2 luni, dupa ce am sustinut interviul pentru postul de inginer tehnolog, un email de la ea, mesaj care facea obiectul unui alt job, cel de sef formatie, post pentru care nici nu am chemat la interviu !!!! Mesajul spunea ca pentru postul de sef formatie au angajat din interiorul firmei. Nesimtire maxima !!!

Culmea, fusesem asigurat ca ei sunt o firma serioasa care respecta orice posibil angajat. Asta e, mi-am luat o teapa din partea acestei persoane.

V-am salutat si va doresc bafta in job-urile dvs.

busuioc Miercuri, 20 Iulie 2016
Buna ziua !

Revin aici pe proflul firmei Vel Pitar.

Ma intereseaza daca este cineva care lucreaza pe una din functiile de inginer tehnolog, sef formatie, analist productie, laborant la Vel Pitar sau la o alta firma din grupul de firme Vel Pitar(Velrom - fabrica de biscuiti si/sau Sapte Spice).

Ma inteseaza, in mare, conditiile unui job care face referirea la industria alimentara.

Multumesc.
Elbi Marti, 27 Septembrie 2016

Buna ziua, tin sa va impartasec mica mea experienta neplacuta cu Velpitar. Inainte de a fi pe placul unora mai mult sau mai putin in urma celor ce urmeaza a fi spuse, tin sa precizez ca este fix parerea mea si o experienta proprie.
Am fost la 2 interviuri, primul Velpitar Salaj - Post Facturist
Programul in 3 schimburi prin mentiunea ca tura de noapte ar putea fi sau nu posibila, respectiv un program de Luni-Duminica cu libere in cursul saptamanii. Pentru un asemenea program mi-au fost oferite urmatoarele beneficii: 1200 lei net + bonuri, minunat pentru un asemenea program, sa numai zic de domnul manager care a sustinut un interviu impecabil (plin de glume, rasete, mai pe romaneste un interviu la misto).

Al doilea interviu Velpitar Berceni - Post Operator date
Program Luni-Vineri 8.30-17.30, salariu 1450 lei net+bonuri.
Interviu sustinut prin testare pc respectiv un test de inteligenta (politica firmei). Trec testele, sunt anuntata pentru urmatorul interviu (nu stiam ca de fapt eram 3 fericite castigatoare care urmau a fi prezentate marelui manager si in urma observatiei vigilente avea sa aleaga pe una dintre noi).
Omul n-avea treaba cu interviurile, nu te lasa sa vorbesti, a raspuns de 3 ori la telefonul personal, maxim interes catre un posibil viitor angajat.
Una peste alta n-au avut bunul simt in anunta ce decizie s-a luat, indiferent de raspuns trebuie sa-l oferi oamenilor prezenti de 2 ori la sediul tau grandios.
Asa se procedeaza in lumea civilizata, am cerut un feedback sa stiu pentru cultura mea generala, cum sa treci testele, sa accepti oferta propusa. Bineinteles n-am primit un raspuns si nici nu ma astept, oamenii sunt ocupati.
Conditiile mi s-au parut infecte, usi din 1900 toamna, achizitorii inghesuiti 6 la numar intr-o incapere unde abia puteai sa te misti si cel mai deprimant domnul mare manager (mare la propiu) intr-un birou minuscul despartit de muncitorii sai printr-un geam, drept dovada omu e cu ochii-n patru.
Oameni buni va doresc sa aveti bafta de oameni si sper sa aveti mai mult noroc decat am avut eu.
Imi pare rau de timpul pierdut cu ei, singura persoana placuta a fost doamna de la HR, dar dansa nu are nicio vina de nesimtirea altora.
Repet la sfarsit, este o experienta personala, poate acolo exista si oameni fair play, angajati fericiti sau viitori angajati fericiti.

Monyk Marti, 3 Ianuarie 2017
cat are salariul un auditor intern cu vechime?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?