Forum despre Viarom Construct


ADMIN - undelucram.ro Joi, 28 Iunie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Viarom Construct, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Viarom Construct.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Stan Alexandru Joi, 5 Iulie 2012
Am lucrat timp de doi ani la agentia dvs.din Iasi.Folosesc acest prilej pentru a transmite sincere multimiri domnului director Dragos Dascalu si domnului Dumitrescu Cristian seful nostru de santier pentru omenia de care au dat dovada fata de muncitori si profesionalismul cu care gestionau fiecare lucrare.Dumnezeu sa va ajute in tot ce v-ati propus.;
muncitor Luni, 12 Noiembrie 2012
La sectorul Iasi unde se lucreaza dupa cum vrea si cand vrea seful de sector sunt multe probleme in calitatea lucrarilor executate.Se fura ca-n codru de catre niste asa zisi gestionari care n-au habar ce inseamna gestiunea-Santierul Negresti este cel mai bun exemplu.
ispita Joi, 21 Martie 2013
o camioneta cu cisterna galbena nr ...90 HAN vinde motorina la negru cu4 leilitru in jud galati loc bujoru.la"ca are firma bani,doar lucreaza la drumuri.
xxxxx Marti, 30 Aprilie 2013
spuneti fratilor concret cum se lucreaza acolo!daca vrea sa se angajeze cineva la aceasta firma,crezi ca il intereseaza ca fura ala motorina?spuneti ceva despre conditiile de lucru,program,slar etc.. chestii de astea,nu razbunari proprii gen ca fura camionagiu' 10 litri de motorina!
adi Luni, 21 Octombrie 2013
Am aplicat pentru un post de mecanic.Sper sa ma cheme la interviu .Am vazut laude si ofuri. Meritaaceasta companie atentie sau nu?Multumesc tuturor.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?