Forum despre Vikarma SRL


ADMIN - undelucram.ro Marti, 7 Mai 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Vikarma SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Vikarma.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Miki Miercuri, 8 Mai 2013
Buna, stie cineva ceva de ei ? am fost chemata la un interviu pentru telesales. Problema este ca nu prea inteleg ce fac ei cu agentii telefonici sunt o firma de imobiliare din cate am vazut pe site.
Viorel Joi, 9 Mai 2013
Sa nu colaborati cu cei de la Vikarma Imobiliare deoarece sunt niste oameni parsivi si fara scrupule in frunte cu patronul Viorel Gita.

Cei de la Vikarma imobiliare isi bat joc de angajati si de colaboratori. La Vikarma Imobiliare se gasesc niste oameni tepari, nu colaborati cu Vikarma pentru ca nu va vor rasplati pentru munca prestata.
windows 99 Vineri, 17 Mai 2013
Habar nu am cat de disperat poate fi cineva sa lucreze pentru firma asta dar ca sa nu isi mai piarda nimeni timpul pe la interviu, uite cateva detalii de la interviul meu:
Program de lucru part time, adica 4 ore. Partea buna iti alegi singur daca vrei dimineata sau dupa amiaza, daca te intelegi cu colegu'. Partea rea: daca cauti program full, cauti in alta parte
Salariul fix este 400 lei cu bonusuri care cica cresc dupa 6 luni. Partea buna: grila de salarizare este tiparita foarte frumos, cu multe culori si "menejeru" de proiect ti-0 prezinta in detail. Partea rea: sunt foarte putini care vad banii aia.
Training: apropriat de zero. Este o discutie de cateva ore. Daca ai vandut in alte firme poti vinde si aici. Te recomanzi la telefon oamenilor ca fiind de la o agentie de publicitate ! ii convingi sa plateasca 200 de ron ca sa isi publice anuntul de vanzare/cumpare pe situl / siturile firmei. Partea buna: nu mai pierzi timpul cu asa zise traininguri.
Conditii in firma: La inceput vor sa lucrezi in primele patru saptamani fara salariu doar pe baza de procente din vanzari. Daca insa in primele doua saptamani nu ai atins targetul stabilit "firma te incurajeaza sa iti cauti de lucru in alta parte" / citat din discursul managerului :D / . Partea buna: poti incepe sa cauti job in alta parte imediat dupa terminarea interviului. Partea rea: nu am stat sa o aflu.
Imi pare rau dupa banii cheltuiti pe transport si timpul pierdut aiurea. Gagica care m-a chemat la interviu mi-a spus foarte clar sa le dau telefon daca ma razgandesc, ca sunt destui doritori pentru job. Atunci nu am inteles de ce, acum stiu.
Manole Luni, 22 Iulie 2013
Adaugi anuntul pe site-ul lor . Coopiaza marile site-uri imobiliare, sunt nsite amatorii, fac poze cu telefonul mobil.
Alex Luni, 29 Iulie 2013
Am lucrat si eu la acest domn cu siteul, sunt niste sarlatani, tepuiesc oamnei, niste hoti la propri, iau banii si nu indeplinesc nimik...cica te adauga pe 300 de siteuri ...
nik Miercuri, 7 August 2013
promit numai minciuni, evidatiiiiii cat puteti va pacalesc
azi Joi, 8 August 2013
azi am fost si eu contactat de ei, pun pe 300 de siteuri? care sunt alea?
vio Joi, 8 August 2013
Sa nu colaborati cu cei de la Vikarma Imobiliare.Cei de la Vikarma imobiliare isi bat joc de angajati si de colaboratori. La Vikarma Imobiliare se gasesc niste oameni tepari, nu ...
of Marti, 20 August 2013
niste mincinosi nu exista a cele siteuri care zic de ele..nu merita investita
mirel Luni, 3 Februarie 2014
Cei de la Vikarma imobiliare isi bat joc de angajati si de colaboratori. Nu colaborati cu Vikarma pentru ca nu va vor rasplati pentru munca prestata.
bbj Luni, 17 Martie 2014
salutare tuturor forumistilor.am fost si eu contactat telefonic de o voce feminina pentru interviu la acesata "companie".citind postarile voastre mi-am dat seama despre ...
ana Marti, 8 Aprilie 2014
Hello! am fost sunata zilele astea de o tipa de la vikarma sa ma duc la interviu..nu stiu ce sa fac
vilor Miercuri, 21 Mai 2014
Vikarma este putin peste nivelul de firma de apartament, au sediul in Electromagnetica unde au o camera cam cat un apartament de 2 camere, acolo au si calculatoarele si birourile. ...
Alejandra Miercuri, 16 Martie 2016
Buna seara, dragi forumisti! Am gasit aceste postari foarte vechi despre companie si din acest motiv, tin sa va impartasesc experienta mea in cadrul Vikarma.Colaborarea mea cu ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?