Forum despre Visa Consulting HR


S-a rezolvat Joi, 25 Aprilie 2013
S-a terminat procesul in SUA si se poate relua procesarea vizelor H2B. O sa le scriu sa vedem daca mai continua si Visachr :

http://www.aila.org/content/default.aspx?docid=33272
Diri Vineri, 26 Aprilie 2013
USCIS Resumes Adjudication of All H-2B Petitions Following Publication of Interim Final Rule
04/25/2013
Revin! Acum te vedem Sylar,erau ofertele tale reale sau bullshit!Daca o sa le zici oamenilor ca si-au retras angajatorii ofertele,ii sfatuiesc sa te uite,ca e vrajeala!
Apropo,cum sta treaba cu tepuitii de anul trecut carora le-ati umblat in buzunare vanzand vise americane imaginare?
amb Joi, 2 Mai 2013
se mai stie cv despre acesta firma? a mai fost contacta cineva dupa ce au dat drumu la vize h2b americanii?
tepari Joi, 2 Mai 2013
e firma fantoma... daca ofertele erau reale acum se relua procesul sau nici nu se oprea macar pentru ca se stia ca problema e temporara, asa cum au facult alte firme din Romania care nici macar nu au intrerupt procesarea dosarelor... Visachr ori e o firma care mascheaza activitati ilegale ori selecteaza doar creduli care au bani de dat... stati departe de ei!
Claudia Joi, 2 Mai 2013
asa e! moverii pleaca luna asta,deci doar amanare,nu anulare-si o spun suta la suta sigur!pleaca un prieten bun de-al meu! din pacate o alta firma de cacao,de parca nu erau destule...probabil sunt colectionari de ssn-uri sau aveau de gand sa ceara o suma de bani la un moment dat.si da,anul trecut au luat bani de la oameni fara sa trimita pe nimeni. o sa le fac o vizita dupa sarbatori si o sa va tin la curent!
amb Sambata, 4 Mai 2013
mda...cjiar ar fi bn sa ne anuntam unii pe altii prin intermediul acestui forum...eu unul m'am saturat de tzepe ;)
Eddy Sambata, 4 Mai 2013
Vorba aia, in viata daca vrei sa faci ceva,fa-o cu mana ta.Nu inteleg de ce asculta-ti dupa toti prostii care pretind ca va trimit in SUA, eu unu mi-am gasit singur o pozitie H2-b.
Poate pentru unii va venii ca un soc ce voi spune acum dar e adevarat.In Florida majoritatea resorturilor angajeaza forta de munca H2B,deci google country clubs Florida iar undeva pe website la sutele de country club-uri va aparea international employment,BINGO!!!!
Asa mi-am gasit eu de munca vorbind direct cu doamna de la resurse umane a resortului.
Nu am avut timp sa dau toate detalile dar pentru cei interesati ma puteti contacta.id mess-baciuedward. Si da am timp sa satau pe internet,sunt receptioner:D:D:D
amb Sambata, 4 Mai 2013
eddy dami accept [e mess sa vorbim...ti'as fi recunoscator daca m'ai ajuta cu niste informatii
pi Luni, 6 Mai 2013
cel putin scoateti-va naibii ofertele de pe site,ca sunteti patetici(pt vchr)!
oferte2013 Luni, 22 Iulie 2013
deci alta firma de ...
INTERZIS Luni, 19 August 2013
Se vorbeste urat despre o firma care incearca sa intre pe piata fara sa perceapa nici un fel de comision de la oameni.Credeti ca ii usor sa gasesti angajatori in SUA care sa te plateasca pentru forta de munca?Probabil datorita procesului ce a avut loc angajatorii au renuntat si asteapta sa se clarifice problema.Poate cei de la firma asta deocamdata nu au experienta necesara.Incercati la celelalte firme care se lauda ca nu percep comisioane dar platesti taxa de inscriere 500 RON(interzis la programul H2B).Stiti la ce firma renumita din Cluj ma refer.Logic selectezi 1000 de oameni x 500RON si reusesc 10.Deocamdata nu am incredere in nici o firma.Sunt curios daca firma VisaCHR vor reusi sa trm aplicanti sau se va inchide ca multe alte firme care au incercat sa intre pe piata
io Sambata, 24 August 2013
Nu se va inchide,nu atata timp cat poate stoarce niste bani.Sigur asta se va intampla,pentru ca au mai facut-o,si ce e mai grav n-au trimis pe nimeni,fara sa restituie banii!
Asa ca atentie,la ei un vis=n zeci ron,de la n sute visatori...
Oricum e deja tarziu pentru contractele din oct ,trebuia sa aiba pe site detalii,ori ei nici nu mai raspund la telefoane.Mai vb,pa!
Ser Duminica, 8 Septembrie 2013
Deci inteleg din comentarii ca pana in acest moment nimeni nu a reusit sa ajunga in USA cu aceasta firma. Stiu de aceasta firma de cel putin 6 luni, in tot acest timp am incercat sa gasesc persoane care au avut o experienta anume cu aceasta firma ( au ajuns in SUA, au muncit, au venit inapoi si totul a fost bine sau contrariul : am indeplinit toate cerintele firmei dar degeaba, doar bani si timp pierdut ). Momentan lucrez in Germania dar sunt interesat din anumite motive de un job in Statele Unite ! Poate stie cineva o altfel de modalitate sau o firma cu adevarat serioasa. In mod normal persoanele care sunt dispuse sa treaca prin aceste procese si sa dea totusi o suma nu chiar de neglijat pentru toate aranjamentele necesare se gandesc sa ramana acolo chiar dupa expirarea contractului, avand in vedere ca in unele tari europene se gaseste mult mai usor de munca si nu se percep sume de genu 2 sau 3 mii de dolari doar pentru a ajunge acolo. In concluzie: cum se poate optine un job in SUA ?
Aileex Miercuri, 8 Ianuarie 2014
Sa inteleg ca VISA CHR a fost o...pacaleala. Am aplicat si eu prin dec 2012 (parca). dar m/am oprit cand mi/au cerut actele. Nu s/a trezit nimeni cu surprize dupa ce a trimis documentele? apropo, cand si cati bani ati dat (daca a dat careva)?
Aileex Miercuri, 8 Ianuarie 2014
ramane inttrebarea lui SER , ,,cum se poate optine un job in SUA ?,,
daca a reusit cineva prin alte metode, anuntati/ma si pe min, pls
aileex@mail.de
Lacry Duminica, 19 Ianuarie 2014
Salut!
Visa CHR - a fost si alegerea mea, la finele anului 2012, inceputul lui 2013. A avut loc si un inerviu, online (skype), dupa care am primit e-mail, prin care ma anuntau ca s-a suspendat procedura pentru obtinerea vizei H2B. De atunci nu am mai primit nimic de la ei, desi spuneau ca vor reveni cu informatii, dupa ce se va da unda verde, procedurii, din nou. In consecinta: da, cred ca....find la inceput aceasta firma, nu a reusit sa intre pe piata.
Mentionez ca nu mi-au cerut bani, acte sau alte chestiuni pentru demersuri, prin urmare, din punctul meu de vedere, au fost corecti. Dar...trebuie sa ne luam gandul de la ea - zic eu.
Vis-a-vis de alte agentii, pentru cei interesati, va recomand doua agentii, cu care eu n am avut sanse: Mike's Agenti (pt baieti, in mare parte) - am inteles ca se duc baieti pentru transport mobila, insa au prioritate cei care au mai fost cu ei; Si Adira, desi, inca, n am reusit sa intru in colaborare cu ei, pentru o viza H2B.
Daca mai stie cineva...vreo agentie de incredere, nu ezitati sa dati share. :)

Bafta!
salut Luni, 20 Ianuarie 2014
Salut.caut fata ori baiat pentru un post de secretara,secretar pentru o companie de parfumuri.bine am o prietena care lucreaza la acea companie si cauta o.persoana si mi a acerut ajutorul.....cineva sa fie serios.corect.si fara iluzii de milioane de dolari......contact.....flavius829@yahoo.com

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?