Forum despre Vision Recruitment Management


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 17 Septembrie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Vision Recruitment Management, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Vision Recruitment Management.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Marilena Vineri, 3 Octombrie 2014
Vision Recruitment este agentia care recruteaza pentru companiile King Crown Online Services, Horizon IT si Media Geckos. Uitati-va va rog la paginile acelor firme ca sa vedeti despre ce e vorba.
Vision Recruitment Vineri, 10 Octombrie 2014
Noi suntem o agentie de recrutare ce detine un portofoliu extins de clienti. Cei mentionati de dvs. sunt doar unii dintre ei.
Dark Duminica, 18 Ianuarie 2015
Am fost si eu la un interviu la aceasta firma de recrutare. A fost OK discutia in comparatie cu alte interviuri pe care le-am sustinut in trecut si in care HR-ul sau patronul, in functie de caz, a considerat ca trebuie sa aiba o atitudine de superioritate. Problema este alta, insa: la final, am considerat ca este dreptul meu sa stiu pentru ce firma am sustinut interviul, daca nu mi s-a spus initial. Ei bine, raspunsul a fost scurt si la obiect: vei afla numele firmei doar daca vei fi aleasa pentru al doilea interviu, care va fi sustinut cu managerul companiei in cauza. Din alte surse am inteles ca daca Vision Recruitment ar dezvalui identitatea firmei in cadrul interviului sustinut la sediul lor, atunci este posibil ca oricare dintre candidati sa poate trimita CV si la firma respectiva, ceea ce inseamna ca aceasta companie de recrutare nu si-ar mai primi comisionul. Totusi, cum sa ai incredere ca nu te duci sa sustii un interviu cu managerul unui videochat? Sau cu cel al unui site care se ocupa de pariuri online, poker si alte metode de a spala banii? Nu conteaza ce scria in anunt, asa sunt si anunturi pentru diverse firme obscure care cauta sa angajeze "secretare", insa exista detalii care te fac sa intelegi substratul, daca esti atent la ele.
767_767 Marti, 17 Februarie 2015
Adresa lor este: Str. Constantin Aricescu, nr. 18, etaj 5, Bucuresti. Participand la un interviu, pot spune ca se comporta cu candidatul destul de bine. Par a fi profesionisti si prompti (esti luat pentru interviu, la ora la care a fost stabilit). Cel putin astfel s-au comportat cu mine. Dar, cum ei sunt doar o firma de recrutare, vreau sa ofer informatii legate de o pozitie vacanta, oferita de unul dintre clientii lor (fiindca nu mi s-a spus cine este aceasta firma, ci doar ca activeaza in zona Eroilor, langa gura de metrou). Pozitia este "Security Officer". Legat de partea financiara, se ofera doar contract PFA (persoana fizica autorizata). Pentru cei ce nu stiu, avand un astfel de contract, esti obligat sa-ti platesti singur taxele si impozitele pe salariul/profitul efectuat. Nu mi s-au oferit detalii legate de salariu (clasic, esti intrebat doar cat doresti). Restul sunt detalii.
VisionRecruitment Joi, 26 Februarie 2015
Stimate/a 767_767 - in primul rand dorim sa iti multumim pentru increderea acordata prin participarea in cadrul unuia dintre procesele noastre de recrutare si iti multumim pentru ...
Maria1 Miercuri, 27 Mai 2015
Buna tuturor ! Mi-am facut cont pe acest site, tocmai pentru a impartasi experienta neplacuta pe care am avut-o in urma unui interviu cu "partenerul" celor de la Vision ...
LaviniAn Miercuri, 10 Iunie 2015
Eu am colaborat cu cei de la Vision acum un an si jumatate. Vreau sa imi dau si eu cu parerea fata de ce s-a spus pe aici.Am stat ceva timp pe afara pe perioada facultatii si pot ...
3xp3rtuL Miercuri, 24 Iunie 2015
Am fost azi la un interviu pentru Security Data Analyst (primul interviu). Se comporta exact asa cum ar trebui sa se comporte cu un potential viitor angajat. Mi-au raspuns la ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?