Forum despre Viva Credit IFN SA


ADMIN - undelucram.ro Joi, 30 Mai 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Viva Credit IFN SA, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Viva Credit.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Anonimm Marti, 14 Aprilie 2015
M-au contactat sa ma duc la un interviu urmand sa sa trimita pe mail adresa si detalii pentru postul de java developer. Mailul nu a mai venit si nici alt telefon sau o scuza. Mi-au lasat o parere proasta... Nu pareau seriosi
UnUserNou Luni, 20 Aprilie 2015

Am aplicat pentru un stagiu la ei acum doua saptamani pt un internship.
Stagiul era scos doar pe site-ul politehnicii stagiipebune.ro . Nu si pe restul site-urilor de recrutare cunoscute, cum fac majoritatea companiilor.
Ceea ce mi sa parut dubios.

Mai mult de atat la acest stagiu nu s-a putut aplica zile bune. Scria "inca ne aprobat de conducerea facultatii". Am zis ca e din cauza ca sarbatorilor deoarece venea pastele. Apoi am observat ca era singurul stagiu ne aprobat unde erau totus persoane inscrise :)) desi nu inteleg cum.
Au 2 posturi de backend pe care aplicasera fix 2 persoane ... dubios mai ales ca noi restul studentilor nu puteam aplica si acele 2 persoane au reusit. Pe postul de frontend era un post si 2 aplicatii ca sa nu bata la ochi desi acest stagiu era tot ne aprobat si nu puteam aplica in mod normal.
Nu stiu ce sa zic de ei... Au trecut doua saptamani si inca nu am primit telefon, mail nimic de la ei si nici nu cunosc colegi care sa fi primit

Cname Marti, 4 Iulie 2017
Am lucrat eu aproape un an la ei, dar nu am auzit de stagii de practica.
In general, e echipa tanara, organizeaza iesiri, TB, petreceri, incearca sa uneasca echipa.
Se munceste destul de mult, zile fff aglomerate, zile mai putin. Orele suplimentare se platesc, la fel si weekendurile pt cine vrea sa munceasca. Salariile sunt relativ mici, au in schimb un bonus anual.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?