Forum despre Vodafone Romania


stefan Marti, 14 Mai 2013
coll off-1260ron full fara bonuri sau alte bonusuri/mai sunt organizate concursuri dar rar si bineinteles ca nu castiga toata lumea.
jer0n Miercuri, 15 Mai 2013
Salutare,

Stie cineva ce presupune munca de junior telecom engineer? Lucrat in ture?
Pentru limba germana se dau salarii bune? Dar conditiile?
Am ocazia sa ma duc la un interviu prin brainspotting si nu se precizeaza nimic de muncit in ture. Descrierea jobului e destul de succinta.

Multumesc anticipat!
Andreea Duminica, 19 Mai 2013
A fost cineva la interviu pentru postul de Collection Officer pentru Vodafone Romania - Manpower? Imi puteti zice cam ce tipuri de teste sunt?
axel23s Luni, 20 Mai 2013
si eu as dori sa stiu cam cat sunt salariile in NOC back office >??? stie cnv ?
Adriana Luni, 20 Mai 2013
buna.Am si eu poimaine un interviu cu cei de la APT pentru postul de Configuration and Quote Specialist. stie cineva cam ce teste de franceza se dau cu cei de la APT?
Un angajat VDF Miercuri, 22 Mai 2013

Buna,

Lucrez in Vodafone de 8 luni, am inceput pe 1st Collection, acum fiind pe un alt departament, si din perspectiva mea cel putin lucrurile stau in felul urmator. Daca vii de pe bancile facultatii si primul loc de munca in care calci dupa puful de la mama si de la tata de acasa e Vodafone, vei ajunge dupa 2-3 luni la concluzia ca nu este pentru tine pentru ca astia ai te pun sa muncesti. La toaleta iesi doar in pauze, targeturile sunt stresante, nimeni nu-ti recunoaste meritele ( nu-ti fac nici statuie in fata cladirii). Daca in schimb vii cu niste ani de munca in spate si stii ce inseamna sa muncesti zi lumina si sa fii privit de catre superiori ca ultimul de pe trotuar, sa tipe la tine vreo 5 sefi si fiecare sa vrea treaba facuta in alt mod si indiferent ca le stii pe toate si le faci pe toate sa nu auzi vreodata nici macar " multumesc" ( si tocmai am descris un procent destul de mare dintre joburile din Romania), ajuns in Vodafone o sa te intrebi daca e pe bune. Adica cum, nu tipa nimeni la tine niciodata? Pentru ca iti faci treaba si nimic mai mult ai uneori sansa, cand iesi la sf de luna pe primele locuri, sa primesti felicitari pe mailul de grup,poze la gazeta de perete si mici premii formate din maruntisuri, dar reprezentand o recunoastere. Ba chiar se organizeaza si concursuri unde poti castiga pe bune premii in bani. Iar dupa 6 luni chiar e posibil sa vina un TL la tine sa te propuna pentru avansare si culmea sa iti si iasa, fara pile,cunostinte,relatii si basca iti mai maresc si salariu. In concluzie in Vodafone e bine sau rau in functie de categoria din care faci parte. Daca stii ce vrei si esti dispus sa muncesti pentru asta, Vodafone iti da sansa sa ajungi departe, daca vrei sa fii director la 3 luni dupa ce ai terminat facultatea vei fi dezamagit pentru ca astia nu-s in stare sa recunoasca geniul din tine dupa 3 zile.

un inginer Vineri, 24 Mai 2013
Salut

Am vazut ca s-au deschis multe pozitii pe networking 15 posturi de back office engineer data network si inca o pozitie care ma intereseaza de IP development engineer... Are cineva idee pe la cat se invart salariile pe posturile astea ?
Nickname Luni, 27 Mai 2013
Salut, ma intereseaza detalii legate de posturile in call center pentru Vodafone. Daca se angajeaza direct de catre companie sau daca au externalizat call center-ul, daca sunt mai multe departamente (inbound, collection, etc.) si locatiile acestora, despre salarii, ar fi de ajutor un raspuns de la cineva care a lucrat recent acolo si e la zi cu informatiile, impresii generale despre colegi/supervisori.
A existat o perioada in care am lucrat pe un asemenea post pentru Cosmote (proiectul era externalizat), detaliile le gasiti la firma Teleperformance, am postat comentarii detaliate despre salarizare/practici/mediul de lucru (sub numele Nickname). Doresc sa revin in domeniul acesta.
Just Me Joi, 30 Mai 2013
Salutare. Ma poate ajuta cineva cu informatii legate de Dep De Vanzari? Posturile de Corporate Account Manager samd? Ce salarii, ce targete, mediu, etc .... ?
Miss K. Joi, 11 Iulie 2013
Am lucrat in vodafone call center ploiesti 2 ani. pe *222 initial iar dupa un am dat un test de cunostinte tehnice pe care l-am luat, s-a facut un training de o luna cu notiuni de baza de relelistica si proceduri si am intrat pe suport tehnic - level one.
Call center-ul e externalizat atat in Ploiesti cat si in Bucuresti prin Manpower. Deci nu primesc bonuri de masa, asigurari de sanatate.
Anul trecut un salariu la full time pe *222 informatii era 900 de lei in Ploiesti. La departamentul de Date 1200 ron. Cu bonusul lunar de performanta pt care trebuia sa pupi in cur clientul la greu mai primeai daca il faceai 150 ron. Astea sunt "marile" salarii la Vodafone in call center.
I Vineri, 16 August 2013
Stie cineva care e salariul pt front office operator cu italiana in bucuresti? mi-ar fi de mare folos ms.
adrian Vineri, 16 August 2013
buna! stie cineva in ce consta testul tehnic la interviu la vodafone? Ms
a Miercuri, 21 August 2013
Ingineri noc fo in jur de 3000 net, CM in jur de 4000 BO sari de 5000 net, adaugati si sporuri la unele. Bafta multa
Roxy Luni, 26 August 2013
Buna ziua. Aveti idee cam ce salarii si ce program exista pentru job-ul de consultant vanzari directe vodafone? Si practic in ce consta job-ul? Multumesc.
Alex Luni, 26 August 2013
Buna ziua,

Informatii legate de postul : Engineer Network Configuration ? Stie cineva efectiv ce faci pe acest post ? Salariu?

Multumesc anticipat
ANA Luni, 9 Septembrie 2013
Stie cine grila de salarizare pentru Account Manager Bussines????
Multumesc
Mihai Luni, 14 Octombrie 2013
Pentru postul de Consultant Vanzari in magazinele lor poate oferii cineva mai multe detalii fata de mediul de lucru, programul, inventarele realizate; este adevarat ca abonamentele facute in magazin care ajung sa nu fie platite de clienti din varii motive...li se imputa angajatilor din magazin....sau a celor care l au facut?...
Sistemul de bonusare este unul care sa te motiveze?...
wow Miercuri, 23 Octombrie 2013
ce stiti despre pozitia de Analyst, Base Programs SME&SOHO Vodafone???? multumesc mult!
bebe Sambata, 26 Octombrie 2013
Active Power Solutions? mai multe detalii??
PLS
andrei Marti, 19 Noiembrie 2013

Active Power Solutions are sediul central in cluj, salariile sunt foarte mici 770 lei si bonuri si sunt foarte neseriosi, se promit bonusuri care nu se ofera, e fluctuatie mare de personal.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?