Forum despre Vodafone Romania


Anda Ioh Joi, 1 Mai 2014
Buna,

Eu ar trebui sa semenz vineri oferta cu ei pentru customer care in limba engleza (UK).stie cineva cam la ce sa astept? Am intrebat care este oferta, dar nu a vrut sa imi spuna.
Int Vineri, 9 Mai 2014
Pe voi v-au sunat sau v-au trimis email dupa acel interviu de grup, dupa care urma cel final? Ziceau ca trainingul incepe pe 25 aprilie si a trecut de mult. cu toate acestea vad ca inca nu au intrat in training cei selectati.
Alina Miercuri, 21 Mai 2014
Anda Ioh care a fost oferta? Sau dintre cei care au semnat ...
Silvia Luni, 2 Iunie 2014
Buna,

Stie cineva care sunt pragurile salariale pentru Manager Quality and Activation?

Sau mai multe detalii despre managementul din Call center-ul Vodafone, va rog?

Multumesc!
monika Miercuri, 11 Iunie 2014
Buna ziua, as dori detalii despre pozitiile :
Oracle Database Administrator
Oracle Engineer
Oracle Specialist
Care este atmosfera de acolo, cum sunt colegii, sefii ?
Salariile sunt competitive , in sensul in care daca se merita sa fii aici?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Xyz Sambata, 14 Iunie 2014
Stiti cumva care e salariul pt consilier vanzari in magazin in afara Bucurestiului? Respectiv in Cluj
abcd Miercuri, 18 Iunie 2014
Puteti sa-mi spuneti, va rog, care este salariu unui consultant de vanzari in Bucuresti?
bobby Luni, 23 Iunie 2014
In ce consta interviul de grup ? eu am aplicat ptr pozitia de customer care germana.Stie cineva
vizitator Miercuri, 9 Iulie 2014

deci nu pot sa cred ca o companie asa mare ca vodafone foloseste un asa sistem de recrutare precum taleo.

marghioala.vorbareata Marti, 15 Iulie 2014
Dupa cat timp se da un raspuns concret, am aplicat pe telecom RAN design in bucuresti si deja au trecut aproape vreo 3 saptamani, mi-au zis ca am trecut de testul ala tehnic, am dat si un interviu pe skype si mi s-a parut ca nu am fost foarte convingator, de regula trimit astia feedback sau daca nu esti acceptat iti dau ignore pur si simplu?
georgi88 Miercuri, 16 Iulie 2014
Buna tuturor, imi poate spune cineva in ce consta interviul cu managerul de magazin pentru postul de consultant vanzari in vodafone store? Si de asemenea care este salariul aproximativ pentru acest post in provincie (respectiv) Baia Mare? Multumesc anticipat! O zi frumoasa tuturor! :)
bogdan Joi, 17 Iulie 2014
A primit cineva raspuns pentru pozitia de back office pe germana in ultimele zile?Sau a fost cineva acceptat.Daca aveti cunostiinta de cauza ,va rog raspundeti
candidat Miercuri, 30 Iulie 2014
Salutare! Am aplicat pt un post de consultant vanzari, printr-o firma: manpower (care s-a dovedit ok), am trecut de primul interviul, am ajuns la al doilea, cu cei de la vodafone, mi s-a zis ca voi fi anuntat daca trec de interviu sau nu, dar nu am fost anuntat nici telefonic nici prin email, asa cum a zis unul dintre cei care mi-ai luat interviu (au fost trei). Interviul s-a desfasurat in mall liberty (bucuresti) la ultimul etaj, la mesele unde sta lumea sa manance. N-am pomenit asa ceva niciodata!! Din punctul meu de vedere este inadmisibil ca o firma asa mare ca vodafone sa tina interviurile intr-un spatiu unde lumea sta sa manance. Plus ca cei trei care mi-au luat interviul, doua tipe si un tip, nu pareau deloc a stii cum sa se comporte. Am facut niste jocuri total dubioase si infecte, nu aveau nicio insemnatate pt cineva care vrea sa vanda servicii si produse vodafone. Nu stiu cine ii pune manageri de magazin si sub ce criterii dar trebuie sa le faca niste trainin-uri mult mai bune pt ca sunt praf. Plus ca daca ii zici unul candidat ca il anunti prin email sau telefonic, pai anunta-l nu-l lasa sa astepte. O experienta total dezamagitoare!
Alex Marti, 12 August 2014
@marghioala vorbareata

Primesti feedback in MAXIM 2 saptamani daca este pozitiv. Daca e negativ vei astepta mult si bine pana se va duce pozitia si vei primi un reply automat pe contul tau de Taleo facut la ei.

Daca ai vreun prieten le Vodafone te poate ajuta sa afli si motivul pentru care ai fost respins. De obicei prefera sa angajeze intern, pe recomandari interne si dupa aceea pe extern.
postul Marti, 19 August 2014
care e treaba cu postul Analyst, Business Intelligence?
kenzy Miercuri, 27 August 2014
Pe postul de Care Advisor, stie cineva cam in cat timp de la raspunsul pozitiv la interviul final se face oferta? si cam care e salariul? Mersi.
Iulia Joi, 28 August 2014
M-au sunat cei de la APT R&S . Daca vrei sa lucrez la Vodafone ca si consultant pe 222, salariul este de 1000 lei in Bucuresti.
Him Joi, 28 August 2014
Salut am fost lunea trecuta la un ultim interviu la vodafone pentru customer care advisor. Marti am primit feedbackul pozitiv de la brainspotting si a ramas ca cei de la vodafone ma vor cauta. Lunea care vine se fac 2 saptamani de la acel interviu si inca niciun telefon sau email,de la ei. Stie cineva cand sa ma astept sa fiu contactat?
Iliona Vineri, 29 August 2014
@ Him : Si eu am trecut prin acel proces de recrutare pentru Customer Advisor, am primit mail ca ma vor in echipa lor si sa astept ca voi fi contactata de cineva de la Vodafone. Si la mine au trecut aproape 2 saptamani de cand nu am primit un semn....
kenzy Luni, 1 Septembrie 2014
@Him
@Iliona

Same here, si inca astept.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?