Forum despre Vox Carrier


ADMIN - undelucram.ro Luni, 5 Noiembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Vox Carrier SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Vox Carrier.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
User Joi, 21 Februarie 2013
Interesant...ma asteptam la mai multe din partea lor...
mina_x Vineri, 19 Aprilie 2013
la ce te referi? poti sa dai mai multe detalii? despre interviu si testele care se sustin, atmosfera din firma..orice informatie mi-ar fi de ajutor !!
alexandra Vineri, 19 Aprilie 2013
buna mina_x
ai interviu la ei?
mina_x Vineri, 19 Aprilie 2013
da, si tu?
angela Luni, 22 Aprilie 2013
Buna,
Si eu am interviu, poate cineva sa ma ajute cu cv informatii ??
Ms!
m Luni, 22 Aprilie 2013
sunt 3 etape ale interviului...test lb eng,test inteligenta test pc

eu am interviu miercuri
mo Marti, 23 Aprilie 2013
cine poate da mai multe informatii despre interviu???msc
anna Marti, 23 Aprilie 2013
interviul dureaza o ora, se da test in ora asta, test din excel, word, test de inteligenta, test de engleza, testele se dau pe hartie, nu pe calculator, ceea ce e cam aiurea pt testul din word sau excel.
anna Joi, 25 Aprilie 2013
a luat cineva interviul la ei??? cum a fost la al 2 lea interviu?
xyz Luni, 29 Aprilie 2013
a mers cineva mai departe, la al 2-lea interviu???
abc Sambata, 11 Mai 2013
a mers cineva mai departe, la al 2 lea interviu? a luat cineva postyl? cum este atmosfera?
lala Luni, 20 Mai 2013
eu am ajuns pana la al doilea interviu care a fost cu managerul firmei si tipa cu care am dat initial testele. am plecat cu un gust amar de acolo, pe langa faptul ca salariul era mai mic decat cel din descrierea postului tipul a tinunt sa imi mentioneze ca nu exista sanse de a avansa in cadrul firmei. a fost cel mai controversat interviu la care am fost pana acum, tipul, unul la 30 si ceva de ani nu a facut altceva decat sa tipe o ora si sa se lege de orice aspect din cv-ul meu, ca la sfarsitul interviului sa imi comunice ca e un job sub nivelul meu. eu sincer sper ca a fost asa doar in cazul meu, nu am facut altceva decat sa imi pierd timpul.
user2013 Marti, 21 Mai 2013
Am fost si eu la cel de-al doilea interviu, in urma cu aprox o luna. Atmosfera a fost degajata, persoana care a tinut interviul - amabila (am dat cu o femeie). Totul a durat in jur de 45 de min. Ceea ce m-a deranjat insa a fost lipsa unui raspuns in urma interviului, cu toate ca la fata locului mi s-a zis ca se va comunica rezultatul in maxim o saptamana, indiferent daca e pozitiv sau negativ. Legat de atmosfera, depinde cu cine nimeresti.
bau bau Miercuri, 29 Mai 2013
am fost la un interviu la ei, zici ca e inmormantare acolo unde isi desfasoara activitatea, am dat un test, si in timpul asta era o sefa isterica care tipa la saracii salariati ..... nu mi-a palcut, am plecat cat mai rpd ....
Radu Joi, 14 Noiembrie 2013
Salutare. Ce salarii vi s-au oferit si pentru ce posturi ? Multumesc!
nicu Joi, 21 Noiembrie 2013
confirm. nu isi tin promisiunea sa va contacteze dupa interviu pentru rezultat.
Ana Vineri, 22 Noiembrie 2013
Asa este. Nici pe mine nu m-au contactat dupa acele teste , desi m-au asigurat ca o sa trimita mail indiferent de raspuns :|
eu Miercuri, 23 Iulie 2014
puteti oferi, va rog, mai multe detalii despre testele sustinute?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?