Forum despre VP Holding


Bibanul Marti, 2 Septembrie 2014
am inteles ca au venit oameni noi in conducere. care este atmosfera?
MUSIC Marti, 8 Decembrie 2015
Buna. ceva mai multe pareri? multumesc
An0nimus Luni, 21 Decembrie 2015
Buna MUSIC, as putea eu sa-ti ofer un feedback asupra firmei VPH fiind fost angajat si destul de recent.

Sa incep cu lucrurile de bine... salariul este destul de ok daca stii sa ti-l negociezi... iar colegii sunt super... doar atat as putea sa spun de bine.

Acum partea negativa a firmei:
Au un program de contorizare asupra activitatii pe care o desfasori, TIMS, mai exact... in care ti se dau teme pe care trebuie sa le faci intr-un anumit timp.... daca nu mai teme pe proiectul pe care il desfasori va trebui sa ceri managerului sa ti se suplimenteze numarul de ore pe acele teme pentru a-l putea finaliza... sincer eu nu am patit niciodata in trei luni de zile sa nu ma incadrez in timp.... dar daca nu te poti acomoda cu acel program nu prea ai ce cauta acolo.
Al doilea lucru care nu mi s-a parut la locul lui este evaluarea ta care se da de vreo 3-4 ori... Mai exact sunt niste teste pe care le dai absolut degeaba si inveti despre business si liniile firmei, despre planul de afaceri pe care firma ar trebui sa le faca pentru a-ti asigura tie un loc stabil de munca si o siguranta... Ghici ce, eu m-am chinuit sa trec toate testele care mi-au fost date si sa fiu un angajat model asa cum isi doresc, dar ei nu au reusit sa-si indeplineasca atributiile de angajator.
De ce zic asta?! Am fost chemat la interviu, am trecut interviu mi s-a asigurat un job pe o perioada de cel putin un an cu diverse beneficii... dupa care sa inceapa cu intarzieri de salariu, iar la trei luni jumate sa ma dea afara pe motiv ca nu mai au lucrari si nu isi mai permit sa ma tina... Nedumerirear mea este de ce oare m-au luat de la un job stabil daca stiau ca sunt in declin inca din 2014.... In concluzie am ramas si fara job si cu salariul ne luat pe trei luni...
Ca sa vedem pentru cine lucram... azi am fost sa discut cu asa zisul presedinte dl. Virgil Profeanu (cei care veti ajunge in imperiul "VPH" o sa intelegeti)... Am cerut uneia dintre receptionere sa discut cu dansul ca m-am plictisit sa fiu amagit de domnisoarele de la resurse umane; astept banutii pe doua luni inca din octombrie... cand a fost intrebat daca poate sa ma primeasca, el a raspuns cu o alta intrebare: "si-a facut cumva programare ca sa vorbim?!' Stai putin, cumva eu trebuie sa-mi fac programare pe banii mei ca sa aflu cand are de gand sa-si plateasca drepturile salariale?!
Acestea fiind spuse... daca alegeti VPH, alegeti pe propria raspundere... sau poate am prins eu o perioada mai sumbra pentru acest mic imperiu!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?