Forum despre Walter Services Romania


maine Marti, 18 Martie 2014
Am maine interviu la ei, pe franceza. Un post cu 18 mil + bonuri si alte beneficii, proiect Sunrise. Voi vedea... sper sa fie bine.
Anonim Luni, 5 Mai 2014
Buna,eu am lucrat in

aceasta companie, pe un proiect in franceza de turism. Oamenii sunt f ok, superiorii ( TL sau Lead) isi fac treaba excelent, ajuta,si se poate discuta cu ei, nu ca
cu cei de prin alte companii de profi. Am plecat totusi pt ca voiam sa schimb domeniul, sa scap de call center. Dar ca si opinie personala, merita un prim job la ei!
Amandina Miercuri, 5 Noiembrie 2014
Deci, chiar nimeni nu mai are nimic de zis despre Walter sau despre Sunrise cum sunt oamenii de acolo, cum e trainigul etc?
YOYO Sambata, 20 Decembrie 2014
depinde de proiect, eu sunt pe franceza,
Trainingul a fost naspa in sensul ca atunci cand am iesit din el si am ajuns pe platou aveam cred ca 50 la suta din informatii, aveam multe lipsuri pentru ca nu le stiam. Noroc ca colegii sunt de treaba si nu-s rautaciosi. Ce m-a mai deranjat e ca ti se spun anumite informatii abia dupa ce intri pe apel si iti faci tu speech-ul apoi vine unu la tine sa iti zica ca nu treb sa zici aia aia. Munca intr-un call center e grea, dar sefii nu-s asa rai incat sa iti ceara imposibilul sa mori acolo pe birou.
Pauza ti se stie daca ai nevoie la baie te duci fara sa ceri voie cuiva. daca sunt multe apeluri treb sa ceri voie pentru o pauza , e ceva normal pana la urma. Pauza de pranz e destul de mare. Nu ti se reproseaza ca ai intarziat un minut, recuperezi
Si, ca atmosfera de munca e OK, se gasesc mereu motive de sarbatoare, iti iei bonusurile
Bobo Miercuri, 7 Ianuarie 2015
Eu lucrez in aceasta companie de aproape un an pe proiectul Sunrise, totul este super, colegi, team-leaderi, atmosfera, se respecta conditiile contractuale, ore suplimentare platite, posibilitatea intelegerii cu orarul de munca, despre alte proiecte nu cunosc detalii dar in concluzie compania ofera un loc de munca sigur, un ambient placut si conditii contractuale bune (depinde si de proiectul pe care se lucreaza).
ioanamiumiu Luni, 2 Martie 2015
Am fost sunata de o doamna azi si mi-a zis ca am fost selectata pt interviu .Pt functia de agent call center pt vodafone salariul 900 lei program de la 9-17:30.Nu mi-a zis nimic ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?