Forum despre Waters Romania


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 13 Februarie 2013

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Waters Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Waters Romania.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

tst Joi, 28 Februarie 2013
Cred ca ceva nu este in regula cu aceasta firma. De peste 3 ani scoate la concurs un post de chimist/biochimist. Fie nu reuseste nimeni sa se ridice la standardele lor si nu si-au gasit angajatul potrivit in tot acest timp, fie mediul de lucru/salariu/relatia cu managementul/colectivul/etc. nu este unul normal si de aceea nu reuseste nimeni sa ramana mai mult de 30 de zile angajat pe acest post.
adriana Luni, 1 Aprilie 2013

Salut,

Puteti da mai multe detalii despre ce inseamna salarii mici? Ce fel de beneficii sunt acordate, bonuri, asigurari medicale? Mariri cam ce procente? Prime exista?
Daca nu sunt traininguri afara, atunci macar interne?

Va multumesc

eu Luni, 8 Aprilie 2013
dar totusi stie cineva ce salarii se dau...de unde incepi ca si salariu,,,,
multumesc.
euuuuu Joi, 18 Aprilie 2013
ce te intreaba la interviu?
tintin Joi, 18 Aprilie 2013

Buna,
daca stie cineva in ce consta interviu ma intereseaza si pe mine?

saly Joi, 25 Aprilie 2013
Buna!
Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine la ora asta ce inseamna un salariu pe testare pt. un nou angajat? Ce anume se face? Totul este in engleza? Trebuie sa fi AS in engleza?

Multumesc!
Kata Miercuri, 8 Mai 2013

Cred ca totul tine de perspectiva. Relativ la atmosfera, lucrurile nu difera foarte mult de alte firme - contributia celor cale lucreaza acolo este esentiala. Adica nu poti doar sa astepti sa primesti, ci daca doresti ceva e bine sa te si implici sa obtii. Este adevarat ca sunt proiecte putine insa mari - asta ajuta si nu dauneaza stabilitatii unei firme.

terente Miercuri, 4 Decembrie 2013

Ar fi totusi interesant sa stim cam care e salariul de baza, cum se desfasoara interviul, cum poti sa cresti. in caz ca vreti cateva sa ma ajutati cu detalii, please do :)

Stef Marti, 14 Ianuarie 2014
Salutare,
am aplicat pentru un post de programator Testare Automata si am fost programat pentru interviu.

Poate cine sa-mi ofere detalii legate de interviu? Le ce intrebari/teste ma pot astepta? La ce detalii sa fiu atent?

Legate de postul respectiv, are cineva experienta?

Multumesc anticipat!
Ana Marti, 21 Ianuarie 2014
@Stef: Ai m-ai fost la interviu?
Daca da, cum a decurs acesta: intrebari, atmosfera, etc?

Multumesc!
Stef Miercuri, 22 Ianuarie 2014
@Ana: iti vor prezenta compania si te vor intreba de realizari, pe ce proiecte ai lucrat si care sunt scopurile tale. Legat de cunostinte, nu prea te intreaba, eu cel putin am avut o singura intrebare, legat de notiuni OOP.
Important e sa ai o atitudine pozitiva si sa stii ce vrei.
HopaHopa Miercuri, 22 Ianuarie 2014
As avea si eu cateva intrebari.
Programul de lucru e chiar atat de strict cum se zice? De ex. daca vrea 1-2 ori pe luna se plec cu 2 ore mai devreme, sau mai tarziu se poate? Daca mi-se aduna 4 ore suplimentatre, pot sa-mi iau o jumatate de zi liber? Daca ajung cu 10 minute mai tarziu, voi fi "penalizat". Atmosfera e ca la route66? Chiar n-ai voie sa vorbesti 2 minute pe mobil si esti tot timpul supravegheat?
Nu sunt un chiulitor, si respect deobicei programul de lucru, dar na-s vrea sa-mi iau o zi libera pentru chesti de mersul la banca,la dentist,etc...
Ana Miercuri, 22 Ianuarie 2014
@Stef: Multumesc de raspuns!
Dupa cat timp te vor anunta daca ai fost sau nu ales?

Multumesc!
... Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Poti sa iti iei ore libere pe care sa le recuperezi ulterior. Poti sa iti muti pauza de masa. Sunt destul de maleabili legat de acest subiect, important e sa nu exagerezi.
Trebuie sa ajungi intre 8 si 9 la birou si pleci in functie de cum ai venit; daca ai ajuns la 8:17 pleci la 17:17.
Nu tine nimeni cont de cat timp vorbesti la telefon atata timp cat nu intinzi coarda si iti faci treaba cum trebuie.
Biochimist Joi, 30 Ianuarie 2014
Stie cineva detalii despre angajarile de pe departamentul de biochimie?
Biochimist Marti, 4 Februarie 2014

Jobul este acesta: Software Evaluator ( Chemist/ Chemical Engineer ) adica chimie pardon :) Pe mine ma intereseaza cateva detalii despre job. Ma puteti ajuta cu informatii? Chiar mi-ar fi de folos. /muktumesc anticipat.

Kiki Vineri, 14 Februarie 2014

Lucrez la Waters de 6 luni si este totul ok. Nu cred ca la job trebuie sa ne comportam ca la gradinita sau ca la scoala si sa o luam pe principiul comunist ca cineva trebuie sa ne dea ceva, asa pe ochi frumosi, pentru ca stam si timul trece. Regulile de aici mi se par de bun simt raportat la ce am trait eu in alte 2 firme ( frig, umiditate, ore suplimentare, promisiuni, schimburi de noapte, etc). Daca iti vezi de treaba, este job-ul cel mai misto. Am un TL ok care isi face timp sa-mi explice ce nu stiu si care comunica ok cu mine. Invat lucruri noi si imi place ca lucrez in conditii decente.

Biochimist Vineri, 14 Februarie 2014
Kiki Bine ai venit cu informatii de care aveam nevoie. Te rog spune-mi si mie cum pot face sa ajung sa lucrez in aceasta companie? Am aplicat mai multe cv-uri iar pregatirea si experienta corespund cerintelor de pe respectivul post, dar nu pot intelege de ce nu m-au chemat macar la uin interviu. :(
N.n. Miercuri, 19 Februarie 2014
Problema cu CV-urile este urmatoarea. Sunt si cerinte care nu se trec in anunt. Scopul anuntului este sa fie cat mai general si sa rezulte cta mai multe CV-uri. Din multimea primita, se triaza acele CV-uri care indeplinesc si cerintele nespecificate. Cei care anagajeaza citesc aceste CV-uri si le triaza in functie de toate cerintele ( inclusiv si in functie de acelea pe care aplicantii nu le cunosc). Asa procedeaza toate firmele. Nu este ceva atipic in acest caz. De regula in anunt, unii au macar bunul simt si trec faptul ca doar unii vor fi selectati si implicit contactati de firma! Cu alte cuvinte, nu va asteptati sa va angajeze cineva sau sa va contacteze doar pentru ca ati trimis un CV! Am un prieten in SUA care-mi povestea ca a trimis 55 CV-uri pana si-a gasit un job in alt stat in care trebuia sa se mute cu familia. Noi inca avem alta mentalitate, asa cum zicea si Kiki. Mult succes!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?