Forum despre Waters Romania


Biochimist Joi, 20 Februarie 2014
Multumesc pentru informatii. Au fost de ajutor. Cu o singura intrebare mai insist. Se vor mai face angajari pe postul de Software evaluator in viitorul apropiat?
gigel Duminica, 27 Iulie 2014

Salut!
Am aplicat pentru postul de programator C# si m-au chemat la interviu saptamana viitoare.
As avea cateva intrebari legate de postul de programator:
- se face training? Daca da, cat dureaza? Ce trebuie sa stii exact cand te duci la primul imterviu?
- cate interviuri se dau si la cat timp iti spun daca te angajeaza sau nu?
- cat este salarul? Circula zvonuri ca salarul de inceput e undeva intre 25-2700 lei. Poate cineva sa confirme? Salarul se poate negocia la interviu sau e fix?
- cat de mult conteaza limba engleza?
- majoritatea spuneau ca e un job stresant. Puteti sa dati, va rog, mai multe detalii. Pentru mine, job stresant a fost la Ipsos unde lucram in acelasi timp pe 4-5 proiecte, pm-ii si qa-ul te bombardau cu mailuri si telefoane sa le faci modificari in proiecte si, in plus, seniorul care trebuia sa aiba grija de mine ma incurca mai mult ( si, bineinteles, in fata TL-ului iesea el basma curata ca arunca toata vina pe mine, chiar daca de multe ori nu avea dreptate). Erau zile zile cand nu aveam timp nici sa ma duc la baie si nu de putine ori am vazut rasaritul din birou (programul era de la 16 la 1). Merita sa ma angajez la waters sau o sa gasesc aici aceasi atmosfera de care am fugit de la ipsos?

George Miercuri, 20 August 2014
Am fost la interviu la Waters si mi-au facut o impresie pozitiva. Am primit raspuns, desi stiam ca am dat-o in bara la intrebarile tehnice. Au fost draguti si m-au incurajat sa aplic din nou dupa ce ma mai pun putin la punct. Plus imi place mult domeniul lor de activitate care chiar este unul deosebit. Sa ajuti cu aplicatiile tale software la descoperirea unor medicamente si tratamente pentru cancer nu-i putin lucru! Proiectele lor nu seamana cu cele ale firmelor de apartament si de asemenea eii nu fac website-uri comerciale sau ce fac cei de la Ipsos. Ma voi pregati mai bine pentru a putea aplica din nou. Eu vreau sa lucrez la Waters.
Larisa Sambata, 13 Septembrie 2014
Stie cineva o adresa de mail unde as putea trimite cv-ul? multumesc
Anonim23 Miercuri, 10 Februarie 2016
Nu recomand Waters. Observ ca s-au sters toate comentariile care descriu exact atmosfera de acolo, si s-au pastrat doar cele pozitive, care cel mai probabil au fost postate de persoane din firma care doresc sa mai ridice putin nivelul acesteia. Cei de la waters se chinuie sa angajeze oameni, pentru ca lumea s-a cam prins care e treaba cu ei. Sunt extrem de rigizi in multe privinte, iar atmosfera din aceasta firma nu este deloc placuta; tot timpul esti urmarit, nu ai sanse sa avansezi din cauza angajatilor care au peste 10 ani vechime, iar salariile sunt cu mult sub media salariilor in Brasov.Oricum nu asta este cel mai rau ci faptul ca nu esti respectat ca om si tratat cu lipsa de respect concluzie la care nu vei ajunge din prima zi dar cu siguranta vei ajunge in cele din urma. In cel mai rau caz, se poate sta la waters pentru a prinde putina experienta, cat sa iti poti permite apoi sa te angajezi la o firma respectabila.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?