Forum despre Wave Division


ADMIN - undelucram.ro Marti, 8 Mai 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Wave Division, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Wave Division.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
ana Sambata, 7 Iulie 2012

miercuri dau test iar dupa joi daca iau acel test voi incepe sa lucrez ..asi mai avea o intrebare contractul ti-l face pe loc? pe mine ma intereseaza o perioada mai lunga de timp chair si cand incep scoala. astept raspuns multumesc

Dana Sambata, 11 August 2012
Eu am fost chemata aici la interviu in 2008, am completat toate hartiile necesare cu datele personale, mi s-au facut poze si nici in ziua de astazi n-am fost chemata macar la o promotie, niste pliante de impartit etc. Absolut nimic. Inteleg ca sunt promotii unde trebuie sa fii inalt, dar totusi daca am 1.55 pt ce anume mi-au mai luat datele?
madalina Miercuri, 29 August 2012
Eu am fost la ei la interviu,totul a decurs ok,am lucrat la o promotie de asemenea a fost ok ,personalul este in regula , banii i am primit de asemenea la data precizata , totul a fost bine nici o problema :)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?