Forum despre Webasto Romania SRL


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 8 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Webasto Romania SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Webasto Romania.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
ania Sambata, 24 August 2013
nu ne da nimeni detalii despre aceasta firma. am vazut la uta un afis mare cu angajari insa pe net, pe site-le de joburi si pe site-ul oficial la cariere nu apare nimic (?)
Ioan Luni, 2 Septembrie 2013
Am aplicat de "n" ori la ei. Am depus chiar personal CV, si nici un telefon macar.
Roll Miercuri, 1 Ianuarie 2014
Va spun un singur lucru se strica treburiile si aici incet , incet .. lumea este nemultumita de anumite schimbari petrecute in ultima vreme dar le este frica sa vorbeasca. Ultima schimbare: Sa taiat bonusul de noapte. Motiv: Lucram doar 7 ore in loc de 8. (Dar la schimbul 1 & 2 se lucreaza 8 ore jumatate care compenseaza ora de noapte.) O miscare inteligenta facuta de ei pentru reducerea salariilor.
frt Marti, 21 Ianuarie 2014
Ciao un salar ?daca se poate?
lia Luni, 2 Iunie 2014
se merita sa te angajezi la webasto?
lili Joi, 19 Iunie 2014
salar, 1030 brut plus bonuri de masa, super tare!!!!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?