Forum despre Webhelp Romania


juli Miercuri, 27 August 2014
Hello,
Am citit multe pareri si sper doar ca sunt valide. Are idee cineva cam ce salariu este pe spaniola, entry level? Am inteles ca este un proiect pe parte turistica. Poate stie cineva ceva. Multumesc!
Alex Luni, 1 Septembrie 2014
Buna,

Pe spaniola, italiana, portugheza salariile sunt mici. Se merita sa te angajezi aici dar doar pe limba franceza. In rest nu va sfatuiesc. Sunt firme unde pe limbile astea iei muuult mai mult.
madone Miercuri, 3 Septembrie 2014
Alex, imi poti spune si mie cam care sunt salariile pe franceza? Spuneai ca sunt ok, dar pe la ce suma se invart? Multam!
luigi Miercuri, 3 Septembrie 2014
Madone,

Intre 700 si 1000 net/ luna !
Ela Miercuri, 3 Septembrie 2014

Salariile pe back-office franceza, full-time sunt in jur de 1530 (variaza in functie de sporuri, prime - daca vor ei sa iei prima). Salariul e ok pentru inceput, ai in plus si bonuri de masa. Daca ai rabdare si rezisti si iti vezi de treaba ta, e bine.

Alex Miercuri, 3 Septembrie 2014
Pe franceza salariile sunt maricele iei aprox 1800-2000, pedinde si de proiect. Insa pe alte limbi e mic, nu va recomand. Si in plus nu exista sanse reale de promovare, toate promovarile se fac pe criterii de genul cat de lingusitor esti si altele. poti sa ai cea mai tare productivitate si sa fii primul la media de calitate nu are nicio relevanta, mai mereu este promovat ala mai slab care e praf si la calitate si la productivitate. E trist ca dupa ajungi sa asculti indicatiile unor oameni care faceau munca pe care o faci si tu si erau praf, codasi.
Iulia Duminica, 7 Septembrie 2014
Eu am auzit de Webhelp numai lucruri bune. Am o prietena care spune ca are 3000 de lei net. Lucreaza de 3 ani aici. Nu are vreo functie acolo, doar ca i s-a marit salariulde la 1700 lei net la 3000 in 2 ani. Eu zic ca este bine.
Lore Luni, 8 Septembrie 2014
Eu sunt aici de 6 ani si am salariul 2000. Am inceput cu vreo 1100. Nu stiu de unde scoateti sumele astea fabuloase... colegele mele au acelasi salariu... si avem cam aceeasi vechime si recultate excelente, deci... ceva nu se portiveste... iar pe alte limbi straine in afara de franceza e si mai mic.
abcd Marti, 9 Septembrie 2014
2000 RON dupa 6 ani? asta este un salariu incredibil de mic
@toti cu salarii Marti, 9 Septembrie 2014
ce aveti cu sumele de 3000 de lei, acolo poate sefii de proiect sa aiba 3000 de lei sau personalul din conducere. toate proiectele de back_office au salariu net 1550, proiectele apel :2250 lei.la aceste sume se adauga bonurile si primele (care cand le iei cand nu, si alea nu depasesc 500 lei). pe alte limbi straine salariul e si mai mic (spaniola, italiana). am lucrat 3 ani acolo si stiu f bine cum sunt salariile.
Lore Marti, 9 Septembrie 2014
Confirm ce a zis si @toti cu salarii... eu sunt inca in firma, lucrez aici de 6 ani fix si chiar am rezultate excelente (calitate si productivitate)... si iau aproximativ 2000. Confirm ce zice colegul/colega... pe alte linbi (italiana, spaniola etc) salariile sunt mult mai micute... Chiar nu inteleg cine lasa cometariile cu sumele astea SF... am amice si pe alte proiecte in firma si cam la fel ... pe franceza e convenabil, banuiesc ca acum salariul de inceput e undeva la 16-17 mil vechi... pe alte limbi insa e mai mic, anul asta s-a marit cu 2 milioane dar doar pentru cei care lucreaza pe limba franceza. Cine lucreaza pe alte limbi (oricare in afara de franceza) nu a avut acest beneficiu... ceea ce nu e corect ca poate un coleg lucreaza pe franceza dar e praf (are rezulatte dezastruoase pe calitate si prod) insa repet nu astea sunt criteriile dupa care esti apreciat si platit...
Miruna Joi, 11 Septembrie 2014
am vazut ca tot spuneti ca pe celelalte limbi salariile sunt mici? adica cat? de exemplu aveti idee pe postul de DIGITAL WRITER WITH ITALIAN cat este salariul?
fosta @miruna Joi, 11 Septembrie 2014
in jur de 1300-1400 sunt salariile pe italiana scris....un sfat pentru toata lumea : aveti grija la angajare ce vi se spune deoarece s-ar putea sa aveti surpriza ca pe proiectul pe care o sa lucrati sa nu luati prime si nici salariul sa nu va creasca . grija mare !!
Rotor Vineri, 12 Septembrie 2014
Care e salariul unui sef de proiect, stie cineva?
@rotor Sambata, 13 Septembrie 2014
in jur de 4000-6000 de lei castiga un sef de proiect
ex-webhelpian Sambata, 13 Septembrie 2014
Pai sa vedem, daca un agent pe un proiect de apel (limba franceza, nivel nativ) castiga 2200ron si are o prima de 490ron (care se obtine in mod aleatoriu si este calculata in functie de un algoritm care nu este mereu clar si obiectiv), iar un superviseur castiga cam 2500ron + o prima trimestriala de vreo 700ron (care si ea se calculeaza ponderat dupa o grila de calitate care nu este mereu obiectiva si reala - fereasca sfantu sa ai vreun conflict cu "superiorul" responsabil de calcularea sau prezentarea grilei ca nu mai vezi nimic, desi tu ai rezultate bune si echipa merge cat de cat ok avand in vedere resursele tehnice si umane rudimentare care sunt puse la dispozitie de firma), un chef de projet poate sa castige undeva pe la 3500ron + alte beneficii volatile...
Mari Miercuri, 17 Septembrie 2014
Buna,

Fostul meu coleg ex-webhelpian a uitat sa specifice ca la 2200ron se ajunge dupa vreo 6 ani de munca aici. Eu lucrez pe un proiect pe franceza unde da asta e salariul meu dar sunt aici de 6 ani, am inceput cu vreo 1100 lei. Si confirm colegii mei pe spaniola, italiana, portugheza castiga mai putin si din pacate unii dintre ei saracii chiar muncesc mai mult decat noi pe franceza. Vorbeam azi cu niste colege pe italiana, la ele nu exista timp de panne sisteme si castiga mai putin ca noi care lucram pe franceza si care mai avem totusi cateva ore in care nu facem nimic, stam si ne uitam pe pereti.... eu personal i-as ajuta pe colegi insa nu stiu decat limba franceza si putina engleza...
Mari Miercuri, 17 Septembrie 2014

DIGITAL WRITER WITH ITALIAN... cei care lucreaza si voce si mail/scris au un salariu de start de vreo 1400 lei. Pe franceza da e mai mare salariul. Digital writer inseamna sa scrii niste descrieri de produs si sa le incarci pe un site, deci doar partea de scris, fara voce... banuiesc ca e undeva la 1200-1300...

Mari Miercuri, 17 Septembrie 2014

Buna,

Eu lucrez pe Sephora pe Franceza, cred ca suntem vreo 60 de oameni pe proiect. Recent su adus un supervisor de pe un alt proiect care nu stie nimic din activitatea noastra. Orice o intrebi e paralela, se uita pierduta. Nu au vrut sa promoveze pe nicun om din cei cel putin 50 si vin cu tot felul de idei ca nu ar fi nimeni capabil, unii lucram aici pe proiectul asta de 6 ani, de 5 ani, de 4 ani, unii mai noi de 3 ani, 2 ani, un an....nici macar unul din 60 nu a fost propus spre promovare! Fara asta noua e clar "the best fried" cu "cine trebuie" este o facatura pe fata! Sunt maxim dezamagita. Nu zic ca eu as fi fost indicata ca sunt mai noua de vreo 2-3 ani, dar am colege foarte bne pregatite si cu experienta, niciuna nu a fost luata in considerare! Este fals ce promoveaza in anunturi, promovarile nu sunt corecte si nu se fac pe rezultate calitate si productivitate, ci doar pe amicitii! Nu exista evaluari concrete si corecte, evidente si incontestable pe baza carora sa se faca promovarile! Oricum citeam si ce s-a scris anterior, pe franceza salariile sunt ok, eu sunt multumita, pe alte limbi nu stiu exact, nu am detalii! Posibil sa fie mai mici...

Mari Miercuri, 17 Septembrie 2014

Nu pot sa cred ca un supervisor castiga doar 2500 lei. Trebuie sa fie de minim 3000. Stie cineva sa imi spuna exact, as vrea sa candidez insa vreau sa stiu daca se merita. Exista bonusuri lunare?!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?