Forum despre Webhelp Romania


Deea Luni, 13 Octombrie 2014
Buna, vad ca fac angajari pe postul de Grafic Designer. Stie cineva ceva despre acest post? Cum se lucreaza, de unde, salariu etc? Mersi!
bianca Luni, 13 Octombrie 2014
asta vroiam si eu sa intreb.daca dureaza mai mult de o saptamana dupa test,pana te contacteaza ..si daca te suna sa anunte ca nu te accepta(rezultatul) sau te lasa cu ochii in soare.
bianca Luni, 13 Octombrie 2014

La galati angajeaza si part time sau vor numai full time?Multumesc.

GT Marti, 14 Octombrie 2014
Buna ziua, am avut vreoteste la webhelp(scris si telefonice)! Au trecut deja 2 saptamani! Nu m-au sunat desi profesorii mi-au zis clar ca ma recomanda. Ce sa cred??? Oare sa ii caut eu???
Bobi Vineri, 17 Octombrie 2014
Ca sa va faceti o idee, in loc sa ne dea 100 ron noua celor care muncim aici de ani de zile si avem calitatea si productivitatea 100% si salarii de 1500 ron ei prefera sa dea 2000 ron unora noi ca bonus de angajare. Pai si ei se plang ca lumea vine si pleaca, normal daca nu suntem motivati sa mai ramanem aici. Nu mai zic de promovari care sunt total subiective, ar putea sa faca un sistem clar de promovari, obiective pe baza unor cunostinte, teste grila mai complexe pe care sa nu le ia oricine. Aici ti se da peste bot ca "nu ai abilitati manageriale" fara alte explicatii" si promoveaza numai din afara, cei din firma nu au mari sanse, desi se lauda peste tot cu tot felul de info false cum ca avansarile sunt 100% din intern, minciuni, stiu si ei.
Sylvie Sambata, 18 Octombrie 2014
Buna, eu am o alta nelamurire, daca stie cineva sa-mi raspunda.. ideea e ca am dat testele de limba, au fost ok, m-am dus la ei sa imi prezinte proiectele, iar pentru proiectul pe care voiam eu mai trebuia sa dau un test suplimentar. Am dat si testul suplimentar, a fost ok si ala, asa ca m-au trimis la medicina muncii acum o saptamana si mi-au spus ca va urma sa ma sune ei iar sa ma duc sa semnez actele si ei intre timp trebuie sa mai caute pe cineva ca e nevoie de 2 persoane pe proiectul asta. Si de atunci n-am mai auzit nimic de la ei, ce sa inteleg ?? Sa le mai dau eu un semn ??
Pt Sylvie Sambata, 18 Octombrie 2014
Daca ai trecut testele, interviul si testul suplimentar si dupa asta ai facut si medicina muncii esti angajata doar ca treb sa astepti, te vor suna ei. pe o cunostinta au sunat-o dupa doua saptamani dupa ce a facut medicina muncii, doar ca atata le-a trebuit pana au format echipele
Sylvie Sambata, 18 Octombrie 2014
Ok, multumesc frumos pentru raspuns :)
Jadar Duminica, 19 Octombrie 2014
Buna, am fost chemata recent la un interviu la Webhelp. Problema mea consta in modul lor de recrutare pentru ca eu nu am studii avansate in ceea ce priveste limba franceza. Am studii superioare in limba engleza, la modul in care vin din ramura in care cultura generala isi spune foarte puternic cuvantul... Intrebarea este: de ce Dumnezeului m-au chemat pe un post, cand eu in Cv am mentionat destul de clar ca limba franceza o cunosc la nivel de incepator...vor sa isi realizeze numarul de candidati pe luna? Pentru ca mie nu imi convine sa fiu pusa in situatia in care sa ma simt jenata sau chiar penibila ptr un lucru de care sunt constienta ca nu il stapanesc, iar pe de alta parte sunt as... chiar nu inteleg.. Ideea e ca tipa care m-a sunat a fost foarte insistenta, dar cu bun simt in orice caz, plus ca i-am mentionat ca nu cunosc franceza atat de bine pe cat isi inchipuie. Mentionez ca postul nu este in Bucuresti! Multumesc frumos, si astept cu nerabdare macar o parere de-a voastra mai detaliata daca se poate! O duminica placuta tuturor!
IulianaT Joi, 30 Octombrie 2014

Buna!!! Stie cineva cum sta treaba pe spaniola la Webhelp? sunt proiecte? cam care sunt castigurile? Eu am un nivel de spaniola C1 si engleza B2+..se cere cmva nivel nativ? am auzit ca sunt foarte pretentiosi. Mersi!

EU Joi, 30 Octombrie 2014
C1/C2 se cere, pe spaniola se castiga putin in jur de 1400 lei
numaieu Vineri, 31 Octombrie 2014
Aveti idee daca angajeaza acum si pe pozitii de Team Leader, Manager?
am vb cu ei si m-au invitat la porba scrisa / franceza, nu stiu daca merita sa pierd 2 ore cu testul si pe urma sa-mi ofere un post de agent in call center...le-am spus de la bun inceput ca nu plec dintr-o pozitie joasa, si nici cu salariu mic...mi se par un pic tepari
eleny Marti, 4 Noiembrie 2014
pana la urma?ce trebuie sa faci efectiv in firma aceasta? stai la un comp si scrii rapoarte chestii?
alexandra Sambata, 8 Noiembrie 2014
am gasit forumul intamplator si ma surprinde faptul ca webhelp ofera salariile enorm de mari, 2200 roni la inceput. angajati vechi de 3-4 ani nu au asa salarii, eu de 3 ani am 1900 si asta dupa cele 3 mariri salariale. in rest, multa munca bani putini, tensiune si nervi cat cuprinde.
Cristi Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Va salut. As dori sa aflu informatii despre programul de lucru. Care sunt intervalele orare in care se lucreaza? In ce zile se lucreaza? Exista ture de noapte? Daca exista ture de noapte, exista variante in care poti evita turele de noapte?
Va multumesc.
utilizatorwbrgl Miercuri, 26 Noiembrie 2014
intervalul pentru full-time e 40 de ore pe saptamana,5 zile din 7 deci ai 8 ore pe zi de la 8:00 la 16:00 si de la 16:00 la 8:00 plus pauza de 40 de min inclusa in cele 8 ore.
Cri Vineri, 28 Noiembrie 2014
Buna, mi se pare o super idee site-ul acesta. Daca ma puteti ajuta cu cateva informatii, v-as fi recunoscatoare. La Webhelp Ploiesti lucreaza cineva sau a lucrat pana de curand? Presupun ca difera conditiile fata de Bucuresti sau alte orase. Este posibil sa fiu pusa pe tura de noapte, chiar daca initial am specificat clar ca nu doresc asta ? Faptul ca am studii si experienta cu mult peste acest tip de job va conta pentru promovare ? Nu vreau sa fac asta o viata intreaga, vreau sa promovez, acest job ar fi pentru mine doar o portita de intrare in firma. Care sunt indatoririle unui angajat pe un post de back-office, ce presupune acest post mai clar, nimeni nu spune exact, vad. Am inteles care sunt salariile, orarul de munca, dar nu inteleg exact ce presupun posturile de back-office si call-center. Contractele sunt pe durata nedeterminata, atunci care e faza cu proiectele, se fac angajari atunci cand apare un proiect nou si atunci cand se finalizeaza automat te trec pe un alt proiect ?
Freelancer Sambata, 29 Noiembrie 2014
Am o curiozitate, se da angajatilor vreun bonus pentru recomandarea unei persoane...? Ca tot vad niste anunturi in care esti invitat sa trimiti CV dar nu pe site-ul oficial ci la diverse persoane...
Fahrenheit Joi, 18 Decembrie 2014

Am fost chemata la un interviu la ei, ieri a avut loc, jobul vizat Customer Service Representative with German, mi-au spus ca pana la finele saptamanii voi primi feed back. Nu am ce sa comentez in privinta modului in care s-a desfasurat interviul pentru ca nu a fost nimic anormal, ceea ce mi-a atras atentia insa estefaptul ca acestia au pus anunt pe o multime de website-uri de profil (eu am vazut pe Hipo de exemplu) peste 180 de posturi, marea parte pe Buc. dar si pe Galati cateva. Sa insemne asta o extindere a activitatii, sau este rezultatul unor plecari masive ? Ori te pomenesti ca au demis in masa din angajatii care nu stateau cu capul plecat si acum asistam la etapa de Verstärkung (Reinforcement ) ?

good one Sambata, 27 Decembrie 2014
Wh se extinde si s a extins f mult in ultimii 2 ani. Au un portofoliu mare de clienti plus ca au "prins" tot mai multi clienti noi. Bine, si faptul ca pleaca oameni ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?