Forum despre Webstyler


ADMIN - undelucram.ro Joi, 14 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Webstyler, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Webstyler.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
SunshineSky Vineri, 15 Ianuarie 2016
Am fost chemata la un prim interviu pentru un post pe Digital Project Manager. Interviul cu tipa de la HR a mers foarte Ok, mi-a spus insa ca voi primi pe mail 2 task-uri pe care sa le rezolv in 2 saptamani. Am rezolvat task-urile, le-am trimis in termenul agreat pe mail si mi s-a spus ca urmeaza sa fiu sunata pentru interviul final cu doamna Project Director. A trecut o saptamana, le trimit mail si intreb ce se intampla daca au apucat sa verifice task-urile. Mi se raspunde ca da, ca sa vin la interviul final cu Project Director. O doamna total neprofesionista care avea cele 18 pagini scrise de mine printate + CV-ul meu si care mi-a spus intr-un sictir debordant ca nici macar nu s-a uitat pe ele.Am ramas paf. Urmatoarea bomba pe care mi-a aruncat-o a fost ca ei nu fac contracte de munca, lucreaza pe drepturi de autor si, in cazuri super-exceptionale, se face un contract de munca cu salariul minim pe economie si restul banilor "la mica intelegere". Si acum regret ca nu m-am ridicat in acel moment de la masa si sa parasesc sala. Interviul a mers din prost in mai prost pentru ca imi pierdusem interesul total si pentru ca mi-am dat seama ca nu as vrea sa lucrez vreodata cu cineva ca doamna respectiva. Mi s-a spus ca voi primi un raspuns pe mail in urmatoarele zile, raspuns care da, ati ghicit, n-a mai venit nici in ziua de azi. Concluzia: de evitat!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?