Forum despre West Facility Management Company (WFMC)


ADMIN - undelucram.ro Luni, 28 Octombrie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma West Facility Management Company , informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de WFMC.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
DOINA Luni, 21 Iulie 2014

Este firma de mentenenta cladiri locuinte (aproximativ 1100 garsoniere inchiriate mare parte la studenti) si birouri (7 cladiri).
Din pacate mai mult rele decat bune.
ASPECTEPOZITIVE:
1. Plata salariilor la timp, in cei 5 ani de cand sotul meu lucreaza acolo nu a existat nici macar o intarziere la plata salariilor.
2. Se platesc orele suplimentare, dar nu toate, doar cat prevede legea ca nr.maxim de ore suplimentare ce pot fi prestate.
3. Nu exista
ASPECTE NEGATIVE:
1. Salariile pot fi confundate foarte usor cu ajutorul de somaj: angajare in urma cu 5 ani 1.200 lei + BM, salariul actual: 1.200 lei + BM. Pentru personalul de la curatenie: 700 lei + BM.
2. Programul de lucru oficial: 8 ore. Neoficial se ajunge (pe intretinerea cladirilor de garsoniere) si la 14 ore de munca de sclav.
3. Se aplica in mod constant vorbele: "Da-i prostului putere si o va folosi sa-si verse frustrarile, prostia si trairile interioare pe cei care ii pica in mana". Sunt numiti in posturi de conducere (nu management superior, ci la nivel de sectii, birouri) tot felul de persoane. Da afara, angajaza dupa propria-i minte (care, fara a fi rautacioasa, este saraca), isi bate joc de viata oamenilor. Toti cei care au fost capabili au fost indepartati incet-incet.
4. Este intretinuta constant o atmosfera de rahat de catre cei care le "sufla" in urechi multe minciuni incompetentilor pusi sa-i conduca.
Cu alte cuvinte, daca vreti sa munciti pe bani care nu platesc munca voastra decat pe jumatate, dar sa vi-i luati la timp, angajati-va la ei! Daca aveti alte pretentii de la voi (calificari, capacitate intelectuala s.a.), atunci ocoliti-i!
Un mare pacat este ca domnul care detine afacerea este un om ok, doar ca a delegat persoane total nepotrivite sa se ocupe de afacerile lui (multe si de amploare).

cici Marti, 6 Ianuarie 2015
De acord cu cele scrise mai sus. Salariile sunt la limita penibilului si bataii de joc. Nu cresc niciodata si la angajare, se negociaza de catre angajator spre cea mai de jos limita, cu multa nerusinare, fara niciun fel de consideratie pentru nevoile angajatului. In schimb se asteapta sa fii recunoscator pentru maruntisul pe care il primesti. Foarte multa barfa, intretinuta de catre cei din functiile de conducere.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?