Forum despre White Image - Loyalty Solutions


irina11 Sambata, 27 Februarie 2016
Firma mica de apartament, pe Brezoianu nr. 4, intr-o cladire veche cu aer inchis si atmosfera incordata din ce am putut sa observ.
Am fost chemata la un interviu pe postul de junior PHP developer, testul a fost usor, notiuni generale de OOP si cateva probleme legate de algoritmi.
L-am terminat in aproximativ 40 de minute, apoi a venit un tip care nici macar nu s-a prezentat si care probabil era ceva sefulet pe acolo sau chiar patronul, habar nu am am.
Nici macar nu s-a uitat pe ce am scris la test, a luat CV-ul, mi-a pus cateva intrebari standard (de ce vrei sa pleci de la actualul loc de munca, ce te motiveaza, pe ce proiecte ai lucrat si bineinteles ce salariu doresti).
Dupa ce am raspuns la fiecare in parte, ma asteptam sa faca si el o prezentare a firmei, insa nu avea nici un gand, asa ca am decis eu sa il intreb.
Parea clar ofuscat si dadea raspunsuri in 2 peri, plus ca simteam ca dorea sa termine cat mai repede si in tot acest timp nu si-a aruncat un ochi pe testul dat.
L-am intrebat daca nu vrea sa se uite pe test si mi-a raspuns la fel de flegmatic ca se vor uita colegii mai incolo.
Mi-am dat seama ca efectiv mi-am pierdut timpul aiurea, invoindu-ma si de la serviciu ca sa ajung la interviul vietii cu domnul misterios care nu dorea sa se prezinte.
Am plecat profund dezgustata dar cu un sentiment de usurare ca nu am sa mai calc pe acolo vreodata.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?