Forum despre Whyttest


kla Joi, 9 Octombrie 2014

Nimic? nimeni si nimic? o parere macar...

lulu4u Luni, 19 Decembrie 2016
Experientra mea in aceasta firma nu a fost un foarte fericita.
Oamenii sunt extrem de comunisti, ti se taie din bonurile de masa daca intarzii, nu exista comunicare, azi ti se zice ceva si maine nu mai recunoaste nimeni nimic, pe scurt este o firma de apartament condusa de romani.
Beneficii nu exista (doar bonuri de masa), daca vrei sa te invoiesti ca ai o problema, trebuie sa recuperezi orele invoite, intarzierile se contorizeaza (fiecare minut)...una peste alta nu recomand firma asta oamenilor cu experienta care cauta un loc de munca sigur si un mediu relaxat.
Daca esti student si cauti un job pe perioada facultatii poate fi o optiune de a invata
AliceSobr Marti, 10 Ianuarie 2017
Sa incep prin a spune ca este o firma cu principii comuniste. Daca intarzii ti se taie un bon de masa, intarzaierile sunt contorizate la minut fara posibilitate de recuperare.
La capitolul comunicare cu managementul, nu ti se spune exact ce ai de facut iar daca ti se spune azi ceva maine nu mai stie nimic nimic si nu mai recunoaste nimeni nimic.
In afara de salariu si de bonuri de masa nu exista nici un alt beneficiu, nici macar o asigurare medicala amarata.
Salariile sunt mici, nu exista o grila exacta de salarizare, totul se face pe ochi frumosi.

In concluzie nu recomand aceasta firma, nici daca esti student si vrei sa inveti, exista alte firme concurente in care poti invata mult mai multe si poti avea mult mai multe beneficii.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?