Forum despre Wipro Technologies


Whrs Marti, 11 Octombrie 2011

Wipro = Genpact, o companie de Outsourcing cu salarii mai mari si mai in oras. Dar tot indienii sunt sefi pe acolo, deci tot salarii mici. Eu am avut o experienta foarte neplacuta acolo. Nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte de "expertele" in HR care lucreaza acolo.

Giglia Marti, 11 Octombrie 2011
Pai ori sunt salarii mari ori sunt salarii mici. Te cam contrazici
Whrs Marti, 11 Octombrie 2011

Sunt salarii mici dar mai mari decat la Genpact.

tache Joi, 13 Octombrie 2011
haha, e la fel ca la genpact, daca esti destept cand te angajezi si iti negociezi salariul atunci o sa ai si un salariu bun nu de alta dar sanse dupa cand esti in interior sunt mai mici. team leader e pe undeva pe la 500-600 euro. si inca o chestie, la negociere fa bine si negociaza netu adica salariul in mana ca degeaba bati tu palma cu ei pe 500 de euro sa zicem ca ei o sa zica ca e brutu (ca peste tot cica se face la fel) asa ca o sa-ti scada din taxele si impozitele, think smart!
Catalina Joi, 20 Octombrie 2011

join si eu p-aici.
confirm ca salariul e bine sa fie negociat la angajare altfel nu prea sunt cine stie ce mariri. idea e ca e cu dus si intors: omu isi cauta de munca si mai ales acum ar accepta orice. pe un level entry primesti in jur de 350-400€ (franceza in cazul asta) si ce sa negociezi, sa-ti mai dea 50€ nu iti da sigur, poate 10€. si munca este este multa. totusi e un start bun in wipro.

paula Duminica, 29 Ianuarie 2012
va rog sa-mi spuneti daca stiti ce pozitii sunt disponibile la wipro. ma intereseaza ceva cu franceza sau engleza. multumesc.
Timo Luni, 13 Februarie 2012
chiar oameni, mai e ceva nou pe la wipro?!?!
franceza m-ar interesa pe mine si bineinteles cam cat s-ar plati un full-time? se lucreaza in weekend? :)
Teo Marti, 14 Februarie 2012

Technical Support Engineer with French
pare a fi totusi un post destul de tehnic :) primesti traininguri? teo

lulu Luni, 19 Martie 2012
Wipro e pe Splaiul Independentei sau pe Iuliu Maniu in Militari?
mario43 Luni, 19 Martie 2012
e la semanatoarea wipro. alte firme sunt in militari (poate confunzi cu WNS) :)
iris Marti, 20 Martie 2012
da, la semanatoarea e. SEMA park langa politehnica
noWipro Marti, 8 Mai 2012
cateva salarii


pt functii non-manageriale: salarii intre 1400-3000 RON net in fctie de proiect, limba, experienta anterioara, studii si mai ales in fctie de cum iti negociezi salariul la angajare (cat de bine te 'vinzi'=tupeu, in unele cazuri :D)

pot exista diferente considerabile de salariu intre oameni pe acelasi post si kiar pe aceeasi lb, angajati in aceeasi perioada.


pentru un TL incepe de la 600 de euro, depinde de experienta si mai ales de cum negociezi la angajare, caci apoi sansele de marire de salariu sunt foarte mici
ella Vineri, 22 Iunie 2012
stie cineva sa-mi spuna cu ce agentie de recrutare lucreaza cei de la Wipro? m-ar ajuta foarte mult, multumesc anticipat!
EU Luni, 20 August 2012
Salutare,

Lucrez de ceva timp la Stefanini pe un post de HT II pe ENG si recent am fost sunat de la cei de la WIP pentru un post de Frontline Engineer pe Consola de Exchange sau pe SharePoint (zic ei).

Momentan castig 2200 ron cu tot cu bonuri, decont transport samd, rar iau peste 2300 cand fac si ture de noapte o sapt la luna.

Din cate am inteles este vorba de un client nou din US si sunt cam secretosi. As vrea sa-mi spuneti cateva pareri daca stiti ce anume presupune postul acesta, cat de tehnic este (vreau ceva tehnic pentru asta am venit la ei si mi-au zis ca este, doar e vorba de inginer). Am avut doua teste de IT mai tehnice pe care le-am luat cu brio ambele cu 19 puncte din 20. La engleza in schimb am stat mai prost dar l-am trecut si pe acela deci am sa merg mai departe in procesul de recrutare.

La primul interviu mi-au spus ca este vorba de un post de inginer si nu de call canter sau helpresk, spuneau ca angajeaza masiv pentru prioectul asta, peste 50 de pers si au nevoie de oameni buni.

Sunt intr-o mare dilema pentru ca la noi la firma conditiile sunt super, colegii la fel, oamenii nu sunt foarte stresati asa cum se descrie mai sus de @AL (btw merci pentru feedback o sa pun in balanta), si nu stiu ce sa fac daca sa renunt sau nu. Le-am spus cat castig dar nu le-am spus cat vreau inca, bine-inteles ca am sa negociez salariul cu ei si probabil daca este peste 3000 am sa risc si-am sa plec pentru ca este o diferenta mare zic eu.

Orice pareri sunt binevenite.

Mutumesc frumos,
EU
jan Miercuri, 22 August 2012
pe scurt, un salariu pe franceza cat e?
dar unul pe poloneza?
Suedezul Miercuri, 22 August 2012
Astia m-au contactat si pe mine pt limbi exotice si imi ofereau mai putin decat am eu in prezent pt munca de 4 x mai mare.
Thanks, but no thanks!
pt Eu Sambata, 1 Septembrie 2012
@Eu: poti sa-mi dai mai multe detalii despre testele tehnice pe care le-ai sustinut? vreau sa-mi fac o idee despre nivelul de dificultate. pe ce tehnologii au fost? au fost online sau la sediul lor? grila da/nu?
marc Sambata, 8 Septembrie 2012
@pt EU

teste tehnice=retelistica(iso osi)+pop, imap, smtp. Nici o intrebare despre sharepoint sau active directory ori exchange, desi asta vor ei. ei presupun ca daca stii retelistica stii si sharepoint / exchange. engleza este de nivel C dar trebuie sa ai minim b1 la rezultate. Nu are nici o relevanta ce faci la teste (sa le iei e important). cel mai important este interviul final cu un indian, care are drept de veto.
marc Sambata, 8 Septembrie 2012
salar...minim 1500 maxim 2100, cel mult. am fost angajat de curand
spa Vineri, 14 Septembrie 2012
stie cineva cat se plateste pe italiana?(am experienta de 6 ani in logistic,customer service,etc)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?