Forum despre Wipro Technologies


teo Vineri, 14 Septembrie 2012
15, 16 mil pe italiana. dar daca stii sa negociezi un pic, poate mai primesti 1 mil
Maria Luni, 17 Septembrie 2012
mai exact ce se cere la testul tehnic? am spus la telefon ca nu sunt absolventa de nimic computer-related, am terminat intr-adevar facultate tehnica dar fara nicio legatura.
am inteles ca trebuie iso osi pop imap smtp, dar e de ajuns sa stiu ce sunt dintr-o citire pe wikipedia sau intra mult in detalii? sunt grila ori ba?
multumesc
EU Luni, 24 Septembrie 2012
@marc multumim de feedback, da ai dreptate testele sunt pe retelistica si m-au mirat ca nu au avut nici macar o intrebare din SharePoint sau EXH. Daca stii retelistica de baza le poti lua... cea mai imp este stiva OSI ptr teste.

@marc este adevarat ce se spune mai sus? Ca este un mediu de lucru foarte stresant, cu sefi care te "biciuesc " cu intrebari de engleza si mai stiu eu ce ciudatenii? Lucram cu multi indieni? Sincer nu prea imi plac (si nu sunt rasist).

Intreb pentru ca nu vreau sa renunt la ce am acum, un job ok unde colegii chiar imi sunt prieteni... so far :D cel putin. Daca detii informatii please shoot, will be very useful.

Multumiri,
Tot EU
EU Luni, 24 Septembrie 2012
aaa si btw, @maria sunt grila :)
hop si eu Luni, 8 Octombrie 2012
De curand m-au cautat si pe mine cei de la Wipro. Am trecut de toate testele, iar salariu pe care mi l-au oferit este de 2200 RON + bonuri de masa si inca cateva beneficii. Inca nu am semnat, dar sper sa mai scot la "negociere" macar 10% din ce au oferit ei. Este cam putin, dar m-am interesat la cineva care lucreaza acolo si nici vorba de salariile mentionate mai sus in acest forum. Pe mine ma atrage programul, care este 9.00 - 18.00
@hop si eu Marti, 23 Octombrie 2012
pe ce proiect/limba ti s-a oferit salariu de 22 ron+bonuri?
contractul e pe perioada nedeterminata?
@eu Marti, 27 Noiembrie 2012
stie cineva cat se ofera pentru Technical Support limba rusa in cazul unui contract pe o perioada nedeterminata?
liana Miercuri, 28 Noiembrie 2012
Aveti idee cam cat se ofera pentru accounts payable in spaniola?
Edr Marti, 4 Decembrie 2012
Au trecut deja 2 ani de cand am acceptat o oferta la wipro pe italiana pe un salariu de 2100 lei plus bonuri de masa. Program 9-18/10-19
jjs Miercuri, 5 Decembrie 2012
in 2 ani nici o marire nimic? :-s
ela Joi, 24 Ianuarie 2013
ati fost si voi la interviul cu 3 hr-isti in care mai mult de 1 h vorbesc numai de "realizarile" lor?wow nu stiam ca e o asa mare realizare sa fii hr-ist nici ca trebuie sa-i ascult eu pe ei sau sa dau interviuri la gramada.oricum numai dupa sediul modest iti dai sema ce fel de firma este!
ben hur Joi, 24 Ianuarie 2013

pt. ce post ai fost? sau era pentru toate posturile in acelasi timp?:)))

ela Vineri, 25 Ianuarie 2013
hahahah tare asta..da probabil ca erau mai multe posturi si nu mi-am dat seama..pe bune am ramas socata..eram 4 candidati in acelasi timp ,a trebuit sa stam vreo 3 h (ni s-a spus asta abia cand am ajuns acolo) ,ni s-a mai spus ca unul din hr-isti a venit tocmai de la tm sa ii ajute cu recrutarea noastra (??) ,celalalt nu era hr-ist ci specialist in personal training sau ceva de genul, f pompos :))in 1 h au vb numai despre ei 3 si realizarile lor apoi niste jocuri cu biletele din care cica isi dadeau seama de cum reactionam noi in nush ce situatii:) eu oricum din primele minute mi-am dat seama ca nu mi-as dori sa lucrez acolo dar am ramas la interviu din bun simt.era customer care cam cu asta se ocupa, a iar contracandidatul meu era ,nu-i asa, ca la toate firmele care se respecta un capsunar fost ospatar si detinator de sala de fitness :))
si nu ,nu este un pamflet e pe bune!
ben hur Sambata, 26 Ianuarie 2013
dah, clar. astia in loc sa-si plateasca oamenii, sa-i incurajeze ca sa se dezvolte businessu from the inside, cheltuie bani de-aiurea cu tot felul de tiri-plici care dau si ei copy-paste la 3 surcele doua prostii de pe net...
mox Marti, 29 Ianuarie 2013
Eu tocmai am trecut de 2 interviuri pentru un post pe limba germana si acum astept oferta salariala.Stie cineva daca se mai poate negocia ceva odata ce ei ti-au trimis deja oferta pe mail?Cam cat se plateste pe suport tehnic in germana?
coca Vineri, 15 Februarie 2013
Clar ca poti negocia. De fapt, acum este momentul cel mai potrivit sa negociezi. Curaj!
coca Vineri, 15 Februarie 2013
mox, cred ca ti-am raspuns cam tarziu, sorry. Sper ca ai incheiat un contract avantajos.
Catalina Joi, 21 Februarie 2013
Care e problema cu proiectul exchange? am tot auzit vorbindu-se de el. Ce se face exact si cum e mediul de lucru? multumesc
Laura Joi, 21 Februarie 2013
Ciao!
Cine ma poate ajuta cu adresa de mail de la HR Timisoara? Stiti ceva posturi vacante pe italiana?
Benny Joi, 21 Februarie 2013
... Catalina , pe proiectul exchange e infernal , volum enorm si resurse nix , asa ca o sa vrei sa pleci dupa o saptamana , trainingul e facut asa on the fly dar cerintele sunt high .

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?