Forum despre Wipro Technologies


Benny Joi, 21 Februarie 2013
.... Laura , daca ai numele si prenumele celui sau celei de la hr , ii poti scrie un mail pe adresa lui prenume.nume@wipro.com
TM Marti, 12 Martie 2013
Pentru un entry level este foarte OK. Nu te biciueste nimeni, atmosfera este relaxanta, numai daca stii sa nu bagi in seama toate prostiile si sa nu te lasi influentat, pentru ca e foarte multa lume, si toti au frustrari si plangeri. Conditii foarte bune de munca, asta datorita Sindicatului, care negociaza cu indienii si au obtnut multe avantaje pentru noi. Si salariul, bunicel pentru entry level (400-500E). Dar nu e de stat ani de zile, maxim 2, pentru ca promovari mai rar si mai greu. E o buna rampa de lansare. Multa bafta!
hop si eu Miercuri, 13 Martie 2013
TM , depinde pe ce proiect esti , si daca vorbim de entry level m-am lamurit deja , .... dar ai scapat ceva , spui ca au multi plangeri si frustrari , si ar mai fi ceva , care sindicat in firma privata ?..... sau e ok pentru nivelul tau , impingi si tu aerul pe acolo si esti multumit cu banii care ii primesti ?
Raj Kapur Miercuri, 13 Martie 2013
TM , e de la team manager sau e pura coincidenta ?
ben hur Miercuri, 13 Martie 2013
o fi lideru de sindicat si-si face promovare..stim cu totii ce mari victorii obtin sindicatele din romania :-@
ana Miercuri, 13 Martie 2013
Raj&ben, de ce vorbiti fara sa stiti la ce se refera omu'? TM cred ca vine de la Timisoara, acolo exista sindicat in Wipro si chiar s-a negociat cu indienii. Gasesc pertinenta interventia lui TM, asa ca nu mai vorbiti/scrieti doar ca sa umpleti spatiul.
Bob Joi, 14 Martie 2013
@Raj Kapur, salut!
imi poti oferi ceva detalii legate de postul de Team Manager?
-proiect
-asteptari
-grila salariala
Orice informatie este bine venita; multumesc anticipat!
Raj Kapur Joi, 14 Martie 2013
@ Bob , uite asta e jobul : http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-team-manager-it-support-process/593038/team+manager/1 , si daca stii , vreau sa zic la un nivel f. bun germana , evident si engleza si vei avea cam 29-30 net , dar o sa fie infernal , o sa ai un job absolut ingrat , vei fi pus sa minti la telefon clientii , ............cred ca cel mai bine e sa nu aplici la o companie indiana .
Someguy Duminica, 17 Martie 2013

La Wipro lipseste cu desavarsire training-ul... cei de acolo nu isi prea dau interesul din ce am auzit ...
In functie de Proiectul pe care alegi sa te duci ,exista un training de cateva saptamani pe care il faci cu un indian (din care nu prea intelegi mare lucru) iar la final exista un asa numit"Grand Rehearsal" (testul final) pe care daca nu il treci sunt sanse mari sa fii dat afara din companie din ce am auzit...
Deci pe scurt..grija mare daca vreti sa aplicati.

Raj Kapur Duminica, 17 Martie 2013
@Someguy , absolut corect in ceea ce spui , si adaug la general rehearsal se trisaza masiv numai sa se ia contractul , apoi live , dumnezeu cu mila , foarte corect si la obiect ce ai precizat !
Bob Marti, 19 Martie 2013
@Raj Kapur
Multumesc pentru informatie! Stima!
pararam Marti, 19 Martie 2013

haha! nu e chiar asa rau pe exchange, se exagereaza. inceputul e mai greu. ideea e ca repetitia finala se trece, nu te da nimeni afara dupa training.

Raj Kapur Miercuri, 20 Martie 2013
@pararam , repetitia finala se trece , ....dar cum , .......muuuult succes sa ai ! TAKE THE CASE !
Raj Kapur Vineri, 22 Martie 2013
@pararam ... revin cu o intrebare : cati au plecat din proiect dupa numai 3 luni ?....ca asa sa citim cate o lingusala pe aici cred ca se prinde toata lumea.
pararam Sambata, 23 Martie 2013
nu e o linguseala, e o parere.
au plecat 4 sau 5 persoane de pe exchange daca ma tine bine memoria.
atentie! :) nici mie nu mi se pare un mediu neparat sanatos pentru cap.
dar din pct de vedere al colegilor si a cunostintelor pe care poti sa le acumulezi, mi se pare ca merita macar putin.
call the customer!
Raj Kapur Sambata, 23 Martie 2013

.... @pararam , da trebuie sa zic , esti de acolo , nu neaparat de pe exchange , dar de pe floor si ai fost si corect in final.

TM Sambata, 30 Martie 2013
"Hop si eu", m-am exprimat clar - entry level. E primul meu job, si sunt multumita pentru inceput, dar cum am zis, nu e de stat mult, intre 1 an si 2 ani, si repede repejor sa te indrepti catre ceva mai bine platit si cu mai multe responsabilitati. Asta daca iti pasa, daca nu, stai cate 4-5 ani si te plangi mereu, cu am si vazut ;). Si nu, nu sunt multumit, caut la greu :).
"Raj Kapur" TM=Timisoara. Nu sunt nici team manager, nici din management, si nici de la sindicat. Cautam si eu aici detalii despre o firma la care vreau sa merg si am dat din greseala si peste wipro. Eram doar curioasa :).
Si da, avem sindicat, care ne apara drepturile, si inca foarte bine!
Si nu e de stat pentru ca e un BPO, care este = cu low costs. Nu o sa cresti aici, nu o sa promovezi, nu o sa te pensionezi. Dar experienta e chiar una faina ;).
Multa bafta tuturor.
Zumzi Zumzi Marti, 30 Aprilie 2013
Salut. am vazut ca cei de la wipro au o pozitie de IT Helpdesk associate http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/it-helpdesk-associate/562210/sqi . As fi interesata de acest job. ma poate ajuta cineva cu ceva informatii de genu:
1. salariul
2. in ce consta interviul ( am inteles ca sunt niste teste pe engl si de it,...mapoate ajuta cineva cu niste exemple sau modele etc)
3. cum e mediul acolo
4. ce ar trebui sa fac sa pot fi angajat...

MercI!! astept raspuns urgent. am rugamintea sa veniti catre mine cu informatii utile mai ales pentru pct-ul 2.
Nou angajat Miercuri, 1 Mai 2013
Buna...eu am semnat deja contractul si urmeaza sa incep dupa Paste...sper sa fie ok..testele nu mi s-au parut atat de grele....
Raj Kapur Vineri, 3 Mai 2013

@Zumzi ZumzI , la punctul 2 , o sa dai un test de limba straina , 3 pagini de completat ceva gramatica limbii respective si la sfarsit o sa ai de scris o mica scrisorica , sau sa raspunzi unui client .

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?