Forum despre Wipro Technologies


stabor Miercuri, 23 Aprilie 2014
ideea este ca (stiu din sursa sigura) , vor mai afi angajati inca 18 persoane .
depinde care are norocul sa se afle printre acestea.....bafta.
Ea Vineri, 25 Aprilie 2014
@Sarge

Bonusul de Craciun se acorda intr-adevar si daca ai un an in companie vei avea aproximativ jumatate din salariu :)
sym Vineri, 25 Aprilie 2014
As vrea niste intrebari de al cei care au sustinut testul tehnic pt support office 360 engin.. sau referinte la material de studiat pt a avea cunostiintele eventual de la cei trecuti prin proces deja.
La o prima citire as zice ca un CCNA 1 ar acoperi dar am vazut referire la exchange si etc si aici incep sa ma intreb putin .
Multumesc in avans .
entry Sambata, 26 Aprilie 2014
Salutare, eu am fost sa semnez contractul saptamana asta, iar de pe 28 ar trebui sa incep trainingul. Stie cineva ceva la ce orase incepe? Nu de alta, dar fetele de la HR nu s-au deranjat sa imi spuna.
entry Sambata, 26 Aprilie 2014
@stabor, o sa angajeze inca 18 oameni si dupa o sa mai trieze din ei sau cum? Nu cred ca e asa rentabil pentru ei sa investeasca 6 saptamani de training si dupa sa te dea afara
Sarge Duminica, 27 Aprilie 2014
@Ea: Vesti bune! Acum sper sa fie pentru toti angajatii, inclusiv noi, astia nou veniti.
@sym: Nu de CCNA, nici macar 1, eu nu am asa ceva la baza si nu sunt prea tehnic, m-am descurcat din ce am mai citit pe wikipedia sau ce am mai auzit pe unde am mai lucrat, deci este destul de usurel.
@entry: Din cate stiu la ora 9 incepe distractia, ne vedem pe acolo :)
entry Duminica, 27 Aprilie 2014
@see you there guys. Sa inceapa distractia :))
alis alis Luni, 28 Aprilie 2014
Am fost si eu sunata pentru postul de account payable pe limba engleza. Va rog mult daca puteti sa-mi spuneti si mie in ce consta testul de lb engleza si testul analitic, am inteles ca dureaza 1 h ambele.
User1 Luni, 28 Aprilie 2014
Buna, ce ne puteti spune dupa prima zi de training? Trainingul este in romana? Cine sunt trainerii? Se tine in sediul Wipro?

@EA Daca nu ai un an in firma nu iei bonusul de Craciun? Ce stiti despre bonusul de satisfaction survey?
stabor Marti, 29 Aprilie 2014
entry Sambata, 26 Aprilie 2014
@stabor, o sa angajeze inca 18 oameni si dupa o sa mai trieze din ei sau cum? Nu cred ca e asa rentabil pentru ei sa investeasca 6 saptamani de training si dupa sa te dea afara.


nu o sa trieze pe nimeni. toti vor ramane .nu va pleca nimeni .
daca dupa prima faza de training , noii angajati vor pricepe care este treaba , vor incepe munca in proiect , in caz ca vor exista "nepriceputi" , se va repeta trainingul , pana vor invata cum sa lucreze...
Ea Joi, 1 Mai 2014
Bonusul de Craciun se ia indiferent de cat timp esti in firma :) Cand am facut referire la perioada de un an a fost doar pentru a va estima oarecum suma pe care urmeaza sa primiti ca sa aveti asa idee...daca ai un an suma va fi jumatate din salariu gen...
mara11 Joi, 1 Mai 2014
va salut ! stie cineva ce atributii presupune postul de rtr officer p engleza si cat se plateste ?!
sym Miercuri, 7 Mai 2014
Sal,am ajuns la etapa interviu tel tehnic ,vreo parere la ce s ar discuta/intreba ,sfaturi etc? am vazut ceva de net cazut verificare la ce nivel e ping,gateway etc alceva de mentionat etc?legat de intrebari mi au zis ca am facut 14 din teste dar nu m ai stiu care cum decat cateva in caz sa ma intrebe din ele dar daca le m ai stie cineva sa mentioneze niste arii de luat ? ms anticipat :)
user Miercuri, 7 Mai 2014
@ sym, intrebarile sunt legate de CMD, SMTP, client de mail, active directory, protocoale. Daca te-ai descurcat la tehnic scris te vei descurca si la tehnicul telephonic. Bafta!
careva Vineri, 9 Mai 2014
Ceva pareri depre training, cei care au inceput pe frontline engineer?
SomeOne Sambata, 10 Mai 2014
Oferta pt Frontline Engineer pe engleza: 2.200 net. Am refuzat. Succes celor care chiar isi doresc sa lucreze acolo.
miri Sambata, 10 Mai 2014
daca semnezi declaratia pe prospria raspundere la angajare la wipro ca nu ai alt contract de munca si defapt lucrurile nu sunt chiar asa pot fi probleme?
alexus Duminica, 11 Mai 2014
peste cat timp se primeste un raspuns in urma interviului cu managerii?
Sarge Luni, 12 Mai 2014
1-2 zile, posibil in aceeasi zi sa primesti si oferta. Cel putin asa a fost la mine. Oferta vine pe mail dupa ce vorbesti cu tipa de la HR. Daca reusesti sa o si negociezi cumva, sa ne zici si noua, eu nu am stiut cum.
asym Miercuri, 14 Mai 2014
Eu am trecut toate etape pana la asteptarea raspunsul final oferta sau pas.
Mi au zis ca cel tarziu marti aflu dar vad ca nimic si sunt cam 3 zile in total daca pun si vineri ,m ai asteapta careva?si la banuti ceva negocieri cineva ?eu am auzit ca nu prea merge ,sunt uni cu vechime cat de cat si pe 2 limbi straine care nu i au gen 25-27 asa ca ma gandesc ca pt engleza nu s ar de 22 cum zicea un coleg dar poate cineva a reusit :)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?