Forum despre Wirtek Romania


DCO Luni, 11 August 2014
Wirtek este o firma care lucreaza pentru o companie din Danemarca. Toate deciziile se iau din Danemarca, asa ca romanii din firma sunt doar niste pioni.
Firma e organizata pe nivele si tot profitul ajunge la cei din nivelele de sus. La inceput se organizeaza training pe mai multe saptamani, timp in care nu esti platit deloc. Salariul pentru un programator e mediocru: 1000 - 2000 RON. Cu salariul pe care il primesti lunar reusesti doar sa iti cumperi de mancare si sa iti platesti chiria. Nu recomand!
Debitel Duminica, 16 Noiembrie 2014
Cat consideri ca ar trebui sa fie salariul pt un programator, la inceput, daca 2000 de lei nu te multumeste?
DCO Luni, 1 Decembrie 2014

Referitor la salarii, eu cred ca ar trebui sa fie la alt nivel. Cei din Danemarca ajung sa castige de 10 ori mai mult si ei doar dau ordinele.

EmilNarita Miercuri, 4 Februarie 2015
Bingo - de aceea procesul se numeste outsourcing si tocmai asta este motivul pentru care vin toate firmele de software in Romania. Doar nu credeati ca din dragoste pentru programatorii romani? Daca tu iti doresti salarii ca in Danemarca, cred ca cel mai bine ar fi sa te muti acolo! In Cluj sunt zero sanse sa primesti aceeasi suma!
adynna Joi, 30 Aprilie 2015
Salarii mici, perspective reduse de dezvoltare profesionala, lipsa de proiecte, manageri in afara fenomenului IT.. In rest toate bune si frumoase. Nu recomand

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?