Forum despre WNS Global Services


cristina Joi, 5 Iulie 2012
de WNS stie cineva ce salarii sunt pentru AR si AP maghiara??Multumesc
Florentina Luni, 16 Iulie 2012
Buna!!Va rog imi spuneti si mie cum e sa lucrezi la WNS(sefi,colegi , mediu de lucru).Multumesc
Paty Luni, 16 Iulie 2012

am fost la interviu la cei de la WNS si am ramas cu o impresie destul de proasta. M-a intervievat pentru o pozitie de management o fata de la resurse umana novice rau care iti dadea impresia ca este primul ei interviu acolo. Isi nota absolut tot tot tot, desi aveam experienta necesara si mai lucrasem in domeniu, a decis ca nu sunt potrivita pentru a continua pasul urmator adica cu managerul. Cunostintele de financiar ale ei au decis acest lucru. Foarte dezamagita sunt de ce se intampla pe piata muncii romaneasca, interviurile sunt clisee, nu ai cu cine sa discuti, vii entuziast sa le arati ca stii ca vrei sa faci si te resping ca esti prea calificat.

bianca Marti, 17 Iulie 2012
Paty si eu sunt programata la un interviu la WNS!Poti sa imi spui te rog pentru ce pozitie ai aplicat?Mersi
stan patitul Duminica, 22 Iulie 2012

a... wns ul asta va poate distruge,atentie, poate distruge si persoana de langa voi.daca ai persoana iubita in wns,renunta,o vei pierde.le schimba conceptia,probabil aveti nevoie de un psiholog personal in fiecare seara sa o aduca cu picioarele pe pamant. uitati-va din 2008 cum totul scade... aveti grija,nu au mila de capacitatea de exercitiu....

bianca Duminica, 22 Iulie 2012
stan patitul.....ai lucrat la WNS?Eu am trecut de interviu si astept oferta de angajare....cum e mediu de lucru, sefi,colegi......
bianca Miercuri, 1 August 2012
Stiti cum decurge un training la WNS pt AP sau AR?
Izabella Marti, 7 August 2012

Buna tuturor. Am fost la interviu la WNS si sa va povestesc cum a fost. Deci am intrat , am vorbit cu domnisoara despre ce as face acolo , cu cine as avea de-a face daca as fi angajata.. M-a intrebat de aspiratiile mele , de cum am ajuns sa iubesc ceea ce imi doresc sa fac , adica contabilitate si multe altele. Doresc sa mentionez ca am fost chemata pentru job de contabilitate maghiara-romana. Toate cele frumoase , pana cand mi-a zis ca noua persoana trebuie sa inceapa cel tarziu in data de 27 august. I-am spus ca eu nu stiu daca pot sa vin incepand cu aceasta data pentru ca la inceputul lunii septembrie am examen de admitere la masterat , examen ce nu este chiar foarte usor. Mi-a zis doamnisoara ca sa ii trimit un raspuns luni , ceea ce am si facut , dar spre suprinderea mea , nu am primit niciun reply din partea lor , adica e alba e neagra...nimic... Cam dezamagita , pentru ca eu am zis , hai sa nu dau atentie celor scrise de mai sus, dar s-au dovedit cam adevarate lucrurile scrise de ceilalti. Mi s-a parut o companie chiar f de treaba...

adela Marti, 7 August 2012
@Izabella-pentru contabilitate generala sau AP?
Izabella Miercuri, 15 August 2012
@adela : Partea proasta ca nu mi-au specificat treaba asta. oricum as fi avut un interviu cu managerii si presupun ca ei mi-ar fi zis mai clar..
8grl Luni, 20 August 2012

Eu lucrez in Wns si nu mi se pare f greu si nici mancatorie, nimic, daca iti vezi de treaba ta n-ai nicio problema. Poate cei de mai sus erau interesati de cine ce mai face si tocmai de aceea avea idee despre mancatoriile din firma. Daca vrei sa te duci la munca si sa stai sa asculti la unul si la altul ajungi si la astfel de detalii, daca te duci sa iti faci munca nu ai niciun stres acolo.

mihaela Marti, 4 Septembrie 2012
Buna, eu am fost chemata la interviu pt un post de AP italiana pt un client nou si ar trebui sa merg acolo pt cateva luni. Stiti ceva despre salarii, sau cnditii de munca?
Va multumesc
hanna Marti, 4 Septembrie 2012
15-20 de mil salariu.

dar te platesc la diurna parca daca pleci afara (evident pe langa salariu).
mihaela Marti, 4 Septembrie 2012
@hanna
Multumesc pt raspuns. Tu lucrezi acolo? ai cumva o parare mai buna despre firma? pt ca momentan observ ca sunt multe opinii negative.
hanna Marti, 4 Septembrie 2012
am lucrat acolo. sunt si bune si rele. depinde in ce stadiu al carierei tale esti tu.

daca esti la inceput nu-ti fa griji, ai ce invata. dupa evident omul mai si progreseaza (ori in interior ori in alta firma - la mine e varianta a doua).

plus ca eu zic ca nu e putin lucru sa faci training in afara, daca am inteles eu bine ce ai zis tu.

in ce stadiu esti cu interviurile, despre ce e vorba mai exact?
ilinca Miercuri, 5 Septembrie 2012
WNS? rezisti cam un an ;) poate unu jumate, dupa trebuie sa apara oportunitati
mihaela Miercuri, 5 Septembrie 2012
Ar trebui sa fie ultimul interviu.
Sunt putin in dubiu... am primit inca o oferta pt un post similar si sunt interesata de mai multe detalii legate de mediul si volumul de munca de la WNS.
Sper sa ma pot descurca avand in vedere ca am un an experienta tot pe AP.
mihaela Miercuri, 5 Septembrie 2012
@ilinca

max un an jumatate? de ce? e chiar atat de stresant?
ilinca Miercuri, 5 Septembrie 2012
depinde de proiect. poate fi stresant. dar dupa un an vei vrea sa avansezi / progresezi, e normal. si de acolo incep "problemutzele". daca ai sansa sa prinzi ceva, evoluezi, daca nu..... continui pe ce erai.
veronica Joi, 6 Septembrie 2012
@mihaela incearca sa eviti sa lucrezi in wns.Am cunostinte care lucreaza acolo si nu de putine ori se plang de nerespectarea conditiilor contractuale.
Ei iti promit multe lucruri , dar respecta putine.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?