Forum despre WNS Global Services


mihaela Joi, 6 Septembrie 2012
@veronica
Multumesc pt sfat.
Pot totusi sa intreb de ce prefera sa lucreze in continuare acolo? ce ii motiveaza?
alex Marti, 11 Septembrie 2012
pai ce sa-i motiveze? faptul ca au promovat ;)
lala Miercuri, 12 Septembrie 2012
:))) adica au "promovat" vrei sa zici? :D
Manea Luni, 19 Noiembrie 2012

WNS e firma cu HQ in India ca si Genpact.

El Lupo Vineri, 30 Noiembrie 2012
Am urmarit acest forum si imi permit sa las un comment. deci, sincer va zic, inainte sa vb despre WNS asa cum ati facut-o pana acum, iar unii isi permit sa comenteze decat din auzite, va sugerez sa incercati sa va angajati la o firma de shared services sau la una de conta romaneacsa, apoi sa incercati sa faceti o comparatie cu wns...credeti-ma ca veti ramane surprinsi. eu lucrez la ei insumat aproape 3 ani si nu am promovat pe pupincurisme sau pe ce enumerati voi, din contra, aveam probleme grave de comportament. Inainte sa judecati, ganditi-va ca poate sursa gandurilor voastra e cauzata de frustrare la care nu ati ales rezolvarea cea mai potrivita. cand o veti gasi puteti spune ca sunteti in masura sa comentati, pana atunci la revedere si toate cele bune.
Monika Miercuri, 2 Ianuarie 2013
@ El Lupo.....poate totusi abordezi si subiectul majoritatea angajati pe pile , de o prostie crunta?GL care nu stie ce inseamna termen mediu de incasare sau amortizare????Toate ...
dani Miercuri, 23 Ianuarie 2013
As vrea sa aplic si eu la ei .Am vazut zilele acestea un post pe lb germana .Eu vorbesc la nivel mediu B1- B2. Credeti ca am sanse?
:) Joi, 24 Ianuarie 2013
dani , si pe mine tot pe germana m-au contactat. Interviul de germana e usor...vorbesti la telefon cu un tip cam 5 minute. Tine-ma la curent cum merg interviurile tale, ca voi ...
mishu Vineri, 25 Ianuarie 2013
Buna dani si "smiley", m-a contactat domnisoara de la HR. Tot pentru limba germana, insa eu o vorbesc la perfectie :)) Sper ca ma tineti si pe mine la curent :)
KT Vineri, 25 Ianuarie 2013
As dori sa ma interesez si eu putin pentru post de Geneal Ledger pe limba magihara....cum sunt interviurile?Imi puteti sa-mi scrieti detailat cam cate interviuri vor fi si la ce ...
Angie Vineri, 25 Ianuarie 2013
Buna, stie cineva care sunt salariile la WNS la momentul actual?M-au contactat pentru pozitia de Customer Specialist pentru o firma noua.
bb Duminica, 27 Ianuarie 2013
In principiu cum il negociezi daca ajungi la faza ultimului interviu.Cere intre 2000 - 3000 Ron net :) , daca au intradevar nevoie o sa iti dea ce ai cerut.Succes!!!
Romina Duminica, 27 Ianuarie 2013
Ce face? Persoana pe care am inlocuit-o eu la Genpact, a plecat AR la WNS. A plecat pe 3000 RON. Ca GL ajunge la 3800 RON net (pt lb portugheza).
Angie Luni, 28 Ianuarie 2013
to bb: merci mult de raspuns :)
Tudor Marti, 5 Februarie 2013
Stie cineva de la cat pleaca salariile ptr o pozitie Inside Sales Specialist?Ms
Angie Marti, 5 Februarie 2013
Buna Tudor :) Pt ce limba te-au contactat? Rusa sau Germana?
Tudor Marti, 5 Februarie 2013
Ptr rusa.Ms :)
Angie Miercuri, 6 Februarie 2013
Si eu pt Rusa ;) Deci suntem un fel de concurenti. Mult succes.
Tudor Miercuri, 6 Februarie 2013
Bafta si tie! ;) Cand ai vb ultima data cu ei si cand ti-au zis ca te contacteaza?
Angie Joi, 7 Februarie 2013
Merci mult Tudor ;-)Am vb cu ei joia trecuta, cred ca... si mi-au zis ca ma contacteaza in maxim 10 zile. La tine cum a fost? Ai fost la interviul final? Te-au intrebat ce ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?