Forum despre WNS Global Services


Eu Joi, 25 Decembrie 2014
Buna, am vazut ca se cauta traineri de limbi straine la WNS (germana, italiana, franceza). Cam care ar fi salariile si programul de munca?
Laura Vineri, 9 Ianuarie 2015
Buna :)
Cam ce salariu se ofera WNS pentru jobul de Market researcher & Data analyst? Mersi anticipat!
daieneira Luni, 12 Ianuarie 2015
Buna,

Doresc sa va impartasesc si eu o experienta avuta cu aceasta companie.
Am aplicat pentru postul de Workforce management analyst cu limba engleza si astazi m-am prezentat la sediul lor pentru un test de limba engleza si unul de Excel precum stabilisem in prealabil, test ce a inceput la ora 11:00 si teoretic trebuia sa se finalizeze la ora 12:30
La sosirea mea am fost indrumata intr-o sala de o fatuca de la hr pentru a sustine testul pe care l-am terminat in timp util si ramasese ca respectiva fatuca sa vina dupa mine la ora 12:30, lucru ce nu s-a intamplat pentru ca am fost ,,uitata,, in respectiva sala pana la ora 13:00 cand satula de atata asteptare m-am hotarat sa ma prezint din nou la receptie, sa predau testul rezolvat si astfel am plecat pentru ca trebuia sa ajung la actualul loc de munca.
In incheiere, consider ca a fost o bataie de joc la adresa mea si poate si la adresa altora care au trecut prin asa ceva sau urmeaza sa treaca.

P.S.Felicitari Dep.Resurse Umane, tineti-o tot asa!!!
Prima impresie conteaza de ambele parti....
Oana123 Vineri, 29 Mai 2015
Stie cineva cam care ar fi nivelul salariului pt un quality coach cu germana?
Ioana_C Duminica, 11 Octombrie 2015

Buna,

Eu am avut o experienta tare neplacuta cu cei de la WNS. La inceput totul este roz si frumos, promisiuni peste promisiuni, dar pe urma experienta ne invata ca nu isi respecta cuvantul. Vor sa faca profit, este normal, orice patron vrea, dar nici chiar asa. Daca indraznesti sa iti cauti in alta parte si sa iti si gasesti, vor face tot ce le sta in putinta sa iti puna bete in roate: RU nu vor sa iti primeasca demisia sub pretextul ca trebuie sa discuti cu TL-ul, TL-ul este ori in CO ori prea ocupat sa te primeasca la o astfel de discutie si va trage de timp cat va putea, preavizul nu este sub nicio forma negociabil. Deci pe langa faptul ca nu apreciaza oamenii buni, se simt lezati cand vrei sa pleci la mai bine. Deci un mare NU. Ca inceput asa, ca experienta si ca punct de plecare sa zicem ca ii putem trece pe lista, dar sincer, daca stau sa ma gandesc, nici macar asa. Eu am fost pe proiect de limba germana, nivel C1, iar salariul era de 2.700 lei pentru mine, avem colegi cu salarii si mai mmici, tot pe limba germana, si cand le-am spus ca mi-am gasit in alta parte cu salariu de baza de 3.500 de lei la o firma mai putin cunoascuta dar care apreciaza oamenii m-au plimbat de la unu la altul fara sa imi primeasca demisia pana cand i-am amenintat cu avocatul dupa care m-au tinut in preaviz 20 de zile (legal ce-i drept) dar am stat s ama rog de ei sa imi dea banii pe CO neluat de un an jumatate. Cocluziile le trageti singuri. Multa bafta!!

Maria12 Vineri, 11 Decembrie 2015
Stiti cumva daca cei de la WNS au deschis in Constanta? Sau cand urmeaza da deschida?
Multumesc!
lady_blue93 Vineri, 11 Decembrie 2015
@Maria12, parca au deschis ca stiu ca aveau in primavara joburi deschise pt customer support in constanta.
Maria12 Sambata, 12 Decembrie 2015
@lady_blue93: la ei pe site nu scrie nimic de Constanta. Pe mine ma sunasera in toamna sa ma duc la o testare de nivel de franceza, dar nu am reusit sa ajung. La ceva timp, m-a sunat cineva de la ei de la Bucuresti sa ma intrebe daca as mai fi interesata si au zis ca or sa ma caute cand ajung in Constanta, ca mai dureaza pana deschid. Dar vad ca nu au dat inca niciun semn.
De asta eram curioasa daca stie cineva ceva sigur.
elena89 Marti, 29 Martie 2016
Buna,

Eu am interviu astazi la Wns, in Constanta. Din ce am inteles, urmeaza sa se deschida in perioada viitoare. Ce pot sa zic, din ce-am citit, nu sunt prea entuziasmata, dar voi vedea :)
Maria12 Marti, 29 Martie 2016
Buna, Elena89,

Asteptam parerile tale dupa interviu. Am aplicat si eu pe ejobs si, de ceva timp, am vazut ca am CV-ul selectat pentru urmatoarea etapa a procesului de recrutare, dar nu m-au sunat inca pentru a stabili interviul.
Tu pentru ce post ai aplicat? Ai idee in ce zona a orasului se va deschide?

Multumesc!
Anonymouss Joi, 13 Octombrie 2016
Aș vrea să vă povestesc cum a fost experiența mea în cadrul unui interviu la această firmă. Am aplicat pe Ejobs pentru Back Office agent with Italian / Spanish &English. Am fost sunat după mai bine de o săptămână după ce aplicasem. Chiar și uitasem că am aplicat. Era o duduie la telefon, vrăjeală cât încape pe capul ei și am stabilit interviul. Eu am o regulă, dacă în cadrul primei interacțiuni cu acea firmă sunt întrebat ce pretenții salariale am, o tai din scurt cu acea firmă. Dar în cazul de față am zis că nu am ce pierde și hai să mă duc la interviu. Locația este următoarea: Bd. Preciziei nr.25, Westgate Park, clădirea H5, etajul 2. Este ultima clădire de pe aleea principala din West gate Park - pe dreapta. Birourile erau ok. Aveau și fântâni arteziene. Nimic de comentat. Merg la HR și dau de două tipe. Le-am dat buletinul ca să mă legitimeze, nu de alta dar cum vă spuneam numai dudui și mă gândeam că se tem pentru siguranța lor. În fine, politica lor, puțin îmi pasă. După 5’ apare duduia cu care vorbisem la telefon. Îmi dă o foaie ca să traduc un text din română în It și Eng. Nicio problemă zic eu. Oricum scot telefonul și în câteva minute e gata, mă gândeam eu. Dar mi-a zis ca să fiu cât mai onest. Bun, trec la treabă în acea faimoasă sală. Mă apuc eu să scriu. Nu mai scrisesem la mână 3 pagini de când dădusem Bacalaureatul. Textul nu era cine știe ce greu. Ceva legat de turism, călătorii cu avionul, chestii de genul. În 45’ era gata. Bine că la cât de sexy scriu nici eu nu înțelegeam ce am scris, mai ales că era vorba de două limbi străine eng și it. Ca să nu îmi iau țeapă le anunț pe alea de la HR că am terminat. A venit duduia cu pricina și a zis că va analiza ce am tradus eu acolo și după va urma și partea a doua a interviului. Așa că aștept vreo 20’ după care revine duduia cu pricina însoțită de data aceasta de o altă duduie. Nu au zis nimic de scrisul meu sexy. Apoi interviul a fost unul clasic. Unde am învățat limba it, unde mă văd peste 5 ani, vrăjeli de genul etc. Apoi nelipsita întrebare: ce așteptări salariale aveți? Zic și eu: deoarece e vorba de două limbi străine la un nivel business, 2000 lei net ar fi ok. Se uitau alea la mine ca la Nostradamus. Bine, bine vă sunăm noi, zic ele. Când mi-au prezentat ce oferă mi-a plăcut că lunea și miercurea sunt zilele fructelor, apoi vineri e ziua patiseriei. Deci dacă vrei să mănânci bine acolo e de tine, cel puțin în teorie. Acum ce să cred că mă cumpără astea cu o portocală sau un corn? Ce mă, par eu de 5 ani? În fine, trebuiau să zică și duduile alea ceva. Bineînțeles că de atunci am început de mult munca la actualul job, și nu am mai auzit niciun semn din partea lor. Să fie ele sănătoase cu portocalele lor. A, ceva important: cafeaua e gratis. Deci dacă cu fructe și cornuri nu le merge, încearcă cu cafea, că cine știe, poate, poate.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?