Forum despre Woow International SRL


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 1 Decembrie 2013

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Woow International SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Woow International.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Mickey Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Am sustinut un interviu la aceasta firma in urma cu o luna si un pic. Interviul a decurs ok si persoanele care m-au intervievat (o HR-ista si un team leader) au parut incantati de ce am prestat la interviu, spunandu-mi ca ma vor contacta pentru feedback cat mai rapid. Va dati seama ca, desi a trecut o luna si ceva, nu am auzit nimic de la aceasta firma. Poate nici nu le trebuiau angajati noi, doar voiau sa isi faca numerele si sa se justifice HR-ul in fata conducerii, ca nu sta cu degetul in nas toata ziua. In cazul in care vreti sa va pierdeti timpul, anuntul inca mai exista pe siteurile de joburi. Seriozitate 0 !
Ed Duminica, 18 Mai 2014
Asa e, cei de la Woow sunt incapabili sa spuna "analizam lucrurile si va cautam in functie de rezultat". Te asigura calduros ca esti sezational si vei fi cautat neaparat pentru urmatoarea etapa (chiar si cand e clar ca ambele parti nu considera ca exista o potrivire), dupa care nu mai auzi de ei. In functie de caz, sa nu mai auzi de ei poate fi considerat un lucru norocos.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?