Forum despre World Phoning Group


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 19 Mai 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma World Phoning Group, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de World Phoning Group.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
bgv Marti, 10 Iulie 2012
In ce consta salariul si bonusurile?
Anonim Vineri, 10 August 2012
pt engleza, program de noapte - 1000 lei prima luna, 1200 din a2a luna plus bonusuri saptamanale (zic ei, dar nu sunt organizati, nici ei nu stiu care e targetul de facut, concret care este bonusul, etc)
Andreea Sambata, 11 August 2012
Ok, program de noapte, dar ti se asigura transportul in vreun fel? Sau trebuie sa umblu prin RATB de nebuna singura pe la 10 noaptea (cand merg spre locatia lor) si 5 dimineata cand se termina programul?
ina20 Duminica, 26 August 2012
stie cineva in ce consta interviul pentru engleza si franceza?
Ruxanda Vineri, 12 Octombrie 2012
Andreea, banii de taxi se ramburseaza pentru cei care lucreaza in ture de noapte.
Ina 20, interviurile sunt niste discutii libere in limba pe care o cunoasteti.
Anonim 2 Vineri, 12 Octombrie 2012
Din cate stiu eu, salariul si bonusurile variaza in functie de proiect. Eu am o prietena care lucreaza acolo, e si la facultate si e foarte multumita ca se poate ocupa de amandoua in acelasi timp. Salariul ei ajunge lunar la 15 mil si are si bonusuri, si lucreaza de 3 luni si ceva.
Andreea Joi, 14 Martie 2013
Super ca se deconteaza taxiul :) Merci
Cineva Vineri, 10 Mai 2013
Am fost de 3 ori la ei la firma, pentru interviu.Am fost acceptata si chemata pentru training. Prima data au desfiintat un proiect. Am aflat lucrul asta abia dupa o saptamana ... A mai trecut o luna si iar am fost chemata la interviu..din nou, pe acelasi proiect, mi-au spus ca trebuie sa ma sune pentru a stabili o ora la care sa vin pentru training. Nici de data asta nu au reusit sa termine proiectul... A treia oara, m-au chemat pentru un post in departamentul de CS, dar dupa zile bune, am aflat ca nu mai aveau nevoie de oameni ( deci mi-am pierdut timpul, din nou)

Da, asa cum au spus si ceilalti interviul, este o discutie libera... desi, "discutia libera" s-a transformat intr-un interogatoriu despre cum as putea sa vand serviciile lor, fara a da un test inainte, si fara informatiile de baza despre serviciul respectiv care au rolul de a convinge un client sa cumpere ceva.
Cineva Vineri, 10 Mai 2013
@ Fost manager WPG , mai este valabila oferta ? :) Cu toate ca a trecut cam mult timp de cand a fost publicat acel comentariu .
Cristina Vineri, 17 Mai 2013

Ma intereseaza un proiect pe limba spaniola (pentru: fost manager WPG). Multumesc

Florin Joi, 1 August 2013
am fost acolo o luna jumatate, si pot sa spun cateva lucruri bune si rele:
Bune:
Salariu ok pentru inceput; Oameni super ok; libertate ( nu este politie, daca ai ceva de spus lumea asculta, si chiar face ceva in privinta asta); se apreciaza initiativa; o atmosfera ok

Rele:
Organizare slabuta(oamenii de acolo puteau mult mai mult) ; Proiecte slabute, rigide; Calculatoare foarte vechi, castile se strica mereu, uneori sunetul e foarte prost si te simti nevoit sa tipi, si automat clientul simte tensiunea in voce si iti inchide. Baza de date foarte veche.

Mie mi-a placut la Wpg, dar, nu era genul meu de munca. In principiu faci telemarketing, si suni oameni care sunt satui de destia ca tine. Daca va credeti in stare si chiar va considerati buni pe vanzari... sa va vad la WPG. Eu unul nu vreau sa mai aud de vanzari si de sondaje de opinie multa vreme de acum incolo.
Candidat Sambata, 21 Septembrie 2013
Eu am fost la un moment dat la un interviu la ei, oamenii s-au purtat civilizat, mi-au spus ce era de spus despre ei ca si companie, despre post, salariu tot tot...
Pentru mine, cu experienta destul de multa in call center a contat sa stiu ca mi se ofera un salariu fix decent si flexibilitate, colegii pareau de gasca...
Ce nu mi-a convenit a fost ca locul meu de munca actual este mult mai aproape de casa... 5 minute de mers pe jos, si comoditatea si-a spus cuvantul :)
Shrek Sambata, 21 Septembrie 2013
WPG ma motiveaza sa dau ce e mai bun din mine la locul de munca....Da, e un anturaj challenging!!! dar e un mediu in care iti dezvolti potentialul la maxim.... Mie unul imi place ENORM de mult!
eu Sambata, 21 Septembrie 2013
eu sunt agent de vanzari! Banii (inca) mai sunt pe masura deci nu ma plang...si oricum mi-a placut de la inceput si inca imi place ceea ce fac! Cheers!
Corynuza Sambata, 21 Septembrie 2013
In Wpg am invatat multe lucruri frumoase si respectiv mai am de invatat de la ei, suntem o echipa frumoasa dinamica, plina de energie si nu in ultimul rand comunicativa din care reiese o frumoasa colaborare! In Wpg ma primit inca de la inceputuri cu o caldura magica, fara de care eu nu pot cllabora. Wpg din punct-ul meu de vedere este precum o familie in care ne ajuntam uni pe alti si in care avem posibilitatea de a creste impreuna, de a ne dezvolta potential-ul! Nu pot decat sa urez mult succes celor care intentioneaza sa ni se alature sunt sigura ca vor fi primiti cu acceiasi caldura cu care am fost primita si eu.
wpg Marti, 24 Decembrie 2013
programul de munca pe spaniola - customer service representative cam care este?? este obligatorie si engleza la nivel avansat sau e suficient si la nivel mediu??
Volk Marti, 15 Aprilie 2014
As dori sa stiu care sunt salariile, aproximativ. Can you help, pls ?
AnonymousBd Joi, 19 Noiembrie 2015
O firma cu bune si cu rele ca orice alta firma nu foarte veche dar nici deschisa ieri. Intr-adevar ti se ofera foarte multa libertate, organizarea si dotarea lasa un pic de dorit (fie ele un pic mai vechi calculatoarele alea functioneaza si n-ai nevoie de un i7 ca sa suni sau sa primesti apeluri) insa salariile sunt acceptabile asa cum scrie mai sus. Targetul nu ti-l zice nimeni sau chiar daca ti-l zice e imposibil de atins. Totusi nu poti sa vinzi ca un american la un american cand clar nu esti american in accent oricat te-ai stradui iar cea mai adevarata problema e conexiunea proasta care o ai uneori si asta n-are de-a face cu castile nici cu calculatorul ci cu supplierul lor de telefonie si cu faptul ca primesti/faci apeluri din partea cealalta a globului. Totusi asta nu m-a oprit din a avea rezultate si consider ca E O EXPERIENTA acceptabila.
Mugurel929 Duminica, 22 Noiembrie 2015
Buna ziua!
Exista posibilitatea de a lucra la WPG de la domiciliu, ca si Home Based Business?
Daca nu, aveti idee de alte companii care ofera aceasta oportunitate? In domeniul Telemarketing/Cold Calling/Costumer Service!
Multumesc!
e-mail: baciu.mugurel@yahoo.ro

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?