Forum despre WSC Europa


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 4 Mai 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma WSC Europa, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de WSC Europa.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
io Vineri, 13 Septembrie 2013
A dat faliment iar noi am ramas cu salariile neplatite
LEGAL Joi, 19 Septembrie 2013
EU MI-AM LUAT BANII PENTRU CA AM STIUT CUM SA ACTIONEZ,O PUTETI FACE SI VOI DAR DACA STATI SI ASTEPTATI SUNT SANSE DIN CE IN CE MAI MICI SA MAI VEDETI CEVA.
ghici cine Marti, 1 Octombrie 2013
Legal ? cine esti ma tu ? Atat va spun sunt fosta angajata daca nu iau toti banii o sa va para rau in primul rand lui raul o sa ii para rau si vorbesc in numele tuturor...........Asa ca pazeste-te tarane!
legal Joi, 3 Octombrie 2013
fosta angajata,trebuie sa te calmezi putin,cu manie nu reusesti nimic.pentru 100 de euro va pot vinde secretul -"cum sa va recuperati banii" doar ca vreau banii in avans. :))
harmonica Vineri, 31 Ianuarie 2014
Pentru " legal " iti ofer 100 euro cum spui , sa vad secretul de recuperare ..deci cum facem ..??
Wsc Miercuri, 7 Mai 2014
Buna Ziua ! Am placerea sa va anunt ca dupa ora 18 cardurile BRD vor fi operationale.Plata corespunde lunii aprilie 2013. Exista Solutii !!! Va mai amintiti ?
Silviu Sambata, 31 Mai 2014
Totusi... mai exista vreo sansa (cat de mica) pentru a ne recupera banii?
Wsc Vineri, 20 Iunie 2014
Buna Seara, V-am spus eu ca intra banii !S-a gasit solutia....Noapte Buna !

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?