Forum despre Xerox Romania


Cipp Duminica, 2 Decembrie 2012

Xerox Romania ca-si respecta angajatii si asta m-a convins sa aplic si sa ma angajez acolo. Si nu-mi pare rau. Mai ales ca plata salariilor se face la timp si ca e un mediu in care poti sta mai multi ani.

angajat xerox Luni, 17 Decembrie 2012
hey cipp .. nu e chiar asa. mai trebuie si respect, si stiu foarte bine ca nu mai ai aceeasi pozitie si acum in privinta respectului catre angajati.
shefu Sambata, 22 Decembrie 2012

in iasi desi s-a anuntat cu surle si trambite ca se face centru de servicii...angajarile se fac in continuare prin firma xl world

cipp Miercuri, 23 Ianuarie 2013
@ angajat xerox:
Sunt perfect de acord cu tot ce s-a spus mai sus dar am vrut sa spun ca exista si niste beneficii si ca se poate si mai rau, chiar mult mai rau. Iar cu respectul pt angajati, depinde cu ce fel de oameni interactionezi, cine iti este sef direct in perioada in care lucrezi acolo. Eu nu mai lucrez acolo dar in perioada cat am fost angajat chiar am dat peste cativa oameni foarte ok - o parte nu mai lucreaza acolo dar asta e partea a doua. Depinde ce noroc ai! Si pana iti gasesti ceva mai bun, merge si asta..
JUSTME Marti, 12 Martie 2013
Buna!Imi puteti spune cate etape cuprinde interviul la XEROX?Eu am raspuns la interviu online in engleza...nu stiu daca l-am trecut sau nu.
OTI Duminica, 17 Martie 2013
buna tuturor.
A participat cineva la un interviu la compania de servicii partajate din iasi ( XL WORLD A XEROX COMPANY ) ?
justme Marti, 19 Martie 2013
Eu am participat la interviu online
GIGI Joi, 21 Martie 2013
salut, aveti idee cat castiga un analist?
ma Vineri, 22 Martie 2013
justme , cam in ce a constat interviul online, si pe ce domeniu era job-ul?
AN Sambata, 23 Martie 2013
Cam ce salariu are un financial modeler ? :)
justme Miercuri, 27 Martie 2013
ma, jobul era pe administrativ...intrebarile erau legate de experienta in acest domeniu si despre relatia cu clientii.Dar au trecut aproape 3 saptamani...sigur nu ma mai contacteaza.In ca mai caut...:)
Zar Miercuri, 27 Martie 2013
Sa stii ca distanta intre interviuri la companiile f.mari gen xerox e de maxim 3-4 saptamani datorita numarului mari de aplicanti.
justme Vineri, 29 Martie 2013

Multumesc mult Zar pt comment, totusi nu cred ca mai sper. In PLUS PE IASI nu e XEROX, ci fima XL WORLD. MAI CAUT!

Zar Vineri, 29 Martie 2013
Intodeauna vor fi oameni nemultumiti, dar e datoria fiecaruia dintre noi sa ne cautam fericirea :)
ma Miercuri, 3 Aprilie 2013
justme, multumesc pentru raspunsul legat de interviul online. Imi pare rau ca nu ai primit inca un raspuns, dar poti suna la ei sa intrebi. Din experienta am vazut ca recrutarile la multinationale in general dureaza mai mult decat de obicei. In situatia Xerox, cred ca se fac si recrutari interne ( vezi xl world).Poate, nu stiu sigur. Teoretic ar trebui sa existe totusi un feedback .
A Miercuri, 17 Aprilie 2013
Cat a durat procesul de recrutare ?
davis Marti, 14 Mai 2013
stiti cumva ce salarii sunt pe germana?
Deutsch Joi, 30 Mai 2013
Eu am spus de la inceput celor de la HR, salariul minim 500 Euro si suport doar pe lb germana, ca nu fac suport in engleza si germana, caci anuntul era pt vb de germana.Prin martie am fost contactat de HR si dupa cateva zile am vb cu TL din Germania 10 minute (2 minut in germana si 8 in engleza) si restul de 25 de minute cu sefa de proiect in lb engleza. Raspuns nu am mai primit pana in ziua de azi. TL din Germania, vb o engleza mai proasta decat a mea sau egala ;), deci ei ne cer sa stim 2 lb straine la perfectie pe un salariu de nimic, tinand cont ca e groaznic suport pe 2 lb, iar vb de germana buni sunt putini....am vazut ca acum cauta in iasi vb de germana...mult noroc....oricum nu e vb de xerox, ci de xl world, iar important e salariul, ci nu ce stii.....
@deutsch Vineri, 31 Mai 2013
Te inteleg perfect.Eu am avut un scurt interviu telefonic cu o tipa din spania si a ramas ca ma v-a contacta cineva in maxim 2 zile pentru un interviu tehnic.Asta se intampla acum aproape 3 luni de zile.

Am trimis mail celor de la HR dupa 2 saptamani in care le-am explicat cum sta treaba si nici pana acum nu mi-au dat un reply.

Dupa o astfel de experienta, nu as lucra nici daca mi-ar zice ca mi-ar da 10 mii de euro pe luna, pentru ca sunt neseriosi iar in business totul se rezuma la seriozitate.Tin sa mentionez ca pozitia era de middle management.
Gabi Sambata, 1 Iunie 2013
Am avut 2 interviuri (HR+sefa directa) si test excel online (rezonabil ca si dificultate)
Astept interviul final (engleza)
Ca salariu, am spus ca sub 2000 lei net nu cobor si a fost ok

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?