Forum despre Xerox Romania


portrait Vineri, 6 Decembrie 2013
dar salariul pt un Hr admin pe engleza? care e programul de lucru? multumesc mult!
medor Duminica, 8 Decembrie 2013
zicea cineva de 700 de lei intr-un post anterior. cred ca la HR admin se referea ;))
alina Luni, 9 Decembrie 2013
Buna! a fost cineva la interviu pentru pozitia de senior accounting assistant? aveti idee despre mediul de lucru, colegi, salarii, mariri de salariu? Multumesc
MMZ Joi, 12 Decembrie 2013
Daca e vreun "insider", am auzit ca urmeaza o mare recrutare in ianuarie.

Pe mine ma intereseaza unul din posturile de Regional Controller care am inteles ca o sa se deschida.

Stie cineva ceva de posturile astea?
Ana Duminica, 15 Decembrie 2013

Oare care sunt criteriile care conteaza pentru voi atunci cand evaluati o companie? Persoanal, ma intereseaza activitatea in sine, posibilitatea de a ma dezvolta profesional, oferta finaciara si mediul in care ar urma sa lucrez. Printr-o agentie, am fost in discutii cu Xerox-ul din Pipera pentru un post pe germana. Oamenii si mediul au fost ok, dar am picat un test si nu am ajuns la discutii mai avansate. Daca m-ar mai contacta, m-as mai duce la ei.

Larisse Luni, 16 Decembrie 2013
@Ana: cum ti-ai dat seama ca mediul e ok daca nu ai fost decat la cateva intalniri? ma gandesc ca nu prea multe daca ai picat la test. eu am fost la un test+intrviu pt un post cugermana acum cateva luni si am picat la test si interviul nu l-am mai dat. era un test pe un laptop cumva cu vreo 40 intrebari?
Ron Burgundy Luni, 16 Decembrie 2013
@ Ana
- Please, poti da detalii in legatura cu testarea?
- Ai dat numai test de limba germana? Cam in ce consta testul de germana?
- Cer si anumite cunostinte de IT?
- Multumesc anticipat
mimi Miercuri, 22 Ianuarie 2014
este un anunt pentru Iasi, chiar daca nu stii italiana faci cursuri gratuite la ei, stie cineva ceva?
trebuie sa ai un nivel de incepator?
laur Joi, 23 Ianuarie 2014
se lucreaza cu PFA sau carte de munca?
Elena Joi, 30 Ianuarie 2014
A fost cineva la interviu la Xerox pentru postul de HR ASISSTANT WITH ENGLISH? Daca da, imi puteti da mai multe detalii despre job, salariu, programul de lucru? Stie cineva in ce consta testul de limba? Multumesc anticipat.
portraitinblack Joi, 30 Ianuarie 2014
si eu as fi curioasa legat de postul de HR Administrator, ce presupune mai exact jobul, program si salariu.. va multumesc tare mult!
comodu Joi, 30 Ianuarie 2014
programul e 9-18 sau 10-19 sau 11-20 (o ora pauza). executi munca de birou (pe partea de HR) pentru PriceWaterhouseCoopers Birmingham.
asta inseamna sa stai ca pe ace non-stop pe mail, telefoane etc.
a scris cineva pe aici ca platesc 10 milioane pe luna la germana, la engleza cred ca trebuie sa intri pe salaria.ro si sa scrii 800 la brut ca sa-ti iasa netul.
portraitinblack Joi, 30 Ianuarie 2014
comodu, multumesc! info sunt pt hr assistant sau admin?
Intrebator Duminica, 2 Februarie 2014
Salutare tuturor si experiente cat mai placute in 2014 la viitoare/actualele joburi.
Din atatea postari despre xerox , nu am gasit niciuna despre departamentul de dezvoltare software din Bucuresti. Ma intereseaza un post de Senior Software Engineer. A lucrat cineva ca programator si poate sa-mi dea detalii despre mediul de lucru , promovari , etc ?
Multumesc foarte mult!
lasycd1925 Marti, 4 Februarie 2014
Revin cu informatii de la cald:Asa cum spuneam am fost acuzata ca sunt agresiva pentru ca am fost foarte hotarata cand mi-am enuntat pretentiile salariale si anume 2500 net.
Insider Vineri, 7 Februarie 2014

O clarificare: Sub cupola Xerox exista doua firme. Xerox Technology (cu sediul la metrou Aurel Vlaicu) din Xerox Services (cu sedii in Bucuresti - in Pipera si in Iasi). Cu toate ca apar sub acelasi brand, cele doua firme nu au legatura una cu cealalta, au conducere separata, etc.
De Xerox Technology nu stiu multe (eu lucrez la Services).


La Xerox Services depinde foarte mult unde lucrezi: biroul principal sau unul dintre site-urile de productie.
Cei care lucreaza in site-urile de productie (ca Production Operator/Processing Operator) se simt in general izolati, nu au treaba cu cei din birou, se simt cam dati la o parte. Salariul este destul de mic, dar daca se fac ore suplimentare se platesc de obicei. Se avanseaza daca ai (cateodata multa) rabdare si un pic de nororc. Se prefera intotdeauna sa se avanseze cand exista un post superior disponibil, decat sa se aduca pe cineva din exterior.

In biroul principal este cam stresant, iar atmostfera parca e din ce in ce mai tensionata in ultima vreme). Daca se munceste peste program nu se platesc ore suplimentare, in nici un caz. Cei din departamentul financiar mai au putin si se muta la birou, la sfarsit de luna mai lucreaza si noptile. Si la alte departamente sta lumea mult peste program (nu ma intelegeti gresit, sunt si frecatori de menta, care la 17:30 rup usa).
Cu cateva exceptii, oamenii sunt de treaba in general, isi mai fac timp sa mai rada la o cafea/tigare si se leaga si prietenii frumoase, care dureaza. Cred ca lucrul asta ii tine pe multi in companie.

In general, este o companie ok, se poate si mai rau, dar cu siguranta se poate si mai bine. Cu cat este mai entry-level, cu atat se va profita mai mult de tine. Ca senior e ok sa te angajezi aici.

portraitinblack Vineri, 7 Februarie 2014
intrebare: de ce se face training in Anglia pt hr admin sau analist daca de fapt ai activitate de asistenta gen call center sau service desk?
recruiter Marti, 11 Februarie 2014
Pozitia de Recruiter este deschisa din primavara lui 2013. Asta spune totul.
ioana Joi, 13 Februarie 2014
hello! imi poate spune careva care este diferenta intre hr analist si hr administrator? multumesc!
AlinaAndreea Joi, 13 Februarie 2014
Salut!Ma poate ajuta cineva cu cateva informatii in legatura cu postul de customer care assistent Xerox Services Iasi (probe la interviu,viitoare responsabilitati).Mentionez ca orice informatie ar fi un real ajutor.Multumesc anticipat!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?