Forum despre Xerox Romania


Alinapopa Joi, 4 August 2016
Ceva informații despre Xerox Bacau? Salarii? Contracte?
Ingrid009 Joi, 4 August 2016
De curiozitate, ce operatiuni, ce departamente au in Bacau?
Alicia Sambata, 6 August 2016
La Bacau au inceput un proiect nou, in colaborare cu Orange. Exista 2 departamente: customer service (preluare de apeluri de la clientii Orange, care suna la 411; efectiv nu ai timp sa mergi la toaleta, pentru ca iti intra apel dupa apel; ai target: trebuie sa raspunzi la cat mai multe telefoane, cam 10 apeluri/ora; trebuie sa faci fidelizari, si sa vinzi telefoane, accesorii etc.) si retention (dai telefoane si incerci sa-i convingi pe clienti sa nu rezilieze contractul; bineinteles ai target!!). Training-ul dureaza 1 luna, timp in care dai 2 teste/saptamana si 1 test la finalul training-ului. Pretentiile sunt foarte mari, se lucreaza in ture, nici n-ai timp de pauze, salariul e 1000 lei net + tichete. Nu recomand!
Alicia Sambata, 6 August 2016
La Bacau se lucreaza doar full time. Cei de la departamentul de customer service lucreaza in 2 schimburi, in intervalul orar 08.00-21.00, Luni-Duminica, cu 2 zile libere in cursul saptamanii. Cei de la retention lucreaza de la 09.00-18.00, Luni-Vineri.
La interviu totul e bine si frumos, dar dupa ce intri in training si, eventual, dupa ce treci de testul final (au fost persoane concediate dupa primele 2 saptamani de training, sau care au picat testul final), o sa vezi despre ce e vorba de fapt.
Nu in ultimul rand, lucrezi cu clienti foarte dificili, nervosi, care te injura la telefon.
Sediul e in cladirea DiLivio, langa autogara, la ultimul etaj.
Ema_11 Vineri, 12 August 2016
Alicia in ce constau acele testari?
Am fost si eu sunata pentru un interviu si parca am ramas un pic dezamagita din cele cititte aici.
A1331 Luni, 29 August 2016
Am aplicat pt postul de Recruitment Assistant with english si am sustinut un interviu telefonic, astept sa fiu contactata pt interviul tehnic. Dupa ce am citit comentariile ...
Alicia Sambata, 7 Ianuarie 2017
Din Ianuarie 2017 firma Xerox si-a schimbat denumirea in Conduent.La Bacau situatia e aceeasi: fluctuatie mare de personal; salarii de mizerie; esti tratat ca un sclav pe ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?