Forum despre Xor IT Systems - eXpert One Research


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 11 August 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Xor IT Systems SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Xor IT Systems.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
pal Marti, 15 Octombrie 2013
Am avut experienta nefericita de a avea contact cu aceasta asa zisa companie...
Am fost contact pentru a participa la interviu pentru postul de operator pc, interviul a fost unul de grup in care trebuia sa aducem copii dupa diplomele de studii si sa ne exprimam interesul pentru alte posturi disponibile in companie in viitor, nicidecum pentru postul pentru care fusesem chemati la interviu. Interviul a avut loc in luna aprilie.
D-soara de la Hr ne-a spus ca rapsunsul il vom primi in maxim o saptamana, bineinteles ca nu a fost asa, in luna mai am solicitat feedbak, si mi-au spus ca nu au incheiat procesul de recrutare...
Suntem in luna octombrie si tot nu am primit nimic de la minunata firma...
pal Marti, 15 Octombrie 2013
Am uitat sa specific faptul ca am un prieten angajat acolo, care mi-a spus ca au nevoie de cat mai multe diplome de studii de la persoane care au temrinat politehnica pentru a participa la nu situ ce conferinta, ca sa pice firma lor bine....
In concluzie, pana nu aveti ceva concret din partea acestei companii, va recomand sa nu faceti greseala de a va expune datele personale, deoarece vor fi facute publice fara acordul vostru...
gri Miercuri, 16 Octombrie 2013
Pentru pozitia de operator pc (operator introducere date) salariile erau dupa cum urmeaza:
- pentru un program part-time: 800 lei net (fara bonuri de masa si bonusuri in functie de performanta etc);
- pentru un program full-time: 1400 lei net (fara bonuri de masa si bonusuri in functie de performanta etc).
Este si destul de multa munca de teren (trebuie sa distribui anumite documente catre anumite companii ori organe ale statului). Atat in Bucuresti cat si in restul tarii. Ti se asigura diurna (cel putin asa zic ei, pt. deplasarile din restul tarii), insa cine stie cat anume. Am vorbit la trecut in legatura cu salariile deoarece aceasta era situatia anul trecut. Intre timp nu stiu daca s-a schimbat ceva (in bine sau in rau). Am participat anul trecut la un interviu in cadrul acestei firme, insa i-am refuzat. Legat de acele copii (ori adeverinta in caz ca inca esti student, masterand etc) dupa ultima diploma de studiu absolvita, este adevarat (cu exceptia ultimei recenzii a lui "pal'' de care nu cunosc nimic. Posibil sa fie adevarat insa eu nu stiu nimic).
pal Miercuri, 16 Octombrie 2013
"Gri", stiu din surse sigure ca au adunat diplomele persoanelor intervievate ca sa participe cu ele la conferinta, deoarece persoana respectiva tot insista sa ii fac eu rost de diplome de la colegi...si n-a iti dai seama ca nimeni nu isi da diplomele cu datele personale pentru asa ceva.
Eu am terminat si licenta si master, mi-au cerut copii dupa ambele....
Salariul a ramas neschimbat...
gri Joi, 17 Octombrie 2013
Te cred. Nu contest ceea ce ai zis. Tocmai de aceea nu am vrut sa vorbesc prostii. Eu nu cunosc aceste detalii, dar asta nu inseamna ca ele nu exista in cadrul acestei firme.
dave Joi, 5 Decembrie 2013
Ce fel de calcule matematice se fac? In ce consta interviul? Sunt obligatorii studiile superioare?
gri Sambata, 7 Decembrie 2013
Eu nu cunosc nimic legat de aceste calcule matematice. Interviul, asa cum s-a scris mai sus, este unul colectiv in care ti se descrie compania si postul pt. care ai fost sunat, programul de lucru si salariul. Iar daca accepti, trebuie sa trimiti o copie dupa ultima diploma de studiu respectiv adeverinta in caz ca esti inca student, masterand etc. Cand am participat la interviu, nu erau obligatorii studiile superioare, intre timp nu stiu daca s-a scimbat ceva.
Cra Joi, 14 August 2014

Intr-adevar iti cer toate diplomele pe care le ai si insista sa le aduci. Dupa ce le aduci, se poarta cu tine ca sa pleci: te roaga chiar sa pleci.

supa'girl Vineri, 19 Septembrie 2014
Buna, am avut zilele acestea un interviu la ei,am fost chemata pt postul operator pc...
nu am inteles un lucru...acest job presupune si munca de teren?....pt ca la interviu nu mi s-a zis asa ceva.....
si inca un lucru....sunt seriosi?...adica dupa 3 luni....te dau afara sau iti prelungesc contractul?...pe nedeterminat....
Cata Miercuri, 24 Septembrie 2014
Am foat chemat si eu la un inteviu. Ce e cu ei sunt seriosi sau mu ? SUPA"GRIL?
UnUserNou Marti, 28 Aprilie 2015

Am avut un interviu la ei pe java si mi s-au parut foarte dubiosi ca firma. Cum am intrat m-au pus sa semnez un raport de confidentialitate pe care daca stateai sa il citesti in detaliu se uitau chiorasi la tine. Pe siteul lor am cautat dupa interviu atent si scrie ca isi rezerva dreptu sa publice datele personale. Inainte de interviu iti scaneaza buletinul :)
Interviul e jalnic, dala de logica cu piese de domino, siruri si sa spui ce urmeaza etc.
La anuntul postului scria ca vor java (in titlu) dar descrierea jobului era clar pentru javascript ceea ce denota neatentie si lipsa de profesionalism. !!!!
Cand am ajuns si am intrebat ce tehnologie /limbaj vor defapt au zis java ca au vazut in cv ca pe asta lucrasem inainte, dar cand am intrat in detalii si leam zis ca nu m-ar deranja sa fac mai multe au intorso au zis ca defapt e si java si js, si css si mai multe.... deci abureli clar... minciuni.
Nu recomand, se lauda ca au multe departamente dar firma are 15-20 de angajati din cate am vazut sediul. Si atentie ce semnati cand intrati si ce acte le dati chiar daca se uita stramb ca pierzi timp citind ce semnati.
Poate firma exceleaza pe alte domenii dar pe IT NU mi se par ok. Singurul avantaj e locatia(pertache poenaru - sema park)

cubanito Vineri, 5 Iunie 2015

Fosta angajata,
1 an si 6 luni,
parti bune:
-salariile la timp
-uneori cand nu merg programele,sau proiecte 0,se sta degeaba ( si esti platit)
-orele in plus se platesc
parti proaste:
-Daca spui ca esti de acord cu delegatia cand te intreaba la interviu,sa va asteptati sa va trimita luni de zile prin tara,pentru numai 1 leu in plus pe ora,si 32 de lei pe zi diurna ( de kkt )
-Cand se munceste in weekend,nu esti platit dublu
-Daca pleci si mai ai zile de concediu ,NU ti se vor plati.
-Promovabilitate 99,99% pile ! Sunt oameni de 4-5 ani in firma,care nu au fost promovati,si au fost peste tot pe unde i-au trimis,au facut tot ce li s-a spus,si au facut treaba buna,insa mereu se gaseste vreun nepot/var/frate ...care sa vina direct sef,sau ceva in genul....sau daca nu e nepotism....se alege din lingusitori (care sunt o gramada).
La operatori, salariul full time este de 7 lei pe ora - aproximativ 1200 de lei pe luna ....si programul este o saptamana de la ora 7-16.30 ....si urmatoarea saptamana 13.30-22 ....
la part time salariul este undeva la 700 de lei....
Sper ca v-am fost de folos cu aceste informatii.....
In principiu recomand,sa va angajati aici,doar daca sunteti la inceput de cariera si vreti sa acumulati experienta,sau pur si simplu nu aveti unde sa va angajati.
Daca aveti de ales....mergeti in alta parte....!

Alexunder Vineri, 7 Octombrie 2016
Tot ce se spune mai sus este adevarat.
Recomand doar celor care nu au mai lucrat niciodata.
La mine a fost primul job, dupa terminarea facultatii, voiam ceva temporar si am rezistat 6 luni.
Interviul este de grup, foarte lejer, un test banal, toata lumea trece.
Contractul este pe 3 luni dupa care alte 3 luni, 6 luni, 1 an, nedeterminat.
Cu mici diferente. Oricum dureaza mai bine de 1 an pana iti face nedeterminat.
Salariul este foarte mic, 7 lei pe ora, aproximativ 1200 pe luna.
Bonusuri nu ai, doar daca te duci in deplasari sau daca stai peste program, daca ti se cere. Asta deobicei se intampla cand sunt proiecte foarte mari.
Salariul se da la timp, nu ai prime de Craciun/Paste.
Programul difera, eu la inceput am prins pe ture dupa care era de la 09:00-17:30.
Ei angajeaza in functie de proiect, daca e proiect mare angajeaza 100 de oameni dupa care ii da afara, fara motiv.
Rezista doar cei care se dau bine pe langa sefi si supervizori si sunt foarte multi.
Sanse de promovare cam 0.
Te obliga sa mergi in delegatii, in afara Bucurestiului sau in Bucuresti.
Eu am fost la o alta firma unde am lucrat in colaborare timp de 2 luni, salariul era acelasi, atmosfera insa mai ok.
In final cum am mai spus recomand doar celor care nu au mai lucrat, cum am fost eu si atat.
Atmosfera poate fi ok deoarece sunt foarte multi tineri, in rest cam atat. Mult de munca si pentru nimic.
Salariu mic si sanse de promovare 0, contracte aditionale din 3 in 3 luni/6 depinde si acelasi salariu si dupa 3-4 ani.
Locatia foarte ok.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?