Forum despre Yarden Engineering Electromechanics Works SRL


ADMIN - undelucram.ro Joi, 28 Martie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Yarden Engineering Electromechanics Works SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Yarden Engineering.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
acm Joi, 6 Martie 2014
Experienta lor cu ei a fost una cu totul noua, desi am auzit de toate la viata mea, asta pana la ei nu: am fost la interviu, eu am spus de mine, ei au spus de ei (au accentuat ff mult ca ei cauta pe cineva care sa fie ca din familie, si bla), sunt sunata - mi se face o oferta salariala, intreb daca pot sa ma gandesc, zic da - a doua zi dimineata: primesc un email general ca postul a fost ocupat. Raspunsul meu era oricum nu, datorita faptului ca mi s-a spus ca vor fi ff multe ore suplimentare, bonuri de masa taiate, contract pe 3 luni si altele; dar parca imi era jena sa le zic nu, dar cum ar spune sotul meu: primul feeling care il ai legat de o firma e de obicei cel adevarat.
maria Marti, 18 Martie 2014
Buna, in ce a constat interviul? ce intrebari ti-au fost puse?mc
acm Miercuri, 27 August 2014
Intrebarile nu au fost grele: cele uzuale - despre experienta profesionala. Revizuind aplicatiile mele pe myjob, am vazut ca aceasta companie a avut scos aceasta pozitie de ff multe ori din 2013 pana in prezent, adica de cel putin 6 ori. Explicatia?
OSL Luni, 17 Noiembrie 2014

NU recomand!M-au chemat la interviu, m-au facut sa ii astept 15 min, ca in cadrul interviului sa imi prezinte numai lucruri negative: fara libere legale, nu exista program fix, se incepe la 8 si se termina seara la 19 sau mai tarziu, mi-au spus ca este munca la greu, in consecinta cred ca nu stiau cum sa scape de mine ( nu cunosc motivul), probabil gasise pe cineva intre timp.
Dar au dat dovada de lipsa de profesionalism!!!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?