Forum despre Yardi Romania


Sollomon Duminica, 18 Ianuarie 2015
Salut! imi poate spune cineva aprox intre cat si cat sunt salariile ca si System Administrator?
Micle Miercuri, 18 Februarie 2015
Salut Cristina, iti mai aduci aminte din ce a constat testul legat din baze de date si algoritmica, cam ce tipuri de probleme. Multumesc.
AndreiaC Miercuri, 6 Mai 2015
Buna! :)
Urmeaza sa dau si eu testul pentru internet research maine...as dori tare mult sa stiu cam in ce consta si poate mai multe detalii despre job...
mi se pare ciudat ca nu ma pot pregati in niciun fel...
Va multumesc anticipat! :)
south Miercuri, 6 Mai 2015
Buna AndreiaC. daca ai ajuns la ultimul interviu, te pot ajuta cat de cat. Ultima data pentru acest post te lasau cam o ora sa te uiti pe internet dupa nist info care iti erau scrise pe o foaie, mai exact sa cauti pe site-uri de specialitate ce cereau ei, iar dupa erau interviul cu niste persoane, gen team leader, te intrebau ce iti place, ce serial sau carte, bla bla bla si la sfarsit un role play in care suni sa verifici acele info pe care le-ai gasit pe site-uri, dar si cele pe care nu le-ai gasit sa faci cumva sa le obtii la "telefon". Sper sa iti fie de folos, si du-te zambitoare, plina de energie si positiva. Chiar daca cei cu care vei avea interviul o sa fie mai retrasi sau nu o sa fie feedback-ul pe care il asteptai, o sa vezi ca la final va fi bine. Daca, dupa cateva zile te suna, ai luat job-ul, daca primesti mail de la el, well... nu trebuie sa iti zic. Insa per total, nu e greu, practic te duci cauti ceva info pe internet, dupa aceea le verifici sa vezi daca sunt ok acele info.Good luck!
me123 Luni, 25 Ianuarie 2016
data analyst salar 2000 net fara bonuri de masa
NinjaEm Luni, 1 Februarie 2016
Bună ! Îmi poate spune cineva care ar fi salariul de început pt postul de internet researcher ? Mulțumesc !

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?